Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
S aku nůžkami na větve TLO 18-32 Battery snadno omladíte stromy a odstraníte uschlé větve i vysoko nad zemí. Dlouhá pogumovaná rukojeť se díky ergonomickému tvarování pohodlně drží i po delší době. Dvojitá ocelová čepel zajistí precizní a šetrný střih. Teflonová povrchová úprava ostří navíc zaručí jeho dlouhou životnost. Bezpečnostní blokování pak brání neúmyslnému spuštění nůžek. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.

Nůžky na trávu s otočnou čepelí GEKO G72054Celková délka: 300 mmDélka čepelí – ostří: 130 mmPraktický nástroj pro zastřihávání trávníku. Umožňuje přístup i do míst, kam se sekačka nedostane. Nůžky lze také použít k ostříhání větví s malým průměrem, díky čemuž jsou ideální pro péči o keře. Čepele se snadno otočí z ploché pozice na kolmou.Čepele jsou vyrobeny z oceli 50 HCS.

Zahradnické nůžky GEKO G72005Praktické a kvalitní nůžky pro zahradníky. Určeny pro snadné a rychlé stříhání a prostříhávání květin, malých větviček, výhonů stromů a keřů. Ostří – čepel je vyrobena z vysoce kvalitní oceli 65 Mn a potažená teflonem. Rukojeti jsou z hliníku a mají potah z ABS pro pohodlné a pevné uchopení.Nůžky je možné zajistit proti otevření západkou na konci rukojetí.Technická data:Maximální průměr řezu: 20 mmMateriál čepele: ocel 65 MnMateriál rukojeti: hliník, ABS, TPPCelková délka: 200 mmDélka čepele: 55 mmDélka rukojeti: 130 mm

Dvousečné zahradní nůžky na bylinky i větvičky. Ostré zahradní nůžky Opinel s robustním ostřím z nerez oceli a rukojetí z bukového dřeva, v kombinaci s barevným polymerem. Čistý a snadný střih až do průměru stonku 2 cm, 3 aretovatelné pozice, skrytá pružina bránící uskřípnutí.

Bateriová prořezávací pila na větve PGS 4-18 je ideální pro řezání větví o průměru až 80 mm. Díky odnímatelné čepeli na větve můžete bezpečně a snadno pracovat a zároveň zabránit sklouznutí větví. Demontáž pilových čepelí je snadná a nevyžaduje žádné nářadí. Pokud si dokoupíte teleskopický nástavec (není součástí dodávky), tak dokonce i práce ve výškách až 3,5 metru se stane hračkou.

Teleskopické zahradnické nůžky na větve, nastavitelná délka 680-970 mm – Hoteche HT351393Velmi kvalitní nůžky s nastavitelnou délkou na stříhání větví stromů, keřů.Díky nastavitelné délce se zvětší páka, tudíž bude stříhání větví méně namáhavé. Ostří nůžek je vyrobeno z karbonové oceli s nelepivým povrchem. Speciální stříhací geometrie pro optimální přenos síly.Nůžky mají ergonomicky tvarované rukojeti pro pohodlnou práci a bezpečné držení. Technické parametry:- materiál: karbonová ocel, hliník- min. délka: 680 mm- max. délka: 970 mm- hmotnost: 0,92 kg

Pákové, převodové zahradnické nůžky na stříhání tlustších větví Extol Premium EX8873111Celková délka: 730 mmMateriál: HCSSpeciální dvousečné nůžky na ostříhávání větší na stromech, křovinách apod. až do tloušťky (průměru) 45 mm. Díky dlouhým rukojetím jsou schopné vyvinout velkou sílu, čepele z tvrzené oceli HCS s teflonovou úpravou pak dřevo bez potíží ustříhnou. Teflon navíc zabraňuje ulpívání zbytků stříhaných rostlin na nářadí.Madla vyrobená z kombinace tvrdšího PP plastu a měkčené TPR pryže jsou ergonomicky tvarovaná a mají elipsovitý profil. Nástroj se díky tomu pohodlně drží. Páky jsou z lehké ocelové slitiny – vydrží i větší namáhání.

Zahradní nůžky na trávu, délka 320 mm – SIXTOL SX6027.Praktické nůžky na trávu najdou využití při úpravách trávníku jako je zastřihávání a tvarování.Nářadí vyrobeno z vysoce kvalitní korozivzdorné uhlíkové oceli.Barva nářadí není pouze designový prvek, ale díky této výrazné barvě ho snadno najdete v zelené trávě.Technické parametry:·         Materiál: pozinkovaná uhlíková ocel·         Celková délka: 320 mm·         Délka čepele: 120 mm·         Délka rukojeti: 160 mm·         Hmotnost: 167 g

Komfortní zahradnické nůžky s ergonomickou rukojetí, délka 190 mm – SIXTOL SX6022.Praktické nůžky na zahradu z nerezové oceli využijete na zastřihnutí keříků, květin, tenčích větví nebo sklizení úrody. Nůžky jsou z robustní oceli, takže nehrozí jejich ohnutí. Ergonomická pogumovaná rukojeť zajistí pohodlný úchop a díky ní nářadí z ruky nevyklouzne.Barva nářadí není pouze designový prvek, ale díky této výrazné barvě ho snadno najdete v zelené trávě.Technické parametry:·         Materiál: nerezová ocel, PP (plast) a TPR guma·         Celková délka: 190 mm·         Délka čepele: 50 mm·         Délka rukojeti: 115 mm·         Pro větve do průměru: 20 mm·         Hmotnost: 138 g

S bypassovou funkcí, kalená čepel s nepřilnavým povrchem, ergonomicky tvarované a protiskluzové rukojeti z plastu, nastavení šířky rukojeti, vhodné pro leváky i praváky.