Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
To, co jedni vyloučí, druzí zužitkují. A přesně tak je to i s guánem, nahromaděným trusem mořských ptáků a netopýrů. Funguje totiž, jako spolehlivé hnojivo pro výživu mnoha druhů ovoce, zeleniny pokojových i balkonových květin a dalších okrasných rostlin, včetně chmelu. Jedná se o bezchloridové hnojivo, které se používá k přihnojování rostlin v období vegetace. U nás je k dostání ve formě kapalného hnojiva pod názvem Cererit hobby s guánem kapalný.
Složení: dusík - fosfor - draslík (5- 5- 5) .

Vitalita, slovo, které je známkou toho, že se rostlině dobře daří, že ná vhodné podmínky k růstu. A právě Vitality Komplex je přípravek vhodný pro všechny druhy rostlin pěstovaných doma i na zahradě. Je ideální zejména pro plodovou zeleninu (rajčata, okurky, papriky, aj.....) a drobné ovoce (jahody, maliny, ostružiny, borůvky a rybíz, aj....). Výhody: Podporuje růst a kvetení, obsahuje přírodní enzymy - zrychlují transport živin z půdy do rostliny, obnovuje vitalitu rostlin - zvyšuje jejich odolnost vůči stresu (sucho, výkyvy teplot ...), urychluje regeneraci rostlin po poškození chorobami a škůdci a zajistí tvorbu nových kořenů, obzvlášť vhodný pro oslabené, nerostoucí a zanedbané rostliny, bohatý na huminové a fulvinové kyseliny - zdroj důležitého humusu pro vyčerpanou půdu.

Víte, že pokud jsou rostliny dobře živeny, dá se tím předejít mnoha škodám způsobeným sajícími škůdci? Proto už neváhejte anio vteřinu a dopřejte vašim rostlinám Hnojivé tyčinky s dvojí funkcí: VÝŽIVA + OCHRANA. Unikátní látka v receptuře omezuje výskyt savých škůdců a udržuje tak počet škůdců pod prahem škodlivosti. Vhodný pro všechny druhy rostlin (kvetoucí i nekvetoucí), bylin, ovoce a zeleniny. Působí spolehlivě až 3 měsíce.

Vitalita, slovo, které je známkou toho, že se rostlině dobře daří, že ná vhodné podmínky k růstu. A právě Vitality Komplex muškát a surfinie zaručí dostatečnou vitalitu vašim oblíbeným balkonovým rostlinám - muškátům, surfíniím, ale také begoniím, fuchsiím a milion bells. Obsahuje speciální výluh z vermikompostu (urychlovač růstu). Zvyšuje odolnost rostlin proti přesušení a přemokření. Podporuje růst a kvetení.
Aplikace je ideální 1 x za 14 dní.
Dávkování: zálivka - 30 ml zřeďte v 5l vody, postřik na list - 15 ml zřeďte ve 3l vody.

Rádi si pěstujete každoročně vlastní rajčata a papriky? Nedáte dopustit na jejich skvělou chuť a excelentní kvalitu? A právě pro rajčata - všechny druhy pěstované venku i ve skleníku je tu Vitality Komplex rajčata a paprika. Obsahuje speciální výluh z vermikompostu (urychlovač růstu). Zvyšuje odolnost rostlin proti přesušení a přemokření. Podporuje růst, kvetení a tvorbu plodů.
Obsahuje vyvážený poměr živin a mikroprvků.
Aplikace 1x za 14 dní.
Dávkování: zálivka - 30 ml přípravku zřeďte v 5 l vody, postřik na list - 15 ml přípravku zřeďte v 1l vody.

Také se nejvíc těšíte po dlouhé zimě do jarní zahrady, kde se všechno zelená a raší? Aby se zelenal krásně svěží barvou i váš trávník, dopřejte mu v období jarního hnojení všechny potřebné látky, které jsou obsažené v trávníkovém hnojivu START. Tento typ hnojiva dodá potřebné živiny pro rychlou regeneraci a nastartování růstu.
Lze také jej také využít pro vyhnojení půdy před výsevem trávníku. Aplikuje se při závěrečné přípravě půdy před osetím.
Je vhodné pro všechny typy trávníků. Vysoká dávku dusíku a fosforu podporuje velmi rychlý a zdravý růst listů a kořenů trav.
Složení: dusík + fosfor (14-8) + hořčík 2 %.

Agro NPK Synferta 3kg 119 CZK  -25% 
AGRO NPK je minerální hnojivo určené k základnímu hnojení ovoce a zeleniny před vlastní výsadbou a k přihnojování v průběhu vegetace. Hnojivo má vyvážený poměr živin, vysoký obsah dusíku v rychle působící formě pro bujný a rychlý nárůst plodin. Obsahuje přírodní horninu ZEOLIT, který na sebe poutá živiny a následně je pozvolna uvolňuje do půdy pro potřeby rostlin. ZEOLIT rovněž vylepšuje strukturu a vzdušnost půdy. Univerzální použití pro základní hnojení před setím či sázením rostlin na jaře i pro přihnojování během vegetace
Složení
dusík – fosfor – draslík v poměru 11-7-7
Dávkování
1 kg hnojiva vystačí cca na 8 - 30 m2 dle typu rostliny

Přemýšlíte, jaké hnojivo dopřát vaší půdě vysílené po letošní vegetační sezoně a naopak, jaké jí dodat před zahájením sezóny nové? Pro oba účely vám skvěle poslouží pozvolně působící Dolimit vápnitý. Jedná se o bohatý zdroj vápníku (snižuje kyselost půdy) a hořčíku (zvyšuje tvorbu zeleného barviva), snižuje pH půdy, vhodný pro podzimní a jarní základní hnojení.
Nevhodný pro kyselomilné rostliny.
Dávkování: 5 kg hnojiva vystačí cca na 14 - 100 m2 dle typu půdy.

Agro Ledek vápenatý 3 kg 139 CZK  -30% 
Nepřevažují-li na vaší zahradě kyselomilné rostliny, můžete využívat k hnojení nejrychleji působící dusíkaté hnojivo. Jedná se o ledek vápenatý (v našem e-shopu balení po 3 kg), který slouží k přihnojování všech plodin a kultur s výjimkou kyselomilných rostlin (azalky, rododendrony, kanadské borůvky…) Obsahuje totiž vápník, který snižuje kyselost půdy.
Dávkování: 1 kg hnojiva vystačí cca na 2 – 10 m2 dle typu rostliny.
Složení: dusíkaté hnojivo s obsahem dusíku (N) 15,5%.

Agro Síran amonný 3kg 99 CZK  -37% 
Agro SÍRAN AMONNÝ je kvalitní dusíkaté hnojivo. Obsahuje dlouhodobě působící dusík pro zdravý a rychlý růst. Je to hnojivo s významným obsahem síry a proto je velmi výhodný při pěstování rostlin vyžadujících vysoký obsah síry (brambory, cibulová zelenina, košťálová zelenina, křen...) Podporuje tvorbu silic u cibulovin a dodává jim tak pikantnější chuť. Hnojivo má kyselou reakci, proto není vhodné do kyselých půd.Složenídusíkaté hnojivo s obsahem dusíku (N) 20% a 23% síry ve vodorozpustné forměDávkování3 kg hnojiva vystačí cca na 50 - 150 m2 dle typu rostliny