Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Malý, kompaktní a prostorově úsporný: náš nový dávkovač vody střední třídy WPD 50 WS se hodí i do těch nejmenších prostor v kancelářích a čekárnách, v maloobchodě a v hotelových halách. Stroj s plynem nebo bez něj poskytuje kdykoli až 25 lidem chlazenou, čerstvou a zcela hygienickou pitnou vodu. Naše vysoce účinné kombinované filtry spolehlivě vylučují látky, jako je chlor nebo těžké kovy, nebo dokonce viry a bakterie, které jsou škodlivé nebo negativně ovlivňují chuť vody. Kombinovaný filtr, který zahrnuje filtr s aktivním uhlím a ultra filtr, zajišťuje čerstvou vodu s příjemnou chutí. CO2 láhev ani sada k připojení CO2 láhve nejsou součástí balení.

Pro připojení standardní 425 gramové láhve CO2 k dávkovači vody WPD 50 WS: Reduktor tlaku CO2 umožňuje použití láhve s CO2, která je nezbytná pro výrobu perlivé vody. Dodávka obsahuje snadno instalovatelný nástěnný držák a připojovací hadici.

Pro připojení standardní 2 kg láhve CO2 k dávkovači vody WPD 50 WS: Reduktor tlaku CO2 umožňuje použití láhve s CO2, která je nezbytná pro výrobu perlivé vody. Dodávka obsahuje snadno instalovatelný nástěnný držák a připojovací hadici.

Naše filtrační zařízení vody WPC 120 UF se postará při nejisté kvalitě pitné vody díky výkonnému 4stupňovému systému ultrafiltrace o vysokou bezpečnost a současně přesvědčí mimořádně jednoduchou obsluhou, instalací a údržbou. Nejrůznější částečky, mikroplast, bakterie, viry, chlor, těžké kovy a zbytky léčiv spolehlivě odstraní z vody a výrazně zlepší její chuť. Filtry, které se vyznačují dlouhou životností, nabízejí vysokou kapacitu okolo 2.500 litrů, přičemž výjimečnou výměnu filtru zvládnete díky pohodlným bajonetovým uzávěrům rychle a bez velké námahy. K provozu zařízení WPC 120 UF nepotřebujete přípojku elektrické energie, vodovodní kohoutek pro odběr přefiltrované vody je součástí dodávky.

Montážní sada obsahující spojovací desku a příslušné šrouby pro instalaci dávkovače vody WPD 50 na podstavec WPD 200.

12litrový kanystr lze integrovat do stojanu našeho WPD 200. Pro zachycování vody vznikající při tepelné dezinfekci (Advanced stroje), jakož i zachycení vody z odkapávací misky.

Vhodné pro dávkovače vody WPD 200.

Pojistka proti přetečení Water Block

Filtr Hy-Protect pro dávkovače vody WPD. Ultrafiltr spolehlivě zachycuje bakterie a viry a zároveň umožňuje ve vodě zachovat cenné minerály.

Blokový filtr ze spékaného aktivního uhlí Active Pure pro použití v našich dávkovačích vody. Spolehlivě odstraňuje chlór, těžké kovy a zbytky potrubí a zajišťuje vynikající chuť.