Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Magnitudal MagniCarbon MQ664, 4 ks, Náhradní hlavice pro muže, Magnitudal MagniCarbon MQ664 je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak vyčistí zuby i na špatně dostupných místech pohodlná a snadná manipulace zajišťuje velmi šetrné čištění zubů Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte. Po čištění zubů hlavici vždy důkladně opláchněte pod tekoucí vodou. Měňte hlavici pravidelně, ideálně každé 3 měsíce. Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

Magnitudal MagniSwift MQ862, 4 ks, Náhradní hlavice pro muže, Magnitudal MagniSwift MQ862 je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak vyčistí zuby i na špatně dostupných místech pohodlná a snadná manipulace zajišťuje velmi šetrné čištění zubů Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte. Po čištění zubů hlavici vždy důkladně opláchněte pod tekoucí vodou. Měňte hlavici pravidelně, ideálně každé 3 měsíce. Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

OClean Brush Head Standard Clean P2S5, 6 ks, Náhradní hlavice unisex, OClean Brush Head Standard Clean P2S5 je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: pohodlná a snadná manipulace snadno se vyměňuje Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte.

Oclean Professional Clean Medium, 2 ks, Náhradní hlavice unisex, Oclean Professional Clean Medium je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak vyčistí zuby i na špatně dostupných místech pohodlná a snadná manipulace zajišťuje velmi šetrné čištění zubů snadno se vyměňuje Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte.

Oclean Professional Clean, 2 ks, Náhradní hlavice unisex, Oclean X Pro je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak vyčistí zuby i na špatně dostupných místech pohodlná a snadná manipulace zajišťuje velmi šetrné čištění zubů snadno se vyměňuje Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte.

Oclean Ultra Gum Care UG02, 2 ks, Náhradní hlavice unisex, Pochlubte se zářivým úsměvem a dokonale čistými zuby. Náhradní hlavice pro zubní kartáček Oclean Ultra Gum Care UG02 vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak vyčistí zuby i na špatně dostupných místech pohodlná a snadná manipulace zajišťuje velmi šetrné čištění zubů snadno se vyměňuje Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte.

Oclean Brush Head Plaque Control, 2 ks, Náhradní hlavice unisex, Oclean Brush Head Plaque Control je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: pohodlná a snadná manipulace zajišťuje velmi šetrné čištění zubů jemně dásně masíruje a zlepšuje jejich stav snadno se vyměňuje Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte. Po čištění zubů hlavici vždy důkladně opláchněte pod tekoucí vodou.

Oclean Brush Head Plaque Control, 6 ks, Náhradní hlavice unisex, Oclean Brush Head Plaque Control je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: pohodlná a snadná manipulace snadno se vyměňuje Jak používat: Náhradní hlavici nasaďte na kartáček daného typu a zacvakněte.

Kartáčková hlava Oral-B iO Ultimate Clean odstraňuje až 100 % zubního plaku už od 1. dne. Ultimate Clean kombinuje dokonalé zkosení vláken typické pro Oral-B a inovativní nová vlákna, aby čistila co nejlépe. Na klasické kulaté kartáčkové hlavě Oral-B jsou vlákna pečlivě uspořádána tak, aby co nejvíce obklopila každý jednotlivý zub a co nejlépe ho vyčistila. Zubní lékaři doporučují vyměňovat kartáčkovou hlavu každé 3 měsíce, aby bylo čištění co nejlepší.

Kartáčková hlava Oral-B iO Ultimate Clean odstraňuje až 100 % zubního plaku už od 1. dne. Ultimate Clean kombinuje dokonalé zkosení vláken typické pro Oral-B a inovativní nová vlákna, aby čistila co nejlépe. Na klasické kulaté kartáčkové hlavě Oral-B jsou vlákna pečlivě uspořádána tak, aby co nejvíce obklopila každý jednotlivý zub a co nejlépe ho vyčistila. Zubní lékaři doporučují vyměňovat kartáčkovou hlavu každé 3 měsíce, aby bylo čištění co nejlepší.