Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Extrakt z lilie, známý pro zklidňující a ochranné vlastnosti. Pupalkový olej pomáhá udržovat zdravě vypadající pokožku a působí jako zvlhčovač pokožky. Antioxidační hydratační krém na ruce a tělo dodá

Noční maska ze sladkých mandlí a granátového jablka Botanicals je perfektní ošetření, které hluboce vyživuje a chrání vaši pokožku, když spíte. Bohatý na olej ze sladkých mandlí, Vitamín C, a další an

Antioxidační tělový zvlhčovač dodává vaší pokožce nezbytnou hydrataci, proniká hluboko, aby podpořil dlouhotrvající vláčnost a měkkost. O borůvkách a borůvce je známo, že mají vysoké koncentrace vitam

Náš smyslný krém z tmavého bambuckého másla na bázi kokosového ořechu obsahuje jemnou směs hydratačních a vyživujících botanických přísad s luxusním tmavým kakaem, které ošetří a dopřeje pokožce. Zpev

Ginzing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream je nejprodávanějším hydratačním krémem Origins a vyniká bohatou texturou, která přináší dlouhotrvající hydrataci. Nedostatek spánku? Probuďte jas své pleti a dopřejte si bombu plnou vitamínů a energie! S Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream se suchá pleť stane minulostí. Jeho neuvěřitelně bohaté a zklidňující inovované složení okamžitě obnovuje hydrataci, jas a energii pleti, a to až po dobu 72 hodin*. Máslo cupuaçu z amazonského deštného pralesa vytváří na povrchu pleti ochrannou bariéru, která zadržuje vlhkost. Olej z kávových zrn zase dodává pleti výživu. Káva a ženšen přinášejí pleti energii a projasňují ji. Pleť je svěžejší na pohled i na dotyk. Nyní obsahuje inovativní technologii Hydra-Hug™, která vytváří hydratační spojení mezi buňkami a uzamyká hydrataci v pleti až na 72hodin*. Na jaký typ pleti se hodí? Tento vysoce hydratační a povzbuzující krém je ideální pro velmi suchou až normální pleť. Kdy produkt aplikovat? Používejte ráno a večer jako součást rituálu péče o pleť GinZing. *Výsledek vědeckého testu provedeného během tří dnů na 23 testovaných subjektech po jedné aplikaci.

Intenzívně luxusní, hydratační a výživný. Podporuje buněčnou obnovu a zásadně zlepšuje vzezření pleti. Opírá se o 30 let výzkumu a inovací. S podporou TFC8®.

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky SVR se řadí pod čisticí pleťové vody a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 200 ml vámi vybraného produktu. Čištění a odlíčení pleti je zase o krok jednodušší!

KLAU Tonic Revitalizer, 250 ml, Pleťové vody pro ženy, Pleťová voda KLAU Tonic Revitalizer je neodmyslitelným krokem při odličování pleti. Zbaví pleť zbylých nečistot a zároveň ji jemně tonizuje. Vlastnosti: čistí póry do hloubky navrací pleti její přirozenou rovnováhu dodává pleti hydrataci a svěžest Jak používat: Nanášejte kosmetickým tamponem a krouživými pohyby dočistěte pleť.

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Uriage se řadí pod čisticí pleťové vody a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 500 ml vámi vybraného produktu. Čištění a odlíčení pleti je zase o krok jednodušší!

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky SVR se řadí pod čisticí pleťové vody a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 400 ml vámi vybraného produktu. Čištění a odlíčení pleti je zase o krok jednodušší!