Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Polaar Ice Pure, 50 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Polaar Ice Pure se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: odstraňuje odumřelé kožní buňky vyhlazuje a zjemňuje pleť redukuje nedokonalosti pleti Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Používejte 1–3× týdně.

Neogen Dermalogy Bio-Peel+ Gauze Peeling Green Tea, 30 ks, Enzymatické peelingy pro ženy, Díky svému hloubkovému působení a exfoliačním účinkům pomůže předcházet vzniku nedokonalostí pleti čisticí peeling Neogen Dermalogy Bio-Peel+ Gauze Peeling Green Tea. Nejen že zbaví pleť veškerých nečistot, ale odstraní i odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti. Vlastnosti: odstraňuje odumřelé kožní buňky vyhlazuje a zjemňuje pleť účinně pleť regeneruje nevysušuje pleť Jak používat: Jemnými tahy tamponkem po obličeji ošetřete předem vyčištěnou pleť. Použijte strukturovanou stranu tamponku. Poté tamponek otočte a využijte druhou stranu pro odstranění zbývajících nečistot. Vyhněte se oblasti očí. Používejte podle potřeby. Po vyjmutí tamponku z krabičky vždy pevně uzavřete víčko, abyste se ujistili, že zbývající tamponky zůstanou vlhké a čisté.

Rowenta Anti-Ageing LV2020F0, Speciální péče o pleť pro ženy, Chcete změnit svůj přístup k péči o pleť a ke kosmetickému ošetření přidat i příjemné masáže? Nemusíte hned do kosmetického salonu, masážní přístroj Rowenta Anti-Ageing LV2020F0 se postará o obličejovou masážní terapii jako z rukou kosmetičky v pohodlí vašeho domova. Pomocí masáže podpoří jak krevní oběh a rychlejší vstřebávání produktů pleťové péče, tak vitalitu a přirozenou krásu pleti. Navíc pomůže uvolnit svalové napětí v obličeji, což přispěje mimo jiné k redukci vrásek a mladistvějšímu vzhledu pleti. Užijte si obličejovou masážní terapii, zlepšete vzhled své pleti a vytvořte si svůj malý osobní rituál krásy, na který se budete každý den těšit. Vlastnosti: jemně masíruje tvář pomáhá obnovovat kožní buňky zpevňuje kontury obličeje přispívá k lepšímu prokrvení pleti využívá účinky světelné terapie podporuje vstřebávání kosmetických přípravků

Perricone MD No:Rinse Exfoliating Peel, 59 ml, Chemické peelingy pro ženy, Vlastnosti: rozjasňuje a sjednocuje pleť

Nivea Magic Bar, 75 g, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Nivea Magic Bar pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej čistí ucpané póry odstraňuje odumřelé kožní buňky vyhlazuje a zjemňuje pleť Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Používejte 1–3× týdně.

BeautyRelax Vacuform Exclusive, 1 ks, Vakuové čističe pleti pro ženy, Máte pocit, že klasické čištění pomcí gelů, krémů, pěn a podobných produktů vaší pleti nestačí? Nemusíte hned do kosmetického salonu, čisticí přístroj BeautyRelax Vacuform Exclusive se postará o hloubkové vyčištění jako z rukou kosmetičky v pohodlí vašeho domova. Odstraní z pleti veškeré zbytky make-upu i odličovacích přípravků, zbaví ji nečistot, kožního mazu i odumřelých kožních buněk a zanechá ji hebkou, dokonale čistou a připravenou vstřebat aktivní složky z jakékoli následující pečující kosmetiky. Vlastnosti: hloubkově čistí póry účinně odstraňuje černé tečky pomáhá obnovovat kožní buňky jemně masíruje tvář zanechává pleť hladkou a svěží zlepšuje kvalitu pleti

MartiDerm Essentials, 50 ml, Mechanické peelingy pro ženy, Díky svému hloubkovému působení a exfoliačním účinkům pomůže předcházet vzniku nedokonalostí pleti čisticí peeling MartiDerm Essentials . Nejen že zbaví pleť veškerých nečistot, ale odstraní i odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti. Vlastnosti: vyhlazuje a zjemňuje pleť odstraňuje odumřelé kožní buňky důkladně myje a čistí celý obličej Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti očí. Používejte 1–3× týdně.

Bliss Jelly Glow Peel, 120 ml, Pleťové peelingy pro ženy, Pro účinnou exfoliaci předcházející vzniku neokonalostí pleti nemusíte chodit do kosmetického salonu. Pleťový peeling Bliss Jelly Glow Peel se o ni postará v pohodlí vašeho domova. Nejen že odstraní odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti, ale také zbaví pleť nečistot a celkově ji vyhladí. Vlastnosti: vyhlazuje a zjemňuje pleť odstraňuje odumřelé kožní buňky nevysušuje pleť Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou.

Peter Thomas Roth FIRMx Peeling Gel, 30 ml, Pleťové peelingy pro ženy, Díky svému hloubkovému působení a exfoliačním účinkům pomůže předcházet vzniku nedokonalostí pleti čisticí peeling Peter Thomas Roth FIRMx Peeling Gel. Nejen že zbaví pleť veškerých nečistot, ale odstraní i odumřelé kožní buňky, které mají tendenci ucpávat póry, způsobovat černé tečky či mdlý tón a zašedlost pleti. Vlastnosti: důkladně myje a čistí celý obličej zbavuje černých teček a přebytečného mazu čistí ucpané póry odstraňuje odumřelé kožní buňky Jak používat: Naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti očí.

Silk'n Dual LED Set, 1 ks, Světelná terapie pro ženy, Chcete změnit svůj přístup k péči o pleť a ke kosmetickému ošetření přidat i světelnou terapii? Nemusíte hned do kosmetického salonu, LED maska Silk'n Dual LED Set se postará o profesionální ošetření světlem v pohodlí vašeho domova. Na pleť bude účinkovat fotonové světlo z LED diod, které proniká hluboko dovnitř. A přesně tam taky bude kvalitu pleti neinvazivně a bezbolestně zlepšovat. Umožní vám tak posvítit si na celou řadu kožních problémů a přitom bezstarostně relaxovat. Užijte si obličejovou světelnou terapii, zlepšete vzhled své pleti a vytvořte si svůj malý osobní rituál krásy, na který se budete každý den těšit. Vlastnosti: pomáhá obnovovat kožní buňky zpevňuje kontury obličeje podporuje tvorbu kolagenu zlepšuje kvalitu pleti využívá účinky světelné terapie