Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bielenda Metallic Masks Silver Detox, 8 g, Čisticí masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Bielenda Metallic Masks Silver Detox skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: uvolňuje nečistoty v pórech a stahuje je čistí pleť do hloubky celkově zkrášluje vzhled pleti Jak používat: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku důkladně smyjte vlažnou vodou.

Astrid CITYLIFE Detox, 2x8 ml, Pleťové masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Astrid CITYLIFE Detox skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: čistí pleť do hloubky efektivně čistí póry Jak používat: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku opatrně sloupněte.

Goccia Nera Caviar Therapy, 500 ml, Masky na vlasy pro ženy, Maska na vlasy Goccia Nera Caviar Therapy představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Vlastnosti: obnovuje strukturu vlasu navrací vlasům přirozený, zdravý vzhled intenzivně hydratuje Jak používat: Aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

Bielenda Golden Ceramides, 1 ks, Pleťové masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Bielenda Golden Ceramides skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: navrací pleti pružnost a pocit pohodlí hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje zanechává pleť na dotek hedvábně jemnou Jak používat: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu.

puroBIO Cosmetics Kelly Fig, 13 g, Slupovací masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska puroBIO Cosmetics Kelly Fig skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje celkově zkrášluje vzhled pleti zanechává pleť na dotek hedvábně jemnou navrací pleti pružnost a pocit pohodlí Složení: veganský produkt Jak používat: Masku opatrně vyjměte z obalu a umístěte na vyčištěný obličej. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku opatrně sloupněte.

Brelil Professional Colour Protection Mask, 300 ml, Masky na vlasy pro ženy, Maska na vlasy Brelil Professional Colour Protection představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Vlastnosti: posiluje vlasová vlákna usnadňuje rozčesání a předchází tak poškození vlasů prodlužuje životnost barvy navrací vlasům přirozený, zdravý vzhled Jak používat: Aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

MASIL 8 Seconds Salon Hair, 15 ml, Masky na vlasy pro ženy, Maska na vlasy MASIL 8 Seconds představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Vlastnosti: intenzivně hydratuje regeneruje vlasy po celé jejich délce vlasy jsou hebké na dotek působí do hloubky vlasového vlákna zlepšuje pružnost vlasových vláken zklidňuje vlasovou pokožku Jak používat: Aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

URGO Dermoestetic Active Peel, 50 ml, Pleťové peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling URGO Dermoestetic Active Peel se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej čistí ucpané póry vyhlazuje a zjemňuje pleť rozjasňuje a sjednocuje pleť odstraňuje odumřelé kožní buňky lze použít i pro citlivou pleť Složení: neobsahuje SLS a SLES Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti očí. Používejte 1–3× týdně.

Valmont Intensive Care, 1 ks, Masky na oči pro ženy, Maska na oči Valmont Intensive Care perfektně pečuje o celé oční okolí, zlepšuje kvalitu pleti a navrací jí vitalitu. Vlastnosti: redukuje otoky a tmavé kruhy odstraňuje známky stresu a únavy vyhlazuje linky a redukuje jemné vrásky navrací pleti pevnost a pružnost Jak používat: Polštářky vyjměte z obalu a umístěte pod oči na čistou pleť. Nechte působit po dobu, která je uvedena na obalu.

TONYMOLY I'm HONEY, 21 g, Plátýnkové masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska TONYMOLY I'm HONEY skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje navrací pleti pružnost a pocit pohodlí zanechává pleť na dotek hedvábně jemnou Jak používat: Masku opatrně vyjměte z obalu a umístěte na vyčištěný obličej. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Nevstřebané sérum jemně vmasírujte do pleti nebo otřete vatovým tamponem.