Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bielenda Dr Medica Acne, 250 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Bielenda Dr Medica pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej reguluje tvorbu kožního mazu matuje pleť hloubkově hydratuje

Bielenda Eco Sorbet Peach, 150 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Bielenda Eco Sorbet pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej hloubkově hydratuje příjemně osvěžuje Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Neoplachujte.

Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 150 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Bielenda Eco Sorbet pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej hloubkově hydratuje příjemně osvěžuje Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Poté opláchněte.

Bielenda Golden Ceramides, 500 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Bielenda Golden Ceramides pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej hloubkově hydratuje příjemně osvěžuje Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte.

Pharma Activ Koloidní stříbro 40ppm, 1000 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Přípravek na čistění pleti Pharma Activ Koloidní stříbro je tou správnou volbou pro každodenní péči. Vlastnosti: lze použít i pro citlivou pleť působí regeneračně reguluje tvorbu kožního mazu redukuje nadměrnou tvorbu kožního mazu lokálně ošetřuje projevy problematické pleti zklidňuje podráždění pleti má regenerační účinky má antibakteriální účinky Složení: bez parfemace obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu

MartiDerm Essentials, 100 ml, Čištění pleti pro ženy, Přípravek na čistění pleti MartiDerm Essentials je tou správnou volbou pro každodenní péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej příjemně osvěžuje Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Poté opláchněte.

Gyada Cosmetics Reinassance, 200 ml, Čištění pleti pro ženy, Přípravek na čistění pleti Gyada Cosmetics Reinassance je tou správnou volbou pro každodenní péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej nedráždí pleť příjemně osvěžuje Složení: veganský produkt Jak používat: Přípravek aplikujte na suchý obličej a konečky prstů jemně masírujte pleť, zejména znečištěná místa. Přidejte trochu vody a pokračujte v masáži obličeje, aby se rozpustil make-up a nečistoty. Poté opláchněte.

Gyada Cosmetics Reinassance, 200 ml, Čištění pleti pro ženy, Přípravek na čistění pleti Gyada Cosmetics Reinassance je tou správnou volbou pro každodenní péči. Vlastnosti: zabraňuje vysušování pleti lze použít i pro citlivou pleť jemně a důkladně myje celý obličej Složení: veganský produkt Jak používat: Přípravek aplikujte na suchý obličej a konečky prstů jemně masírujte pleť, zejména znečištěná místa. Přidejte trochu vody a pokračujte v masáži obličeje, aby se rozpustil make-up a nečistoty. Poté opláchněte.

Gyada Cosmetics Reinassance, 200 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Gyada Cosmetics Reinassance pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej zabraňuje vysušování pleti příjemně osvěžuje Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Poté opláchněte.

FlosLek Pharma Sensitive, 175 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti FlosLek Pharma Sensitive pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej nedráždí pleť hloubkově hydratuje příjemně osvěžuje lze použít i pro citlivou pleť Složení: obsahuje minimálně 93 % složek přírodního původu veganský produkt bez mýdlových složek Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Poté opláchněte.