Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hrábě posuvné CS plast

Pozinkové hrábě určené k urovnání půdy. Průměr pro násadu je 28mm.

Široké pozinkové hrábě se záběrem 70cm. Průměr pro násadu je 28mm.

16 dřevěných zubů, pracovní šířka: 530 mm, násada: 1600 x 25 mm, FSC® 100%

Zenová zahrada v miniaturním provedení představuje skvělý druh relaxace. A nemusíte být ani žádní nároční zahrádkáři. Zenová zahrada se aranžuje v přenosném boxu. Základními prvky jsou oblázky a písek. Svou zenovou zahrádku si každý může naaranžovat podle toho, jak se mu zlíbí. Výsledný design je jen na vás. Zenová neboli suchá zahrada se perfektně hodí na balkón i do interiéru. Důraz je kladen na jednoduchost. S pomocí miniaturních hrabiček a přírodních doplňků si můžete vytvořit krásný doplněk. A načerpat životní klid. 


GARDENA vějířové hrábě Natureline se skvěle hodí k hrabání listí, travních odřezků a jiných zahradních odpadů. Pevné hroty, vyrobené z vysoce kvalitního plastu, umožňují snadnou manipulaci s nástrojem a práci šetrnou k trávníku. Ručně lakovaná násada z bukového dřeva (certifikováno FSC©) zajišťuje pevné spojení s vějířovými hráběmi - bez viklání, bez deformace.

GARDENA hrábě Natureline jsou určeny k hrabání různých zahradních odpadů, vyrovnávání záhonků a kultivaci půdy. Hrábě mají pracovní šířku 36 cm (14 hrotů); hroty jsou vyrobeny z kvalitní oceli, aby vydržely velkou zátěž a umožňovaly efektivní práci. Ručně lakovaná násada z bukového dřeva (certifikováno FSC©) zajišťuje pevné spojení s hráběmi - bez viklání, bez deformace.

Střední hrábě jsou vhodné pro práci na menších plochách a shrabování trávníku kolem stromů nebo pod keři. Robustní pružné prsty, speciálně navržené pro hrabání na nerovném povrchu či na půdě s kořeny. Násada Solid je univerzální - lze na ni nasadit více typů čepelí hrábí Solid. Šířka: 41,5 cm, délka: 172 cm.

GARDENA combisystem hrábě jsou praktické mnohoúčelové hrábě a jsou ideální pro hrabání, vyrovnávání záhonů a zpracování půdy. Hrábě mají šířku 30 cm (12 hrotů). Záruka 25 let.

Dřevěné hrábě s rozsahem 55cm a dlouhou násadnou.