Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nakupte Zástěra s laclem 70x90 cm LINUM Emma - žlutá už za 650 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce LINUM si zamilujete i vy.

Nakupte Zástěra s laclem 70x90 cm LINUM Firenze - žlutá už za 795 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce LINUM si zamilujete i vy.

Nakupte Zástěra s laclem 70x90 cm LINUM Firenze - pepřová už za 795 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce LINUM si zamilujete i vy.

Nakupte Zástěra do pasu 90x90 cm LINUM Marmite - smetanová už za 595 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce LINUM si zamilujete i vy.

Nakupte Zástěra do pasu 90x90 cm LINUM Marmite - antracitová už za 595 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce LINUM si zamilujete i vy.

Nakupte Zástěra PVC PLACEMATS ASA Selection - hnědá už za 995 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce ASA Selection si zamilujete i vy.

Nakupte Zástěra PVC PLACEMATS ASA Selection - černá už za 995 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce ASA Selection si zamilujete i vy.

Zástěra Jde o steak je pravý dárek pro něj! Mistr grilu je vždy přece muž. A k tomu potřebuje pořádnou zástěru. No a kdyby náhodou nevěděl, jak steaky řádně připravit, má při sobě malou nápovědu. Dejte mu vtipný, ale i praktický dárek, který ho potěší.


Máte doma zahradníka? A má plné ruce práce? Ulevte jim od tíže! Pořiďte svým blízkým k narozeninám praktickou zástěru: obsahuje tři velké kapsy, v kterých si odnesou zahradnické náčiní, a pásek na jednoduché zapínání. To vše v příhodným potiskem růží na modrém pozadí. To se jim pak stromky budou ořezávat lépe. A jejich volné ruce vám následně i tu skutečnou růži vykouzlí...


Zástěra Frozen
Má na sobě potisk oblíbené pohádky Ledové království.
Vhodná je na výtvarnou výchovu a jiné kreativní činnosti.
Má zapínání na sponku, přičemž maximální délka je 50 cm.
V pase má pak šňůrky na zavázání.
Vepředu jsou dvě prostorné kapsy.
Použitý materiál: 100% polyester.