Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pánev Pro Poele 20 cm 292 CZK  -19% 
Květináč má otvory pro odtok vody.

Balení obsahuje 1 podložku pod horké nádoby.Je vybaven odnímatelnou rukojetí. Neobsahuje PFOA, kadmium a nikl.

Lze použít na indukčních vařičích.

Lze použít na indukčních vařičích.

Lze použít na indukčních vařičích.

Mašlovačka se silikonovými vlákny pro snadné pečení. Vlákna mají speciální tvar pro lepší zachycení tekutin. Lze mýt v myčce na nádobí. Výška: 270 mm, délka: 20 mm, šířka: 80 mm. Hmotnost: 55 g.

Naběračka má dlouhé plastové zuby pro snadné nabrání těstovin. Má integrovanou odměrku pro jednu porci špaget. Silikonová špička umožňuje snadné nandání těstovin i ze záhybu hrnce. Lze mýt v myčce na nádobí. Výška: 364 mm, délka: 38 mm, šířka: 80 mm, hmotnost: 70 g.

Ideální pro snadné krájení pizzy. Plastové kolečko je vhodné i na nepřilnavé povrchy. Ergonomická rukojeť. Výška: 23 mm, délka: 260 mm, šířka: 90 mm, hmotnost: 67 g.

Set 3 Fiskars nožů řady Essential se skládá ze snídaňového nože, okrajovacího nože a loupacího nože. Středně velký nůž se zoubkovanou čepelí je vhodný pro krájení potravin s kůrkou nebo slupkou. Je vhodný i jako jídelní nůž. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze jej mýt v myčce. Výška: 15 mm, délka: 300 mm, šířka: 70 mm, hmotnost: 55 g. Středně velký univerzální nůž je vhodný k okrajování ovoce a zeleniny. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze jej mýt v myčce. Výška: 17 mm, délka: 300 mm, šířka: 68 mm, hmotnost: 52 g. Malý šikovný loupací nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou je vhodný pro okrajování ovoce a zeleniny. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze jej mýt v myčce. Výška: 15 mm, délka: 290 mm, šířka: 68 mm, hmotnost: 48 g.

Hrnec je vhodný pro každodenní vaření. Je vyroben z nerezové oceli 18/10. Bakelitová držadla zůstávají během vaření příjemně chladná a zajišťují tak bezpečné uchopení. Hrnec má snadnou údržbu, vynikající odolnost v myčce na nádobí a design, který šetří místo - jednoduše se skladuje. Poklice z tvrzeného skla umožňuje snadnou kontrolu připravovaných pokrmů. Její okraje jsou vyrobeny z tepelně odolného silikonu. Nabízí dvě možnosti slévání vody a má integrovanou kontrolu páry a varu. Je vhodný pro všechny typy varných desek. Lze použít v troubě do teploty 150°C. Objem: 5 l. Výška: 367 mm, délka: 257 mm, šířka: 140 mm, hmotnost: 1827 g.