Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nakupte Rychlovarná konvice 1,5 l Stelton EM77 - dusty blue už za 2255 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Stelton si zamilujete i vy.

Nakupte Rychlovarná konvice 1,2 l Stelton EMMNA Emma - blue už za 4135 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Stelton si zamilujete i vy.

Nakupte Rychlovarná konvice 1,2 l Stelton EMMNA Emma - white chalk už za 4135 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Stelton si zamilujete i vy.

Chytrá elektrická rychlovarná konvice Brewista Artisan je kráska, která okamžitě upoutá vaši pozornost. Umožňuje nastavit přesnou teplotu, na kterou se má voda ohřát pro správnou přípravu nápoje. Funk

Chytrá elektrická rychlovarná konvice Brewista Artisan je kráska, která okamžitě upoutá vaši pozornost. Umožňuje nastavit přesnou teplotu, na kterou se má voda ohřát pro správnou přípravu nápoje. Funk

Chytrá rychlovarná konvice Xiaomi Mi Smart Kettle Pro vám umožní inteligentně regulovat teplotu vody a udržet její teplotu. Ovládat ji lze i přes aplikaci Mi Home.
Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
Digitální obrazovka s vysokým rozlišením
Zobrazuje teplotu vody v reálném čase

Lauben Electric Kettle 17GR
Rychlovarná konvice je stylovým doplňkem, který pozvedne celý interiér na vyšší úroveň. Je vyrobena z nerezové oceli s prémiovým pogumovaným povrchem. Údržba je velice snadná, topné těleso je skryto uvnitř konvice takže se méně zanáší a lépe se čistí. Aktuální množství vody snadno poznáte z ukazatele na těle konvice. Základna je otočná o 360° pro jednoduchou manipulaci a samozřejmostí je prostor pro skrytí kabelu, který jinak překáží.

Jednoduchá a stylová rychlovarná konvice Wilfa WSPOK-1000B je ideální pro "pour over", tedy pro alternativní metody přípravy kávy jako je V60, Chemex, nebo také Aeropress, a to díky úzké a d

"Domácí" verze rychlovarné konvice Fish Smart Pour Over. Fish Smart duální datová skrytá LED obrazovka, teplotu upravíte přejetím po obrazovce Menší kapacita 600 ml pro snazší nalévání Paten

Objem 1,8 litru
Příkon 2200 W
Tělo ze borosilikátového skla a nerezové oceli
Celoplošné podsvícení (modré nebo červené)
Anti-Calc filtr proti vápenatým usazeninám
Oboustranný ukazatel vodní hladiny
Tlačítko na víku s bezpečnostní pojistkou
Středový 360° konektor s životností 10 milionů zdvihů

 







Dvě barevné varianty
Vybere si úplně každý – k dispozici jsou u tohoto modelu dvě barevné varianty, a to buď s modrým nebo červeným podsvícením. Podsvícení je automaticky aktivováno vždy při zahájení vaření vody a automaticky zhasne po dovaření vody. Podsvícení zajišťují LED diody s dlouhou životností.


Borosilikátové sklo
Tělo konvice je vyrobeno z kombinace nerezu a speciálního borosilikátového skla. Toto sklo se vyznačuje zdravotní nezávadností, vysokou odolností proti nárazům a vysokou odolností proti prudkým změnám teplot. Konvice má navíc silnostěnné provedení skla s vysokou odolností.


Anti-Calc filtr a pojistka víka
Samozřejmostí u všech konvic Salente je AntiCalc filtr zachytávající...