Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Weleda Mama, 50 ml, Masáž hráze pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Mama skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Green Pharmacy Body Care, 200 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Green Pharmacy Body Care skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: vyživuje a pečuje o pokožku zanechává pokožku pružnou a vláčnou zpevňuje povolenou kůži zanechává pokožku sametově hebkou viditelně pokožku zjemňuje Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. Postupujte dle přiloženého návodu.

Soaphoria Organic, 50 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Soaphoria Organic skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: hloubkově hydratuje rychle se vstřebává zanechává pokožku pružnou a vláčnou nezanechává na pokožce mastný film Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla.

Weleda Arnika, 200 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Arnika skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. Používejte ráno a/nebo večer po koupeli nebo po sprše.

Ziaja Massage Oil, 500 ml, Masážní oleje pro ženy, Tělový olej Ziaja Massage Oil dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: zpevňuje povolenou kůži viditelně pokožku zjemňuje zanechává pokožku pružnou a vláčnou Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla.

Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 490 ml, Tělové oleje pro ženy, Potěšte smysly, pohlaďte tělo a uvolněte se. Tělový olej Ziaja Baltic Home Spa Wellness je neocenitelný pomocník pro perfektní masáž a zároveň přináší zcela nový prožitek při intimních chvílích. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou ideální k masáži celého těla pro relaxaci, úlevu a chvíle oddechu Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste malé množství oleje na požadované místo a jemně vmasírujte.

Green Idea Kaštanový gel, 250 ml, Masážní oleje pro ženy

Weleda Arnika, 50 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Arnika skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. Používejte ráno a/nebo večer po koupeli nebo po sprše.

Weleda Měsíček, 100 ml, Masážní oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Měsíček skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou viditelně pokožku zjemňuje zanechává pokožku sametově hebkou Složení: bez parfemace Jak používat: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky celého těla. Používejte ráno a/nebo večer po koupeli nebo po sprše.

Naturalis Semante Sportu zdar, 100 ml, Masážní oleje pro muže