Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Linteo Kids Wet Toilet Paper, 50 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, I ta nejběžnější součást každé domácnosti vám může udělat radost. Toaletní papír Linteo Kids Wet Toilet Paper se postará o komfort, který ocení celá rodina každý den. Vlastnosti: příjemná vůně čistí, zvlhčuje a pečuje o pokožku zajišťuje kvalitnější hygienu pro pocit svěžesti lze spláchnout do toalety designový potisk Složení: částečně biologicky rozložitelné Jak používat: Po každém použití balení řádně uzavřete. Uchovávejte mimo dosah dětí.

BELLA Baby Happy Sensitive, 42 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, I ta nejběžnější součást každé domácnosti vám může udělat radost. Toaletní papír BELLA Baby Happy Sensitive se postará o komfort, který ocení celá rodina každý den. Vlastnosti: bez parfemace lze spláchnout do toalety hydratuje a zklidňuje pokožku maximální jemnost k pokožce čistí, zvlhčuje a pečuje o pokožku Složení: částečně biologicky rozložitelné bez alkoholu Jak používat: Po každém použití balení řádně uzavřete. Uchovávejte mimo dosah dětí.

BELLA Baby Happy Calendula, 42 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, I ta nejběžnější součást každé domácnosti vám může udělat radost. Toaletní papír BELLA Baby Happy Calendula se postará o komfort, který ocení celá rodina každý den. Vlastnosti: příjemná vůně maximální jemnost k pokožce čistí, zvlhčuje a pečuje o pokožku hydratuje a zklidňuje pokožku lze spláchnout do toalety Složení: bez alkoholu částečně biologicky rozložitelné Jak používat: Uchovávejte mimo dosah dětí. Po každém použití balení řádně uzavřete.