Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nakupte Rychlovarná konvice 1,5 l Stelton EM77 - dusty blue už za 2255 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Stelton si zamilujete i vy.

Nakupte Rychlovarná konvice 1,2 l Stelton EMMNA Emma - blue už za 4135 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Stelton si zamilujete i vy.

Chytrá elektrická rychlovarná konvice Brewista Artisan je kráska, která okamžitě upoutá vaši pozornost. Umožňuje nastavit přesnou teplotu, na kterou se má voda ohřát pro správnou přípravu nápoje. Funk

Chytrá elektrická rychlovarná konvice Brewista Artisan je kráska, která okamžitě upoutá vaši pozornost. Umožňuje nastavit přesnou teplotu, na kterou se má voda ohřát pro správnou přípravu nápoje. Funk

Chytrá rychlovarná konvice Xiaomi Mi Smart Kettle Pro vám umožní inteligentně regulovat teplotu vody a udržet její teplotu. Ovládat ji lze i přes aplikaci Mi Home.
Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
Digitální obrazovka s vysokým rozlišením
Zobrazuje teplotu vody v reálném čase

Rychlovarná konvice Lauben Vacuum Thermo Kettle VTK01S
Rychlovarná konvice Lauben Vacuum Thermo Kettle VTK01S 2v1 slouží jako konvice a termoska. Pasivní udržování horké vody díky vakuu mezi dvojitými stěnami konvice. Díky vakuu mezi stěnami konvice udrží vodu horkou až několik hodin, není potřeba jí ohřívat znovu, což oceníte třeba při přípravě horkých nápojů pro větší množství přátel.
Cool touch funkce zajišťuje, že se konvice při ohřívání vody nezahřívá zvenku, takže se nikdy nespálíte. Konvice je také vybavena elektrickým ovládáním se značkovým termostatem který umožňuje ohřát vodu na jakoukoli vámi preferovanou teplotu v rozmezí 40-100 °C.
Funkce Keep Warm udrží vodu v konvici na vámi nastavené teplotě až po dobu 4 hodin. Kabel, který na lince překáží a nevypadá zrovna nejlépe, snadno schováte do prostoru ve dně základny konvice.

Rychlovarná konvice Lauben Electric Kettle EK17WS
Rychlovarná konvice Lauben Electric Kettle EK17WS s nastavitelnou teplotou ohřevu vody a Keep Warm funkcí. Už nikdy nemusíte čekat, až voda vychladne, stačí si preferovanou teplotu zvolit na přehledném LCD displeji.
V konvici Lauben ohřejete až 1,7 l vody naráz. Její aktuální množství vždy poznáte podle externího indikátoru. Víko konvice je opatřeno bezpečnostní pojistkou proti rozlití a otevíráte jej snadno, pomocí tlačítka umístěného na držadle.
Nespornou výhodou Lauben Electric Kettle je vyjímatelný omyvatelný filtr, tudíž nižší riziko vzniku vodního kamene. Konvice se velmi snadno čistí a udržuje a díky integrovanému prostoru pro kabel vám nebude na kuchyňské lince překážet.

Rychlovarná konvice značky Lauben Electric Kettle 17BC je skvělý design do každé moderní kuchyně. Konvice je ve stylu Artdeco s prémiovým matným povrchem z nerezové oceli. Výrobce myslel i na bezpečnost, konvice má pojistku proti přehřátí i vaření bez vody. Aktuální teplotu vody můžete sledovat na teploměru. Údržba konvice je velice snadná, topné těleso je skryto, tudíž se méně zanáší a tím se konvice lépe čistí. Základna konvice je otočná o 360° pro jednoduchou manipulaci a samozřejmostí je prostor pro skrytí kabelu.

Nepostradatelnou součástí kuchyní se stala rychlovarná konvice. I ta ale může být víc než jen užitečný domácí spotřebič. Lauben Electric Kettle 1800BC v dokonalém černém designu s velkým digitálním displejem je velmi praktická a zároveň působí jako stylový designový doplněk. Vodu v ní ohřejete přesně na požadovanou teplotu a díky přesnému termostatu a funkce Keep Warm ji udrží na stejné teplotě až po dobu 2 hodin. Ani pak jí však dvojité stěny nedovolí rychle zchladnout. Údržba konvice je snazší než kdy dřív, integrovaný filtr totiž zachytí mnohé nečistoty. Jako vždy myslíme i na bezpečnost, proto technologie Cool Touch zabraňuje popálení se o konvici a bezpečnostní pojistka přístroj ochrání proti přehřátí a vaření bez vody. Samozřejmostí je základna otočná o 360° s prostorem pro ukrytí kabelu.

Správná teplota pro čaj i kávu
Každý nápoj chutná lépe a mnohé si i zachovají své živiny a vitaminy, když je zalijete vodou o té správné teplotě. Postará se o ni značkový termostat z Velké Británie. Stačí si pomocí...

Lauben Electric Kettle EK17GS je designová rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou ohřevu vody a Keep Warm funkcí. Možnost nastavení teploty vody v kuchyni jistě oceníte. Potřebujete zalít zelený čaj? Už nikdy nemusíte čekat, až voda vychladne, stačí si preferovanou teplotu zvolit na přehledném LCD displeji.Konvice je navržena do stejného designu jako oblíbená Lauben konvice EK17WS s tím rozdílem, že tělo je vyrobené ze skla. Představuje tedy to nejlepší z praktické i designové stránky. I u této konvice najdete oceňované One-Touch ovládání, oblíbený tvar nálevky a ovládání teploty takové, aby nepřišla nazmar ani sekunda elektrické energie, ohřev se zastaví pár stupňů pod požadovanou teplotou a na zbytek „dojde“.Teplotu volíte v rozmezí 60-100 °C po desetistupňových intervalech. V konvici Lauben ohřejete až 1,7 l vody naráz. Její aktuální množství vždy poznáte díky stupnici na skle. Víko konvice je opatřeno bezpečnostní pojistkou proti rozlití a otevíráte jej snadno, pomocí tlačítka umístěného na držadle.Na...