Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Uriage Gyn-Phy Gyn-8 Soothing Cleansing Gel Intimate Hygiene, 100 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Chcete se cítit svěže a sebevědomě? Přípravek Uriage Gyn-Phy Gyn-8 Soothing Cleansing Gel Intimate Hygiene šetrně pečuje o vnější části intimních partií těla, pomáhá je udržet v čistotě a přináší pocit komfortu. Navíc je speciálně formulován tak, aby respektoval a nenarušoval přirozené pH pokožky intimních partií, což je klíčové pro udržení správné a vyvážené intimní hygieny. Vlastnosti: jemně myje citlivé partie těla nedráždí dodává dlouhodobý pocit svěžesti Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

Soaphoria Speciality Lotus Blossom, 150 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Chcete se cítit svěže a sebevědomě? Přípravek Soaphoria Speciality Lotus Blossom šetrně pečuje o vnější části intimních partií těla, pomáhá je udržet v čistotě a přináší pocit komfortu. Navíc je speciálně formulován tak, aby respektoval a nenarušoval přirozené pH pokožky intimních partií, což je klíčové pro udržení správné a vyvážené intimní hygieny. Vlastnosti: jemně myje citlivé partie těla respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji redukuje podráždění a zarudnutí dodává dlouhodobý pocit svěžesti Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel Intimate Hygiene, 500 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Chcete se cítit svěže a sebevědomě? Přípravek Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel Intimate Hygiene šetrně pečuje o vnější části intimních partií těla, pomáhá je udržet v čistotě a přináší pocit komfortu. Navíc je speciálně formulován tak, aby respektoval a nenarušoval přirozené pH pokožky intimních partií, což je klíčové pro udržení správné a vyvážené intimní hygieny. Vlastnosti: jemně myje citlivé partie těla redukuje podráždění a zarudnutí dodává dlouhodobý pocit svěžesti Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

Maternea Mother Care, 200 ml, Intimní péče v těhotenství a po porodu pro ženy, Přípravek Maternea Mother Care zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Vlastnosti: respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji redukuje podráždění a zarudnutí nedráždí dodává dlouhodobý pocit svěžesti Složení: přípravek je hypoalergenní Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

SANTINI Cosmetic Gentle Cleansing, 200 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Přípravek SANTINI Cosmetic Gentle Cleansing zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Vlastnosti: respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji redukuje podráždění a zarudnutí dodává dlouhodobý pocit svěžesti nedráždí Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

FlosLek Pharma Sensitive, 225 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Přípravek FlosLek Pharma Sensitive zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Vlastnosti: jemně myje citlivé partie těla respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji redukuje podráždění a zarudnutí udržuje mikrobiom pokožky v rovnováze dodává dlouhodobý pocit svěžesti Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

BELLA For Teens Sensitive, 300 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Chcete se cítit svěže a sebevědomě? Přípravek BELLA For Teens Sensitive šetrně pečuje o vnější části intimních partií těla, pomáhá je udržet v čistotě a přináší pocit komfortu. Navíc je speciálně formulován tak, aby respektoval a nenarušoval přirozené pH pokožky intimních partií, což je klíčové pro udržení správné a vyvážené intimní hygieny. Vlastnosti: jemně myje citlivé partie těla redukuje podráždění a zarudnutí respektuje přirozený mikrobiom zdravé pokožky respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji intenzivně hydratuje Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 90-99 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

BELLA HydroNatural, 300 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Přípravek BELLA HydroNatural zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Vlastnosti: intenzivně hydratuje jemně myje citlivé partie těla respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji udržuje mikrobiom pokožky v rovnováze Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

BELLA Sensitive, 300 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Přípravek BELLA Sensitive zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Vlastnosti: intenzivně hydratuje jemně myje citlivé partie těla respektuje přirozenou hodnotu pH a obnovuje ji udržuje mikrobiom pokožky v rovnováze Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.

BELLA Control Discreet Control Discreet, 300 ml, Gely na intimní hygienu pro ženy, Přípravek BELLA Control Discreet zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla. Vlastnosti: jemně myje citlivé partie těla intenzivně hydratuje jemně voní udržuje mikrobiom pokožky v rovnováze zanechává osvěžující pocit Jak používat: Naneste malé množství přípravku na intimní partie a důkladně opláchněte.