Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hliníková lopata o rozměru 37,5x39,5cm s bukovou násadou.

Pevná lopata s násadou 1,3m.

Ocelová lopata s čepelí 26,5x29,5cm.

Rýč Ergonomic je optimalizován pro pohodlí a snížení námahy při práci. Naostřená čepel je ideální pro provzdušňování, míchání a obracení půdy, prořezávání kořenů a rytí v kamení, hlíně a tvrdé půdě. Držadlo ve tvaru písmene D je dimenzováno i pro práci v rukavicích. Ergonomicky tvarovaná násada s protiskluzovým potahem, který izoluje od chladu. Nášlapná plocha dodává extra sílu a usnadňuje pronikání čepele do tvrdé půdy. Zdokonalená ergonomie čepele a násady zlepšuje pohodlí a výkon při práci. Vysoká pevnost díky bórové oceli. Má certifikaci VPA GS potvrzující shodu s německými bezpečnostními normami. Rozměry: délka 125cm, šířka 19cm, výška 12cm. Hmotnost: 2kg.

Rýč Ergonomic je optimalizován pro pohodlí a snížení námahy při práci. Naostřená čepel je ideální pro rytí, zarovnávání a výsadbu v běžné travnaté ornici. Držadlo ve tvaru písmene D je dimenzováno i pro práci v rukavicích. Ergonomicky tvarovaná násada s protiskluzovým potahem, který izoluje od chladu. Nášlapná plocha dodává extra sílu a usnadňuje pronikání čepele do tvrdé půdy. Zdokonalená ergonomie čepele a násady zlepšuje pohodlí a výkon při práci. Vysoká pevnost díky bórové oceli. Má certifikaci VPA GS potvrzující shodu s německými bezpečnostními normami. Rozměry: délka 125cm, šířka 19,3cm, výška 13,5cm. Hmotnost: 2kg.

Plechová lopatka na smetí, pozinkovaná – MARS Svratka 2122
Bytelná lopatka ideální pro náročné podmínky v autoservisech, dílnách, průmyslových provozech apod. Díky konstrukci z ocelového plechu je možné s ní nabírat i horké předměty (např. odřezky, uhlíky z kamen atd.). Do rukojeti je možné vložit násadu.
 
Technické parametry:
- tloušťka plechu: 0,8 mm
- povrchová úprava: pozinkování

Zahradní ocelový rýč GEKO G66501
Rozměry rycí části: šířka 190 x délka 290 mm
Celková délka: 1140 mm
Vysoce kvalitní rovný rýč, vyrobený z tvrzené oceli. Násada má plastový potah a je zakončena příčkou (madlem) ve tvaru D, díky které se do nástroje lze při práci pořádně opřít.

Univerzální kovová lopata, šířka 360 mm, s dřevěnou násadou 1250 mm – STREND PRO 211397
Všestranně použitelná lopata pro zahradu, stavbu, ale i úklid apod. Vhodná zejména pro manipulaci se sypkými materiály (písek, štěrk, hlína, ale i menší kusy kamení, uhlí atd.).
Díky kovovému provedení s masivní dřevěnou rukojetí vydrží i hrubé zacházení.
 
Technické parametry:
- šířka: 36 cm
- délka násady: 125 cm
- hmotnost: 2,2 kg
- univerzální použití

Univerzální hliníková – ALU lopata, šířka 340 mm, s dřevěnou násadou 1250 mm – STREND PRO 211693
Všestranná lopata pro manipulaci s mnoha druhy materiálu, především sypkých (písek, štěrk, hlína apod.), ale i na odklízení sněhu. Díky hliníkové konstrukci je velmi lehká.
Upozornění: nástroj není vhodný pro přehazování kamení, kusů betonu a jiných velkých a těžkých předmětů.
 
Technické parametry:
- šířka: 34 cm
- délka násady: 125 cm
- hmotnost: 1,4 kg
- univerzální využití

Lakovaná ocel, podle DIN, s oválným okem, hmotnost: 1,5 kg, násada: 800 mm jasan, FSC® 100%, pozinkovaná kovová pojistná objímka