Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Smells Like Spells Major Arcana The Emperor, 250 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Smells Like Spells Major Arcana The Emperor provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: kořenité aroma dřevitá vůně veganský produkt designový obal ideální jako dárek dlouhá doba hoření čisté hoření Složení: 100% sójový vosk neobsahuje syntetická barviva bez obsahu GMO neobsahuje parafín netoxické složení bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Postupujte dle přiloženého návodu.

Smells Like Spells Major Arcana The Hanged Man, 250 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Smells Like Spells Major Arcana The Hanged Man provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: svěží vůně veganský produkt designový obal ideální jako dárek dlouhá doba hoření čisté hoření Složení: 100% sójový vosk 100% přírodní složení bez obsahu GMO neobsahuje parafín netoxické složení bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Postupujte dle přiloženého návodu.

Muha Mosto Supremo, 70 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Muha Mosto Supremo provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: ovocná vůně sladké aroma citrusová vůně Složení: směs rostlinných vosků bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku.

Rivièra Maison Colorado, 590 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Dekorativní svíčka Rivièra Maison Colorado nádherně provoní váš domov a vytvoří tak útulnou atmosféru. Díky svému designu se navíc rychle stane stylovým doplňkem interiéru. Vlastnosti: ideální jako dárek Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

We Love Candles Thalia Italian Coffee, 380 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka We Love Candles Thalia Italian Coffee provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: kořenité aroma gurmánská vůně ideální jako dárek při hoření příjemně praská a vytváří tak útulnou atmosféru Složení: 100% sójový vosk dřevěný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.

Flatyz Holiday Bike With Hearts, 6x15 cm, Dekorativní svíčky Vůně do bytu, Vneste více stylu do každé místnosti a vytvořte si o něco útulnější bydlení. Dekorativní svíčka Flatyz Holiday Bike With Hearts představuje snadný a elegantní způsob, jak přispět k příjemné atmosféře u vás doma. Vlastnosti: designový obal ideální jako dárek plamen svíčky vytváří příjemné měkké světlo ručně vyrobeno Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.

Flatyz Holiday Three Tulips, 6x15 cm, Dekorativní svíčky Vůně do bytu, Vneste více stylu do každé místnosti a vytvořte si o něco útulnější bydlení. Dekorativní svíčka Flatyz Holiday Three Tulips představuje snadný a elegantní způsob, jak přispět k příjemné atmosféře u vás doma. Vlastnosti: ručně vyrobeno plamen svíčky vytváří příjemné měkké světlo ideální jako dárek Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.

Paddywax Lustre Matcha & Mint, 283 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Paddywax Lustre Matcha & Mint provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: vzdušná čistá vůně svěží vůně obal lze po vyhoření dále využít jako stylový doplněk Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

SANTINI Cosmetic Blackberry with Cream, 150 ml, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka SANTINI Cosmetic Blackberry with Cream provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: ovocná vůně gurmánská vůně sladké aroma Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

SANTINI Cosmetic Baked Plum, 150 ml, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka SANTINI Cosmetic Baked Plum provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: ovocná vůně sladké aroma ideální jako dárek Složení: s obsahem včelího vosku bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.