Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
White Pearl Dental Care, 3 x 3.7 ml, Ústní spreje pro muže, Ústní sprej White Pearl Dental Care se stane nepostradatelným pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině Složení: obsahuje alkohol Jak používat: Používejte dle potřeby.

Bione Cosmetics Dentamint Med + Propolis, 27 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní sprej Bione Cosmetics Dentamint Med + Propolis se stane nepostradatelným pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu Jak používat: Používejte dle potřeby.

G.U.M Hydral, 50 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní sprej G.U.M Hydral se stane nepostradatelným pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině Jak používat: Používejte dle potřeby.

Bione Cosmetics Dentamint Mentol, 27 ml, Ústní vody a ústní spreje pro ženy, Ústní sprej Bione Cosmetics Dentamint se stane vaším nepostradatelný pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu Jak používat: Používejte dle potřeby.

Blue M Oxygen for Health, 15 ml, Ústní spreje pro muže, Ústní sprej Blue M Oxygen for Health se stane vaším nepostradatelný pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině Složení: bez alkoholu Jak používat: Používejte dle potřeby.

Yotuel Breath Spray, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní sprej Yotuel Breath Spray se stane vaším nepostradatelný pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině Jak používat: Používejte dle potřeby.

Curasept EcoBio Spray, 20 ml, Ústní vody a ústní spreje unisex, Ústní sprej Curasept EcoBio Spray se stane nepostradatelným pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině Jak používat: Používejte dle potřeby.

Curasept ADS 050 Spray, 30 ml, Ústní vody a ústní spreje unisex, Vlastnosti: pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině Složení: bez alkoholu

SOFTdent Fresh Mint, 20 ml, Ústní spreje unisex, Ústní sprej SOFTdent Fresh Mint se stane nepostradatelným pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: pomáhá udržet zdravé prostředí v ústní dutině poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu

Bione Cosmetics Dentamint Mentol, 115 ml, Ústní spreje pro ženy, Ústní sprej Bione Cosmetics Dentamint se stane vaším nepostradatelný pomocníkem pro rychlé osvěžení dechu. Vlastnosti: poskytuje rychlé a intenzivní osvěžení dechu Jak používat: Používejte dle potřeby.