Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Funkce hřejivé masáže, strečový pásek pro uchycení na židli, odnímatelný a omyvatelný povlak, adaptér do autozapalovače.. Masážní polštářek inSPORTline Cuscinetto je elegantně vyhlížející přístroj menších rozměrů, který je možné použít jak na záda a oblasti krku a šíje.

Polštářek tvoří povrch v komfortní syntetické kůže. Ta je na dotyk velice příjemná, navíc dodává pocit luxusu. Masážní část je provedena z měkké síťoviny. Pod ní se nacházejí masážní hlavice, které Vám dopřejí pohodlnou masáž ve formě hnětení. Pro maximální účinek z masáže a pro pozitivní působení na stav metabolismu a imunity lze ještě spustit přídavné vyhřívání pomocí infračerveného ohřevu.

Snadno se ovládá díky vypínačům přímo na napájecím kabelu. Praktičnost polštářku zvyšuje možnost jeho uchycení například za křeslo pomocí elastického pásku se suchým zipem.

Povlak přístroje je možné pomocí chytře umístěného zipu odepnout a prát. V neposlední řadě lze díky konektoru do autozapalovače používat tuto skvělou pomůcku i ve Vašem voze a dopřát si tak nevídaného komfortu.Technický popis:


atraktivní design
4 masážní body
funkce:

hnětení
hřejivá masáž


pásek pro uchycení na židli či křeslo
ovladač na kabelu pro snadné použití
odnímatelný a omyvatelný povlak na zip
možnost použití v domácnosti (síťový adaptér) i v automobilu (adaptér do autozapalovače)
rozměry: 34 x 11 x 19 cm
materiál: PU kůže, síťovina
výkon: 24 W
hmotnost: 1,04 kg (bez adaptéru)

Ideální na relax u televize, do kanceláře, na dlouhé cesty či pro řidiče z povolání, dvě masážní hlavice, možnost vyhřívání, 3 rychlosti, komfortní materiál.. Masážní límec inSPORTline Quebii je ideálním společníkem pro relaxaci u televize, pro promasírování ztuhlé krční páteře v práci nebo při jakékoliv jiné příležitosti. Límec je potažen příjemnou syntetickou kůží a síťovinou.

O masírování se starají dvě masážní hlavice o výkonu 24 W s funkcí příjemného vyhřívání. To se dá libovolně vypínat a zapínat a je signalizováno podsvícením samotných masážních hlavic v případě zapnutí. Zvolit si můžete i rychlost hlavic. Směr masírování lze také měnit, a to po a proti směru hodinových ručiček. Masážní límec je vybaven komfortními rukávy, do kterých lze provléci ruce a maximálně relaxovat.

Na rukávu je také umístěn velmi jednoduchý a přehledný ovládací panel. Součástí balení jsou i dva adaptéry, jeden do zásuvky, druhý do zapalování automobilu. Límec je vybaven i zipem, díky kterému lze zpřístupnit masážní hlavice pro případné čistění.

Masážní límec inSPORTline Quebii nemusí být zavěšen pouze kolem krku, ale lze s ním masírovat i jiné partie. Mezi ty patří především bedra, nohy, břicho nebo chodidla. Veškeré typy masáží i s nákresy lze najít v přiloženém manuálu. Samotná masáž může trvat až 15 minut, po kterých se přístroj automaticky vypne.

Díky těmto příjemným vlastnostem je masážní límec Quebii ideální nejen pro relax u televize nebo v práci v kanceláři, ale díky adaptéru do zapalování i pro řidiče z povolání, dlouhé cestování a další příležitosti.Technický popis:


komfortní masážní límec
ideální na relax u televize, v práci, pro řidiče z povolání
dvě masážní hlavice s možnosti vyhřívání
masírování krční páteře, beder, nohou, břicha nebo chodidel
15minutová sekvence
pohodlné rukávy s oky na provlečení rukou
snadné ovládání
přiložený adaptér pro napájení ze zapalování automobilu
zip pro přístup k masážním hlavicím
výkon: 24 W
materiál: syntetická kůže, síťovina
rozměry opěrných rukávů: 40 x 15 cm
rozměry masírovacího modulu: 40 x 19 cm
hmotnost: 1,35 kg
napájení: 230V, zapalování v automobilu



Funkce masážního límce inSPORTline Quebii:


manuální zapnutí a vypnutí
automatické vypnutí po patnáctiminutové sekvenci
vyhřívání
3 rychlosti masírování
změna směru masírování

Perličková lázeň s ohřevem vody, manuální masáž chodidel, snadné ovládání, protiskluzové nožky, madlo pro přenášení.. Masážní lázeň na nohy inSPORTline Choodeek je skvělým relaxačním pomocníkem, kterého oceníte po náročném dni v práci, po sportovní aktivitě, výšlapu nebo jen tak při dlouhých zimních večerech.

Jednoduchým stisknutím tlačítka zapnete perličkovou koupel, která příjemně rozmasíruje a prokrví chodidla a kotníky. Teplotu vody si podle svých preferencí můžete nastavit v rozmezí 35 - 48 °C. Lázeň vodu sama ohřeje a aktuálně zvolenou teplotu zobrazí na LED displeji.

Během bublinkové koupele můžete využít i masážní válečky a další výstupky na dně nádoby. Ty efektivně stimulují reflexivní body na chodidlech a poskytují tak příjemnou masáž v pohodlí domova. Masáž je manuální, vykonáváte ji pohybem chodidel po masážních bodech. 

Masážní lázeň inSPORTline Choodeek se snadno ovládá, má protiskluzové nožky a disponuje madlem pro bezproblémové přenášení. Dopřejte si perfektní domácí relax s masážní lázní.Technický popis:


perličková lázeň pro nohy
ohřev vody v rozmezí 35 - 48 °C
masážní válečky a výběžky pro manuální masáž
protiskluzové nožky
odnímatelný kryt proti stříkající vodě
snadné ovládání s LED displejem
madlo pro snadné přenášení
efektní červené podsvícení (lze vypnout)
výkon: 500 W
hloubka: 11 cm
hmotnost: 1,4 kg
prostor pro nohy: délka 32 cm, šířka 25,5 cm
užitný objem: cca 4-5 l
výška: 21 cm 
šířka: 32 cm
délka: 38 cm
poznámka: není určeno pro použití bez naplnění vodou

Elastická kolenní bandáž s elektrostimulátorem, několik druhů masáží a stupňů intenzity, dobíjecí baterie.. Kolenní masážní bandáž inSPORTline Sungoja s elektrostimulátorem příjemně masíruje a působí na klouby a svaly. Pomocí pevných suchých zipů ji nasadíte stejně jako klasickou bandáž a po připojení stimulátoru si můžete zvolit ze 6 typů masáží a 9 stupňů intenzity. Vhodnou masáž si vybere každý a bandáž tak můžete použít pro relaxaci, při ztuhlém svalstvu i při různých akutních potížích. Díky vodivému materiálu na vnitřní straně bandáže efektivně stimulujete větší oblast.

Kolenní masážní bandáž inSPORTline Sungoja je vyrobena z příjemného neoprenu, který zajišťuje pohodlné nošení. Je elastická, takže skvěle padne každému. Ovládání elektrostimulátoru je velmi jednoduché. Stačí jej zapnout a zvolit program a intenzitu. Aktuální nastavení přehledně zobrazují barevné diody. Elektrostimulátor snadno dobijete přiloženým USB kabelem, o dokupování baterií se tak nemusíte starat. Jedno nabití vystačí na zhruba dvacet 15minutových masážních cyklů. Spolu s bandáží a masážním přístrojem dostanete i vodivý sprej. Kolenní masážní bandáž inSPORTline Sungoja je skvělým pomocníkem, pokud máte potíže s koleny i pro relaxaci.Technický popis:


elastická kolenní bandáž s elektrostimulátorem
6 typů masáží
9 stupňů intenzity
indikační LED diody
dobíjecí baterie
doba masáže: 15 min
délka bandáže: 49 cm (nenatažená)
výška bandáže: 11,5 cm
materiál bandáže: neopren
doba nabíjení: 60 min
výdrž na jedno nabití: 270 min
součástí balení: kolenní bandáž, elektrostimulátor, 150 ml vodivého spreje, nabíjecí kabel

Dvě masážní hlavice, chladící a vyhřívací režim, 5 stupňů rychlosti.. Masážní přístroj inSPORTline Esteron je robustní masážní přístroj se speciálním chladícím a vyhřívacím režimem, díky čemuž vám dokáže ještě efektivněji ulevit od akutních bolestí a otoků, ale i chronických potíží. Disponuje duálními masážními hlavicemi, jejichž rychlost si můžete regulovat dle svých potřeb a preferencí, tak aby vám masáž byla co nejvíce příjemná. K profesionálnímu využití jej mohou použít i fyzioterapeuti a maséři, protože přístroj poskytuje silnější záběr a tlak na problematická místa, než kdyby masáž prováděli pouze svýma rukama. Samozřejmě zvládnete jeho obsluhu i sami na sobě, proto konstrukce nabízí pevná široká madla pro lepší uchopení a snadnou manipulaci. 

Masážní přístroj inSPORTline Esteron doporučujeme pro masáž celého těla. Ať už vás bolí záda, jste přetažení z práce nebo jen potřebujete na chvíli vypnout a relaxovat, Esteron se o vás postará! Stačí jej zapnout, zvolit si požadovaný režim a vychutnat si příjemné působení vibračních hlavic. Jejich intenzitu si v průběhu můžete zvyšovat či snižovat. 

Jakou zvolit masáž?


Chladící masáž využívá principů kryoterapie, při níž je tělo lokálně vystaveno nízkým teplotám. Pokud jste se v průběhu 72 hodin poranili, nebo vás postihla náhlá akutní bolest, bude pro vás chladící masáž tím správným řešením. Při aplikaci bezprostředně po poranění snižuje poškození tkání a napomáhá hojení. Taktéž zmírňuje svalové křeče a jejich bolest po cvičení. Má dokonce nemalý vliv i na zlepšení obranyschopnosti organismu, neboť pozitivně působí na celý imunitní systém.
Vyhřívanou masáž vám nejlépe poslouží při chronických bolestech, které vás trápí již delší dobu. Tím, že přístroj zvyšuje teplotu tkání a lépe prokrví postiženou oblast, výrazně stimuluje krevní oběh. Vaše tělo bude již po prvním použití uvolněné a příjemně zrelaxované. Teplá masáž přijde vhod i jako pomocník k redukci celulitidy. Tuto masáž nepoužívejte při akutních zánětech a otocích.
Technický popis: 


robustní masážní přístroj 
skvělý pro masáž celého těla 
možnost navolení vyhřívané a chladící masáže

vyhřívaná masáž zmírňuje chronickou bolest a ztuhlost svalů 
chladící masáž snižuje otoky, podporuje hojení a funkci imunitního systému
LED podsvícení pro každou z možností


5 stupňů rychlosti s indikátorem 
masážní hlavice z hliníkové litiny 
pevné madlo pro pohodlný úchop 
nabíjecí adaptér součástí balení
vhodný pro domácí i profesionální použití
doporučujeme při masáži držet přístroj oběma rukama 
materiál: ABS 
výkon: 30 W
hmotnost: 1,5 kg 
délka kabelu: 225 cm
rozměry: 37 x 17 x 17 cm
upozornění: přístroj neslouží k masáži obličeje a intimních partií 

Ultrasonický přístroj, který vám pomůže na cestě za vysněnou postavou! Nejen že pomáhá odbourávat přebytečné tuky, ale zároveň také redukuje celulitidu!. Ultrasonický masážní přístroj inSPORTline Valeri je inovativní přístroj, který vám pomůže odbourat přebytečné tuky!

Hlavice z vysoce kvalitní nerezové oceli generuje ultrazvukové vlny, které pronikají skrz povrch pokožky až do podkoží, kde se nachází tuková tkáň. Dochází tak k narušení integrity tukových buněk, a následnému uvolnění tuku. Tuk se dále štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde je tělo zpracuje jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučí je z těla ven přirozenou cestou. Ultrasonická metoda je bezbolestná a vysoce účinná při vyhlazování pokožky a odstranění tak neoblíbené celulitidy. Pro efektivní působení ultrasonické funkce použijte vodivý gel.








Součástí balení jsou také dvě elektrody pro elektrickou stimulaci svalů (EMS). Elektrody stimulují svaly elektrickými pulzy, čímž dochází k jejich posilování. EMS využijete nejen k efektivnímu formování postavy, ale také pro účinnou masáž unaveného svalstva. Možnost využití při boji s celulitidou či jako podpora při hubnutí. Prostřednictvím nastavení intenzity elektrických pulzů můžete vaše svaly aktivně posilovat nebo příjemně regenerovat po namáhavé sportovní aktivitě. V hlavici ultrasonického přístroje jsou zabudovány čtyři infračervené zářiče. Infračervené světlo má schopnost pronikat hlouběji do podkožní tkáně. Infračerveným teplem je pak podpořen krevní oběh a tělo je tak schopno se rychleji zbavit škodlivin v těle a zároveň přispívá k celkové regeneraci těla.


 



Technický popis:


přístroj k odstranění celulitidy a spalování přebytečných tuků
ultrazvukové vlny pronikají do podkoží
dochází k narušení integrity tukových buněk (pro efektivní působení ultrasonické funkce použijte vodivý gel)
čtyři infračervené zářiče
infračervené světlo proniká do podkožní tkáně a podporuje krevní oběh
EMS - elektrická stimulace svalů

uvolnění unavených a namožených svalů
hloubkové uvolnění tuků
podpora hubnutí
redukce celulitidy


dvě intenzity ultrasonické masáže (L-nízká, H-vysoká)
typy EMS: spalovací, škrábání, hnětení, masáž, poklepávání
počet intenzit EMS: 5
rozměry: d19 x š8 x v6 cm
hmotnost: 180 g
příkon: 12 W
balení obsahuje: ultrasonický přístroj, dvě elektrody pro EMS, 4 nálepky, síťový adaptér

Skladný přístroj, který dokáže doslova zázraky! Při pravidelném používání docílíte hladké a hloubkově vyživené pleti, která bude neustále svěží!. Masážní přístroj inSPORTline Lilona je drobné zařízení s funkcemi, které vám pomohou zdokonalit vaši pleť.

Hlavice z vysoce kvalitní oceli se nahřívá až do teploty 46°C, díky čemuž se otevřou póry, lépe se vstřebají kosmetické přípravky, prokrví se tváře a uvolní se obličejové svaly. Vyhřívání v kombinaci s vibracemi a LED světlem dokáže doslova zázraky! 

Pravidelným užíváním docílíte krásně hladké pleti, která bude zároveň hloubkově vyživená a neustále svěží. Kromě zvýšení elasticity pleti dokáže redukovat vrásky a kruhy pod očima. Díky kompaktním rozměrům padne přesně do ruky a můžete ho s sebou sbalit kamkoliv!Technický popis:


účinné zvýšení cirkulace krve a elasticity pleti
pomáhá redukovat vrásky
zmírňuje kruhy a otoky pod očima 
usnadňuje vstřebávání kosmetických přípravků
pomáhá hloubkově vyživovat pleť
snadné užívání
nahřívání na 42 - 46°C
doba provozu: 5 minut (poté se automaticky vypne)
režimy: 

vibrace + LED
vyhřívání + LED
vyhřívání + vibrace
vyhřívání + vibrace + LED


výdrž baterie na jedno nabití: 50 min
kapacita baterie: 500 mAh
čas nabíjení: 90 min
frekvence vibrací: 8000 rpm
rozměry: d101 x š73,5 x v19 mm
hmotnost: 60 g

Malý skladný pomocník pro uvolnění a hloubkovou regeneraci svalstva. Elektrická stimulace a vibrace pronikající do hloubky svalových tkání.. Zbavte se bolestí v pohodlí domova s pomocí vibračního cupping přístroje inSPORTline Vaccup. Užívání přístroje v podstatě napodobuje starodávnou metodu baňkování - přisátí přístroje k pokožce pomocí podtlaku - kterou využívají vrcholoví sportovci k regeneraci svého namoženého svalstva. Kombinace vibrací a EMS v takto malém zařízení zajistí, že se můžete odreagovat naprosto kdekoliv. EMS neboli elektrická stimulace svalů stimuluje svaly elektrickými pulzy, čímž dochází k účinné masáži a uvolnění vnitřního svalstva. Vibrace ještě doplní a zintenzivní účinek uvolnění. Ovládání je navíc naprosto jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Celý přístroj se ovládá jediným tlačítkem! 



Použití

Oblast těla, na které chcete přístroj použít, musí být navlhčená vodou. Silně zmáčkněte silikonové tělo přístroje, umístěte ho na část těla, kterou jste navlhčili a přístroj pusťte - nechejte ho "přisát" na pokožku. Je nezbytné, aby byla pokožka pod tlakem a kůže se dotýkala nerezových ploch přístroje! Vždy přístroj používejte na pokožce - ne přes oblečení. Zapněte přidržením tlačítka pro spuštění. Opakovaným stisknutím tlačítka pro spuštění si zvolíte intenzitu vibrací a EMS. Po 15 minutách se přístroj automaticky vypne. 

Technický popis:


pomáhá ulevit od bolesti
funkce přístroje: 

přisátí přístroje k pokožce pomocí podtlaku
vibrace
EMS - elektronická stimulace svalstva 


pět stupňů intenzity
použití na bříško, trapézy, záda, stehna, paže
skladná konstrukce
automatické vypnutí po 15 minutách
snadné ovládání pomocí jednoho tlačítka
plně bezdrátový
možnost zakoupit více kusů a užívat současně
nabíjecí adaptér součástí balení
kapacita baterie: 250 mAh
doba nabíjení: 2 - 3 hodiny
doba provozu: 1,5 hodiny
výkon: 1W
rozměry přístroje: d9,5 x ø4,5 cm
hmotnost: 87 g
materiál: ABS, silikon
cena za 1 kus

Naši dr. botanicals kamenný váleček z růžového křemene vyhlazuje vrásky a zlepšuje pružnost pokožky, dodá vaší pleti zářivý lesk a zároveň umožní hlubší proniknutí sér nebo krémů používaných ve spojen

Náš dr, botanicals pleťový váleček stimuluje kolagen, aktivuje krevní oběh tím, že poskytuje více kyslíku do tkání a má za cíl podpořit omlazení buněk a pokožky, zlepšuje pružnost pokožky, podporuje l