Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tyč se třemi masážními válečky z pevné pěny pro ztuhlé a bolavé svaly, zejména na zádech a nohách!. Masážní tyč inSPORTline Vareta je efektivní masážní pomůcka pro odbourání bolesti a ztuhlosti svalů! Tyč je dlouhá 36 cm a najdete na ní 3 pevné pěnové válečky. Díky své délce je vhodná zejména pro masáž větších ploch, jako například zad nebo stehenních svalů. Dle potřeby ho však můžete použít na celé tělo.

Pomůcka přijde vhod obzvlášť po tréninku nebo namáhavé fyzické aktivitě, případně když se zrovna potýkáte s namáhanými svaly. Důkladná masáž z pohodlí domova!Technický popis:


masážní váleček pro uvolnění ztuhlých svalů
tvarem vhodný zejména pro masáž větších ploch
3 pevné masážní válečky z EVA pěny
podpora krevního oběhu
ideální pro zotavení po tréninku
protiskluzové rukojeti
materiál: PP, EVA
délka: 36 cm
průměr: 5 cm
hmotnost: 240 g

Masážní pomůcka se třemi pevnými pěnovými válečky pro prokrvení ztuhlých a bolavých svalů!. Masážní pás inSPORTline Cinturo je lehká a skladná pomůcka pro efektivní masáž zad, stehen a dalších částí těla! Díky třem pevným masážním válečkům dobře prokrvíte ztuhlé a bolavé svaly a urychlíte tím jejich regeneraci. Profil válečků je tvarován tak, aby pronikly i hlouběji do svalů.

Díky delším rukojetím pohodlně dosáhnete na celou oblast zad, jejich konce lze ale také složit, aby vám pás při přenášení nezabíral moc místa. Technický popis:


všestranná masážní pomůcka na celé tělo
zaměření především na záda, stehna a hýždě
tři masážní válečky
plastové rukojeti
skladná konstrukce
materiál: TPR, EVA
rozměry: 46 x 7 x 6 cm
hmotnost: 230 g

Kompletní sada pro baňkování obsahující 14 baněk s 5 různými průměry. Ideální pro prokrvení organismu, detoxikaci a zrychlení regenerace.. Vyzkoušejte starodávnou formu baňkové masáže i u vás doma! Sada na baňkování inSPORTline Sebsahar je perfektním vybavením pro masážní i suché baňkování a pomůže vám tak prokrvit tělo, odplavit škodlivé látky a zpevnit pokožku. Sada obsahuje 14 jednotlivých baněk o 5 různých velikostech, kahánek na líh, pinzetu, kovovou tyčinku a sáček s vatou.

Vakuoterapie je založená na vytvoření podtlaku pod baňkou. Ten uvnitř baňky vznikne působením tepla a následným ochlazením. Baňky přikládá zaškolený terapeut podle toho, jaké problémy masírovanou osobu trápí. Dokáže vás tak zbavit otoků, bolavých svalů a kloubů i celulitidy. Proces má dále příznivé účinky na detoxikaci organismu, vysoký tlak, léčbu migrén nebo zpevnění pokožky.



Baňky se na těle nechávají působit 5 - 20 minut, popřípadě se používají přímo k masírování. Pomocí kahánku na líh a tyčinky s vatou pak vytváříte potřebný podtlak. Součástí sady je také menší stěrka pro techniku Gua Sha, která taktéž stimuluje krevní oběh a urychluje látkovou výměnu v těle. Technický popis:

kompletní sada baněk a základního příslušenství k baňkování
silné odolné sklo
5 různých průměrů
protiskluzové vroubkování pro lepší uchopení baňky
vhodné pro masážní a suché baňkování
počet baněk: 14 ks


Účinky baňkování:


zlepšuje prokrvení organismu
působí proti bolestem svalů a kloubů
podporuje regeneraci kůže
stimuluje vnitřní orgány
detoxikace organismu
ulevuje od migrén a bolestí krku
pomáhá při revmatismu
redukuje celulitidu
zpevnění pokožky


Sada obsahuje:


2 x baňka o průměru 7,5 cm (9,6 x 5,3 cm)
4 x baňka o průměru 6,5 cm (8,5 x 4,5 cm)
4 x baňka o průměru 5,8 cm (8 x 4 cm)
2 x baňka o průměru 5 cm (7,2 x 3,2 cm)
2 x baňka o průměru 4 cm (6,3 x 3,2 cm)
1 x kahánek na líh
1 x pinzeta
1 x kovová tyčinka
1 x sáček s vatou
1 x stěrka na masáž Gua Sha
2 x jednorázové jehly s odlamovacím uzávěrem

Oboustranný masážní kartáč pro zpříjemnění chvil strávených v sauně a koupeli!. S masážním kartáčem inSPORTline Jirsam si během koupele nebo saunování nejen odpočinete, ale také důsledně promasírujete záda a končetiny! Díky oboustranné hlavici může po mytí ihned následovat příjemná masáž. Ta povzbuzuje krevní oběh a pomáhá svaly uvolnit a zároveň jim ulevit od bolesti. Přírodní štětinky navíc šetrně odstraňují odumřelou pokožku a pomáhají jí tak rychleji regenerovat.

Tělo kartáče z lotosového dřeva má hladký povrch a dobře se drží v ruce. Na jeho konci najdete textilní očko pro zavěšení. Pokud se chystáte do sauny nebo do koupele, masážní kartáč vám pomůže dokonale relaxovat!Technický popis:


kombinovaný masážní kartáč
do koupele nebo do sauny
masážní a čistící část
vhodný pro mytí a jemné masírování
poutko na zavěšení
textilní obal součástí balení
materiál: lotosové dřevo
materiál masážních bodlin: dřevo z trávového stromu (žlutokap)
štětiny: přírodní
délka masážních bodlin: 1,5 cm
délka: 40 cm
šířka: 8 cm
tloušťka: 6,5 cm
hmotnost: 178 g

Dvojmíček ke zlepšení držení těla a pohyblivosti páteře z ekologicky šetrného materiálu.. Korková masážní pomůcka inSPORTline Jalkor ve tvaru propojeného dvojmíčku pomáhá zlepšit držení těla a uvolnit svalové napětí. Prospěje hlavně v oblasti páteře, kde pomáhá uvolnit okolní svaly. Také se hodí pro masáž oblasti krku a beder. Pokud ve svém zaměstnání neúměrně zatěžujete část páteře nebo máte s páteří při cvičení problémy, je tato pomůcka právě pro vás. Produkt lze používat na zemi i při zapření o stěnu.

Dvojmíček je vyroben z přírodního korku. Logo je vypáleno laserem, takže ani na povrchu nenajdete stopu po umělých materiálech. Materiál je pevný a zároveň příjemný na dotek. Korek má navíc větší hustotu než pěna a je proto vhodný v situacích, kdy potřebujete větší větší stabilitu.Technický popis:


přírodní masážní dvojmíček
pevný a pohodlný povrch
ke zlepšení držení těla a pohyblivosti páteře
svalová masáž, stimulace, uvolnění, regenerace
rozměry: průměr 8 x délka 16 cm
materiál: korek
hmotnost: 165 g

Ekologicky šetrná sada pomůcek na jógu - korková cihlička, válec a dvojmíček.. Sada korkových jóga pomůcek inSPORTline je cenově výhodný set zajímavých pomůcek pro ty, co chtějí cvičit jógu co nejekologičtěji a v souznění s přírodou. Obsahuje pomůcky pro zvýšení flexibility a protáhnutí celého těla.

Produkty jsou vyrobeny z přírodního korku. Jejich logo je vypáleno laserem, takže ani na povrchu nenajdete stopu po umělých materiálech. Materiál je pevný a zároveň příjemný na dotek. Korek má navíc větší hustotu než pěna a je proto vhodný v situacích, kde jde od bloku vyžadována větší stabilita.

Sada korkových jóga pomůcek inSPORTline obsahuje:


jóga cihličku na protahování zad, ramen, rukou a nohou inSPORTline Vayakub
jóga válec pro pomoc při dosahování obtížnějších pozic a zpestření cvičení inSPORTline Kornadi
masážní pomůcku ve tvaru dvojmíčku pomáhající zlepšit držení těla a na masáž inSPORTline Jalkor




Korkový jóga blok inSPORTline Vayakub slouží především k protahování rukou, nohou a zad, stejně tak jako k dosažení poloh, které by bez ní nebyly možné. Díky této pomůcce si navíc můžete některé cviky ztížit nebo je obměnit, a to nejen během jógy. Korková cihlička může také pomoci těhotným ženám, které při cvičení potřebují jistou oporu.

Technický popis:


korková jóga cihlička
pevný a zároveň příjemný materiál
skladná pomůcka
vhodné pro protahování a obměnu či ulehčení cviků
materiál: korek (ekologicky šetrný materiál)
rozměry: 7,5 x 15 x 22,5 cm
hmotnost: 725 g




S korkovým jóga válcem inSPORTline Kornadi si pomůžete při náročných polohách v józe, zároveň si ale můžete zpestřit i další cvičení! Minimalistický design bez povrchového profilu vám bude pevnou a pohodlnou oporou. Cvičení s válcem zvyšuje flexibilitu svalů, snižuje jejich bolestivost a zlepšuje krevní oběh.

Technický popis:


přírodní válec pro různé druhy cvičení
příjemný a pohodlný povrch
uvolňuje svalové napětí, podporuje krevní oběh, posiluje svaly po zranění
vhodný pro zlepšování stability a koordinaci pohybů
vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu
tvrdost: vysoká
materiál: korek (ekologicky šetrný materiál)
průměr: 10 cm
délka: 30 cm
doporučený váhový limit: 150 kg
hmotnost: 920 g




Korková masážní pomůcka inSPORTline Jalkor ve tvaru propojeného dvojmíčku pomáhá zlepšit držení těla a uvolnit svalové napětí. Prospěje hlavně v oblasti páteře, kde pomáhá uvolnit okolní svaly. Také se hodí pro masáž oblasti krku a beder. Pokud ve svém zaměstnání neúměrně zatěžujete část páteře nebo máte s páteří při cvičení problémy, je tato pomůcka právě pro vás. Produkt lze používat na zemi i při zapření o stěnu.

Technický popis:


přírodní masážní dvojmíček
pevný a pohodlný povrch
ke zlepšení držení těla a pohyblivosti páteře
svalová masáž, stimulace, uvolnění, regenerace
rozměry: průměr 8 x délka 16 cm
materiál: korek
hmotnost: 165 g