Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Už zase! Všude samý mravenec, kam se jen člověk podívá! Jako byste slyšeli sami sebe? Tak už není proč váhat. Pořiďte si na vyhubnení mravenců účinný přípravbek Loxiran. Zatočte s mravenci v tu správnou dobu, kdy víte, že by jejich cestička mohla směřovat i do vašeho domu. Přinášíme vám spolehlivého pomocníka, který váš problém s nimi vyřeší účinně a efektivně. Loxiran náhradní náplň mravenčí bufet hubí i hnízda, takže po mravencích nebude ani vidu, ani slechu. Jinak se jich doma nezbavíte. S touhle náhradní náplní máte zbraň kdykoliv při ruce a zaručí vám, že u vás už se mravenci nezabydlí. Loxiran si s nimi hravě a účinně poradí.

Bros závěsný háček proti šatním molům s vůní levandule účinně chrání oděvy před poškozením moly. Přípravek působí ihned po vyjmutí z obalu, je účinný po dobu 3 měsíců.

Sprej na moly 150 ml 79 CZK  -20% 
Sprej je určen k likvidaci molů, jejich vajíček a larev v šatnících, zásuvkách a skříních. Působí okamžitě po aplikaci.

Modré lepové desky slouží k odchytu škodlivého hmyzu jako je třásněnka západní, třásněnka zahradní nebo třásněnka chmelová. Chrání bramboříky, begónie, gerbery, fíkusy, rajčata, okurky, papriky nebo zelí. Jsou bez zápachu, bez insekticidů, nevysychají. 

Bílé lepové deky k odchytu hmyzu (pilatky)

Bros sprej proti mravencům je aerosolový přípravek k okamžitému použití. Je určen k likvidaci obtížného lezoucího hmyzu. Postříkáme místa výskytu hmyzu (cestičky, skrýše, štěrbiny apod.). Přípravek působí okamžitě po použití. Po provedení dezinfekce opusťte místnost a nechejte ji uzavřenou ještě po dobu přibližně 1 hodiny. Následně důkladně vyvětrejte.

NATURA Bylinková směs na svilušky je unikátní směs mydlice a skořice v sáčku z čajového papíru pro přípravu výluhu pro zvýšení odolnosti a obranyschopnosti rostlin proti sviluškám. Je vhodný na svilušky na okrasných rostlinách a zelenině (rajčata, papriky, okurky, brambory, cibule aj.), jádrovinách, peckovinách, drobném ovoci a révě. Má vysoký protipožerový a repelentní efekt.

Atraset na rybenky 39 CZK  -20% 
Lepová past na rybenky, stínky, svinky a jiný lezoucí hmyz určena do koupelen, toalet a jiných vlhkých prostor. Nevysychavé lepidlo je na bázi přírodního kaučuku, neobsahuje insekticidy.

Granule Ratimor Plus jsou rodenticidem, který je mimořádně lákavý pro domácí myši a černé a šedé potkany. Kvůli aktivní látce bromadiolon, která má mimořádně široké spektrum použití, je velmi oblíbeným výběrem odborníků na likvidaci škůdců.

Měkká návnada k hubení myší domácích, potkanů a krys, vhodná do míst, kde mají hlodavci k dispozici větší množství jiné přirozené potravy. H373 Může způsobit poškození krevní srážlivosti při prodloužené nebo opakované expozici. Prodej pouze osobám starším 18 let. Používejte biocidy bezpečným způsobem, před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.