Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nakupte Konvice na čaj 1,3 l Broste SALT - bílá/černá už za 1275 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Broste si zamilujete i vy.

Nakupte Konvice na čaj 1,6 l A TABLE ASA Selection - bílá už za 1279 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce ASA Selection si zamilujete i vy.

Nakupte Konvice na čaj 1 l A TABLE ASA Selection - bílá už za 875 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce ASA Selection si zamilujete i vy.

Nakupte Čajová konvice 700 ml Broste NORDIC SAND - písková už za 519 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Broste si zamilujete i vy.

Nakupte Čajová konvice 18 cm Broste NORDIC SEA - šedá už za 1050 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Broste si zamilujete i vy.

Nakupte Konvice na přípravu čaje 0.8 l Leonardo už za 859 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Leonardo si zamilujete i vy.

Nakupte Čajová konvice MOON 2 l Leonardo už za 1119 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Leonardo si zamilujete i vy.

Nakupte Konvice BEA Bloomingville - přírodní už za 1165 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Bloomingville si zamilujete i vy.

Nakupte Konvice na čaj 1 l Broste NORDIC SAND - písková už za 1089 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Broste si zamilujete i vy.

Obrázek je pouze ilustrativní, svíčka není součástí balení.Výrobek má úpravu se starožitným vzhledem.