Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sebamed Clear Face, 150 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Díky svému hloubkovému působení a exfoliačním účinkům pomůže předcházet vzniku nedokonalostí pleti čisticí peeling Sebamed Clear Face . Nejen že zbaví pleť veškerých nečistot, ale odstraní i odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej účinně pleť regeneruje zbavuje černých teček a přebytečného mazu rozjasňuje a sjednocuje pleť Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti očí.

Sisley Buff And Wash Facial Gel, 100 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Sisley Buff And Wash Facial Gel se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej odstraňuje odumřelé kožní buňky rozjasňuje a sjednocuje pleť vyhlazuje a zjemňuje pleť Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Používejte 1–3× týdně.

Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution, 30 ml, Enzymatické peelingy pro ženy, Díky svému hloubkovému působení a exfoliačním účinkům pomůže předcházet vzniku nedokonalostí pleti čisticí peeling Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution. Nejen že zbaví pleť veškerých nečistot, ale odstraní i odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti. Vlastnosti: odstraňuje odumřelé kožní buňky zbavuje černých teček a přebytečného mazu čistí ucpané póry vyhlazuje a zjemňuje pleť Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na suchý obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Používejte 1–3× týdně. Vyhněte se oblasti očí.

Miraculum Asta Plankton C, 100 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Miraculum Asta Plankton C se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: vyhlazuje a zjemňuje pleť odstraňuje odumřelé kožní buňky rozjasňuje a sjednocuje pleť Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Používejte 1–3× týdně.

Tołpa Masking, 2x5 ml, Krémové masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Tołpa Masking skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: vyhlazuje a zjemňuje pleť rozjasňuje a sjednocuje pleť stahuje rozšířené póry odstraňuje odumřelé kožní buňky celkově zkrášluje vzhled pleti Jak používat: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku důkladně smyjte vlažnou vodou.

Ziaja Natural Care, 70 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Ziaja Natural Care se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: odstraňuje odumřelé kožní buňky zbavuje černých teček a přebytečného mazu vyhlazuje a zjemňuje pleť Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Používejte 1–3× týdně.

Bliss Jelly Glow Peel, 120 ml, Pleťové peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Bliss Jelly Glow Peel se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: vyhlazuje a zjemňuje pleť odstraňuje odumřelé kožní buňky nevysušuje pleť Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou.

BAÏJA Comfort, 50 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling BAÏJA Comfort se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej vyhlazuje a zjemňuje pleť hodí se pro citlivou pleť Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti očí.

Arganicare Collagen Boost Exfoliating Scrub, 80 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Arganicare Collagen Boost Exfoliating Scrub se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej odstraňuje odumřelé kožní buňky má zklidňující účinky Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou.

PALSAR7 LED Mask Face and Neck, 1 ks, Světelná terapie pro ženy, Chcete změnit svůj přístup k péči o pleť a ke kosmetickému ošetření přidat i světelnou terapii? Nemusíte hned do kosmetického salonu, LED maska PALSAR7 LED Mask Face and Neck se postará o profesionální ošetření světlem v pohodlí vašeho domova. Na pleť bude účinkovat fotonové světlo z LED diod, které proniká hluboko dovnitř. A přesně tam taky bude kvalitu pleti neinvazivně a bezbolestně zlepšovat. Umožní vám tak posvítit si na celou řadu kožních problémů a přitom bezstarostně relaxovat. Užijte si obličejovou světelnou terapii, zlepšete vzhled své pleti a vytvořte si svůj malý osobní rituál krásy, na který se budete každý den těšit. Sada obsahuje: ošetřující LED maska na obličej 1 ks ošetřující LED maska na krk a dekolt 1 ks USB nabíjecí kabel 2 ks nabíjecí adaptér 1 ks manuál 1 ks taška 1 ks galvanická elektroda 7 ks ovladač 1 ks dárková krabička 1 ks Vlastnosti: hloubkově čistí póry pomáhá obnovovat kožní buňky zanechává pleť hladkou a svěží zpevňuje kontury obličeje podporuje tvorbu kolagenu zlepšuje kvalitu pleti podporuje vstřebávání kosmetických přípravků přispívá k lepšímu prokrvení pleti využívá účinky světelné terapie