Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Esenciální olej (eukalyptus)
Esenciální voný olej s vůní eukalyptu pro ultrazvukové zvlhčovače vzduchu Clean Air Optima CA-602 a CA-603, které umožňují "aromaterapii".

Olejíčky jsou speciálně uzpůso

Esenciální olej (levandule)
Esenciální voný olej s vůní levandule pro ultrazvukové zvlhčovače vzduchu Clean Air Optima CA-602 a CA-603, které umožňují "aromaterapii".

Olejíčky jsou speciálně uzpůsob

Clean Air Optima AD-302 je stylový, vysoce kvalitní difuzér aroma v elegantním designu. Sedm různých jemných barevných světelných efektů a vonných molekul, které jsou efektivně rozptýleny v místnosti,

Krásná aromalampa. Aromalampa je výborná pro odpařování éterických olejů rozpuštěných ve vodě či voskových aromakapslí. Aromalampa poslouží nejenom jako difuzér pro osvěžení vzduchu, ale také je pěknou vkusnou dekorací do každého interiéru. Rozměry: průměr 12,6 cm, výška 12,6 cm. Barva: kombinace bílá s růžovou. Materiál: dolomit.

Vonný vosk - antitabÁk. vosk můžete použít do elektrických aromalamp i do aromalamp na čajovou svíčku. Také můžete vosk použít v interiéru - kam vosk položíte, tam voní. Krabička má rozměry 4 x 4 x 4 cm. Krabička obsahuje 8 kostek vosku o velikosti 1,5 x 1,5 x 1,5 cm.

Vonný vosk - ČernÝ hrozen. Vosk můžete použít do elektrických aromalamp i do aromalamp na čajovou svíčku. Také můžete vosk použít v interiéru - kam vosk položíte, tam voní. Krabička má rozměry 4 x 4 x 4 cm. Krabička obsahuje 8 kostek vosku o velikosti 1,5 x 1,5 x 1,5 cm.

Vonný vosk - ČervenÉ jablko. Vosk můžete použít do elektrických aromalamp i do aromalamp na čajovou svíčku. Také můžete vosk použít v interiéru - kam vosk položíte, tam voní. Krabička má rozměry 4 x 4 x 4 cm. Krabička obsahuje 8 kostek vosku o velikosti 1,5 x 1,5 x 1,5 cm.

Sada vonných vosků v papírovém boxi. Box obsahuje 30 krabiček vonných vosků. Krabička obsahuje 8 vosků o velikosti 1,5 x 1,5 x 1,5 cm druhy vonných vosků : antitabák, Černý hrozen, Černý rybíz, Červené jablko, divoká višeň, eukalyptus, granátové jablko, hřejivá skořice, jemná růže, lahodná káva, ledový vítr, lesní borůvka, lesní malina, levandule, litsea cubeba, magický brčál, mandarinka, meduňka, pravá vanilka, rozkvetlá louka, santalové dřevo, sladká jahoda, sladký kokos, sladký pomeranč, svěží citron, tajemné opium, tropický grep, vánoční pohoda, vodní meloun a zelený čaj.

Vonný vosk - granÁtovÉ jablko ttg. Vosk můžete použít do elektrických aromalamp i do aromalamp na čajovou svíčku. Také můžete vosk použít v interiéru - kam vosk položíte, tam voní. Krabička má rozměry 4 x 4 x 4 cm. Krabička obsahuje 8 kostek vosku o velikosti 1,5 x 1,5 x 1,5 cm.

Vonný vosk - lahodnÁ kÁva g. Vosk můžete použít do elektrických aromalamp i do aromalamp na čajovou svíčku. Také můžete vosk použít v interiéru - kam vosk položíte, tam voní. Krabička má rozměry 4 x 4 x 4 cm. Krabička obsahuje 8 kostek vosku o velikosti 1,5 x 1,5 x 1,5 cm.