Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pozinkové hrábě určené k urovnání půdy. Průměr pro násadu je 28mm.

Široké pozinkové hrábě se záběrem 70cm. Průměr pro násadu je 28mm.

16 dřevěných zubů, pracovní šířka: 530 mm, násada: 1600 x 25 mm, FSC® 100%

Zenová zahrada v miniaturním provedení představuje skvělý druh relaxace. A nemusíte být ani žádní nároční zahrádkáři. Zenová zahrada se aranžuje v přenosném boxu. Základními prvky jsou oblázky a písek. Svou zenovou zahrádku si každý může naaranžovat podle toho, jak se mu zlíbí. Výsledný design je jen na vás. Zenová neboli suchá zahrada se perfektně hodí na balkón i do interiéru. Důraz je kladen na jednoduchost. S pomocí miniaturních hrabiček a přírodních doplňků si můžete vytvořit krásný doplněk. A načerpat životní klid. 


GARDENA vějířové hrábě Natureline se skvěle hodí k hrabání listí, travních odřezků a jiných zahradních odpadů. Pevné hroty, vyrobené z vysoce kvalitního plastu, umožňují snadnou manipulaci s nástrojem a práci šetrnou k trávníku. Ručně lakovaná násada z bukového dřeva (certifikováno FSC©) zajišťuje pevné spojení s vějířovými hráběmi - bez viklání, bez deformace.

GARDENA hrábě Natureline jsou určeny k hrabání různých zahradních odpadů, vyrovnávání záhonků a kultivaci půdy. Hrábě mají pracovní šířku 36 cm (14 hrotů); hroty jsou vyrobeny z kvalitní oceli, aby vydržely velkou zátěž a umožňovaly efektivní práci. Ručně lakovaná násada z bukového dřeva (certifikováno FSC©) zajišťuje pevné spojení s hráběmi - bez viklání, bez deformace.

Střední hrábě jsou vhodné pro práci na menších plochách a shrabování trávníku kolem stromů nebo pod keři. Robustní pružné prsty, speciálně navržené pro hrabání na nerovném povrchu či na půdě s kořeny. Násada Solid je univerzální - lze na ni nasadit více typů čepelí hrábí Solid. Šířka: 41,5 cm, délka: 172 cm.

Dřevěné hrábě s rozsahem 55cm a dlouhou násadnou.

Sada mini zahradního nářadí může být skvělým dárkem pro vaše blízké, kteří milují zahradničení. Je ideální na úpravu skalky nebo sázení kytiček, bylinek či zeleniny do truhlíků na balkón, terasu i drobné zahradní skalky. Sada obsahuje tři základní nástroje v malém provedení – rýč, lopatku a hrabičky. Pokud chcete potěšit někoho ze svých blízkých, kdo miluje zahradničení, pak bude tato dárková mini sada nářadí přesně to, co hledáte. Sada obsahuje nejen nářadí, ale také velmi vkusný a praktický poznámkový blok.


Hrábě posuvné CS plast