Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bahoma London Ash Collection Sicilian Lemon, 220 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Bahoma London Ash Collection Sicilian Lemon provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: květinová vůně citrusová vůně dřevitá vůně ručně vyrobeno Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku.

Bahoma London Gaia Collection Untamed, 160 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Bahoma London Gaia Collection Untamed provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: květinová vůně ovocná vůně citrusová vůně designový obal Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Postupujte dle přiloženého návodu.

Bahoma London Octagon Collection Green Tea & Mango, 180 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Bahoma London Octagon Collection Green Tea & Mango provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: ovocná vůně dřevitá vůně ručně vyrobeno květinová vůně Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku.

Bahoma London Octagon Collection Raspberry & Plum, 180 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Bahoma London Octagon Collection Raspberry & Plum provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: květinová vůně ovocná vůně sladké aroma citrusová vůně ručně vyrobeno Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku.

Bahoma London Cherry Blossom Collection, 180 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Bahoma London Cherry Blossom Collection provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: květinová vůně ovocná vůně citrusová vůně dřevitá vůně ručně vyrobeno Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku.

Ambientair The Olphactory Green Leaves, 135 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Ambientair The Olphactory Green Leaves provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: květinová vůně ovocná vůně Složení: 100% přírodní složení netoxické složení Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices, 200 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: květinová vůně kořenité aroma ideální jako dárek Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

Aery Fernweh Nordic Cedar, 100 ml, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Bytový sprej Aery Fernweh Nordic Cedar jediným stiskem krásně provoní prostory vašeho interiéru. Díky jeho okamžitému účinku si můžete vychutnat příjemnou vůni hned ve chvíli, kdy to potřebujete. Vlastnosti: hřejivá vůně Jak používat: Sprej je vhodný k provonění menších prostor. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut vyplachujte vodou.

Ambientair The Olphactory Leather, 200 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Ambientair The Olphactory Leather provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: orientální aroma Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

Ambientair The Olphactory Green Leaves, 200 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Ambientair The Olphactory Green Leaves provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: dřevitá vůně orientální aroma Složení: 100% přírodní složení Jak používat: Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.