Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover, 10x30 g, Odstraňovače barvy pro ženy, Vlastnosti: pouze pro profesionální použití

Schwarzkopf Professional Color Enablers Stain Remover, 250 ml, Odstraňovače barvy pro ženy

Montibello Colour Protect Colour Protector, 100 ml, Odstraňovače barvy pro ženy, Radost z čerstvě nabarvených vlasů snadno zkazí nevzhledné fleky od barvy ulpělé na pokožce, o to víc, když vůbec nejdou dolů. Pokud se vám to stane, nezoufejte – odstraňovač barvy Montibello Colour Protect Colour Protector si s nimi hravě poradí. Jemně, ale účinně očistí pokožku hlavy, rukou, případně i pleť obličeje od barevných skvrn, a zajistí tak váš bezchybný vzhled. Vlastnosti: šetrný k pleti a pokožce hlavy snadno odstraní zbytky barvy z kůže snadné použití Jak používat: Naneste na vatový tampon a jemně setřete zasažená místa pokožky.

L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Clay Powder, 500 g, Odstraňovače barvy pro ženy

Montibello Professional's Colour Cleaner, 120 ml, Odstraňovače barvy pro ženy, Vlastnosti: pouze pro profesionální použití

Milk Shake Color Specifics, 250 ml, Odstraňovače barvy pro ženy, Radost z čerstvě nabarvených vlasů snadno zkazí nevzhledné fleky od barvy ulpělé na pokožce, o to víc, když vůbec nejdou dolů. Pokud se vám to stane, nezoufejte – odstraňovač barvy Milk Shake Color Specifics si s nimi hravě poradí. Jemně, ale účinně očistí pokožku hlavy, rukou, případně i pleť obličeje od barevných skvrn, a zajistí tak váš bezchybný vzhled. Vlastnosti: snadno odstraní zbytky barvy z kůže šetrný k pleti a pokožce hlavy snadné použití Jak používat: Naneste na vatový tampon a jemně setřete zasažená místa pokožky.

Wella Professionals Invigo Color Service, 75 ml, Krémy a gely na vlasy pro ženy, Radost z čerstvě nabarvených vlasů snadno zkazí nevzhledné fleky od barvy ulpělé na pokožce, o to víc, když vůbec nejdou dolů. Pokud se vám to stane, nezoufejte – odstraňovač barvy Wella Professionals Invigo Color Service si s nimi hravě poradí. Jemně, ale účinně očistí pokožku hlavy, rukou, případně i pleť obličeje od barevných skvrn, a zajistí tak váš bezchybný vzhled. Vlastnosti: šetrný k pleti a pokožce hlavy brání vysušení pokožky snadno odstraní zbytky barvy z kůže pouze pro profesionální použití Jak používat: Před barvením naneste na kůži kolem celé linie vlasů. Vyhněte se přímému kontaktu s vlasy. Po barvení očistěte zbytky vatovým tampónem a pleť dočistěte.

Goldwell Color Remover, 150 ml, Odstraňovače barvy pro ženy, Radost z čerstvě nabarvených vlasů snadno zkazí nevzhledné fleky od barvy ulpělé na pokožce, o to víc, když vůbec nejdou dolů. Pokud se vám to stane, nezoufejte – odstraňovač barvy Goldwell Color Remover si s nimi hravě poradí. Jemně, ale účinně očistí pokožku hlavy, rukou, případně i pleť obličeje od barevných skvrn, a zajistí tak váš bezchybný vzhled. Vlastnosti: snadno odstraní zbytky barvy z kůže šetrný k pleti a pokožce hlavy snadné použití Jak používat: Naneste na vatový tampon a jemně setřete zasažená místa pokožky.