Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pánev Pro Poele 20 cm 292 CZK  -19% 
Květináč má otvory pro odtok vody.

Balení obsahuje 1 podložku pod horké nádoby.Je vybaven odnímatelnou rukojetí. Neobsahuje PFOA, kadmium a nikl.

Lze použít na indukčních vařičích.

Lze použít na indukčních vařičích.

Lze použít na indukčních vařičích.

Mašlovačka se silikonovými vlákny pro snadné pečení. Vlákna mají speciální tvar pro lepší zachycení tekutin. Lze mýt v myčce na nádobí. Výška: 270 mm, délka: 20 mm, šířka: 80 mm. Hmotnost: 55 g.

Naběračka má dlouhé plastové zuby pro snadné nabrání těstovin. Má integrovanou odměrku pro jednu porci špaget. Silikonová špička umožňuje snadné nandání těstovin i ze záhybu hrnce. Lze mýt v myčce na nádobí. Výška: 364 mm, délka: 38 mm, šířka: 80 mm, hmotnost: 70 g.

Metlička se silikonovými hroty je ideální pro snadné šlehání. Silikonem potažená metla se jednoduše používá a čistí, nepoškrábe povrch nádobí. Lze mýt v myčce na nádobí. Výška: 353 mm, délka: 60 mm, šířka: 80 mm. Hmotnost: 77 g.

Ideální pro snadné krájení pizzy. Plastové kolečko je vhodné i na nepřilnavé povrchy. Ergonomická rukojeť. Výška: 23 mm, délka: 260 mm, šířka: 90 mm, hmotnost: 67 g.

Opletený demižon se používá k uskladňování a převozu různých tekutin ( vody, vína, slivovice, moštů). Má baňatý tvar a úzké hrdlo. Z důvodů ochrany a pohodlnější manipulace je opletený.Je odolný proti poškození a je s ním snazší manipulace. Barva: béžová s tmavě hnědou. Objem: 3 litry.