Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Weleda Mama, 50 ml, Masáž hráze pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Mama skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Soaphoria Organic, 50 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Soaphoria Organic skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: hloubkově hydratuje rychle se vstřebává zanechává pokožku pružnou a vláčnou nezanechává na pokožce mastný film Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla.

Ziaja Massage Oil, 500 ml, Masážní oleje pro ženy, Tělový olej Ziaja Massage Oil dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: zpevňuje povolenou kůži viditelně pokožku zjemňuje zanechává pokožku pružnou a vláčnou Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla.

K šetrné masáži obličeje i těla, nemastný, zklidňuje a zvláčňuje pokožku, regeneruje pleť, příjemně voní a uvolňuje mysl.. Masážní olej inSPORTline je vynikající přípravek k šetrné masáži obličeje i těla. Velmi jemný nemastný masážní olej vhodný pro kosmetickou masáž všech typů pleti. Příjemně voní, zklidňuje a uvolňuje mysl. Obsahuje vitamín E a vysoce kvalitní mandlový olej, čímž posiluje přirozenou funkci pokožky. Je velmi dobře skluzný a nepřemašťuje pleť.Aktivní látky:




Mandlový olej
Vitamín E



Jak působí na pleť:


zklidňuje a zvláčňuje pokožku
regeneruje pleť



Použití: Špičkami prstů naneste malé množství oleje na pleť a jemně masírujte. Zbytky oleje po dokončení masáže odstraňte čisticí emulzí inSPORTline.

Tip: Masážní olej je vhodný také pro péči o celé tělo.

Vyvinuto a vyrobeno v České republice.Velikost balení: 200 ml

Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Propyl Gallate, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Propylene Glycol, Parfum, Eugenol, Coumarin, Lilial, Linalool, Limonene

Green Idea Kaštanový gel, 250 ml, Masážní oleje pro ženy

Zvláčňující vodivý gel, který připraví pokožku na použití ultrazvukových kosmetických přístrojů.. Intenzivně vodivý gel inSPORTline 200 ml je ideální přípravek pro všechny kosmetické ultrasonické přístroje! Obsahuje mandlový a olivový olej společně s ureou, která změkčuje pokožku a zvyšuje její skluznost a vodivost. Gel tak usnadňuje čištění pleti ultrazvukovou špachtlí nebo jiným ultrazvukovým přístrojem. Zároveň napomáhá uvolňovat odumřelé buňky z pokožky a díky mandlovému oleji dodává pleti pocit hebkosti. Gel byl speciálně vyvinut speciálně pro profesionální péči o pleť.Aktivní látky:




Mandlový olej
Olivový olej
Urea



Jak působí na pleť:


zvyšuje skluznost pokožky
změkčuje a zvláčňuje pleť
napomáhá uvolňování odumřelých kožních buněk
dodává pocit hebkosti
optimálně připravuje pleť na další ošetření



Použití: Před aplikací očistěte pleť čistící emulzí inSPORTline a opláchněte ji vodou. Malé množství gelu naneste štětečkem na pokožku. Nechte krátce působit a následně začněte pleť čistit ultrazvukovým přístrojem. Až budete hotovi, dočistěte pokožku pomocí navlhčeného vatového tamponu a opláchněte vlažnou vodou.

Tip: Gel je vhodný pro práci se všemi kosmetickými přístroji, které vyžadují vodivost.

Vyvinuto a vyrobeno v České republice.Velikost balení: 200 ml

Složení: Aqua, Glycerin, Urea, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum, Triethanolamin

Spophy Recovery Massage Oil, 500 ml, Fitness vybavení pro muže, Vlastnosti: pro opakované použití

Weleda Arnika, 100 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Arnika skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. Používejte ráno a/nebo večer po koupeli nebo po sprše.

Weleda Arnika, 50 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Arnika skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. Používejte ráno a/nebo večer po koupeli nebo po sprše.

LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh, 100 ml, Masážní svíčky pro ženy, Potěšte smysly, pohlaďte tělo a uvolněte se. Masážní olej LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh vám umožní dopřát si kvalitní masáž v pohodlí vašeho domova. Pomůže rozmasírovat ztuhlé či unavené svaly, navíc prokrví, vyživí i zklidní pokožku a zanechá ji krásně zvláčněnou a hebkou na dotek. Nádherná vůně bude hýčkat vaše smysly a povýší péči o tělo na příjemný rituál, na který se budete těšit. Vlastnosti: příjemně voní chrání pokožku před vysoušením Složení: dermatologicky testováno