Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Popis produktu:Tato čistící pěna s antioxidačním bílým čajem pomáhá uchovat mladistvý vzhled pleti. Kokos a ovesné aminokyseliny pleť detoxikují, zbavují škodlivých nečistot a volných radikálů způsobujících urychlení procesu stárnutí a dehydrataci. Pokožka je dokonale vyčištěná, hladká a obnovená. Dermatologicky a oftalmologicky testováno.Složení je formulováno bez:Parabenů, ftalátů, Laurethsulfátu sodného (sls), propylene glykolu, minerálních olejů, diethanolaminu (dea), petrolátů, parafínů, polyethylenu, formaldehydu a živočišných ingrediencí.**kromě cruelty-free medu & včelího vosku

Denní krém pro dokonalé tvarování oválů je jedinečný kosmetický přípravek pro péči o zralou pleť. Obsahuje vysoké koncentrace účinných látek uzavřených v komplexu Oligo Transfer™, které stimulují komunikaci mezi neurony a kožními fibroblasty a obnovují podpůrná kožní vlákna. Krém vyplňuje hluboké vrásky a znovu modeluje ovál obličeje. Další komplex AquaFlux Spheres obsažený v krému aktivuje vázání vody v různých vrstvách pokožky, takže dochází k redukci jemných vrásek a vyhlazení nerovností. Krém je určen pro zralou pleť s hormonálními změnami, se sklonem k tvorbě vrásek, změně barvy a ztrátě pružnosti. Je to vynikající podklad pro make-up. Pro dosažení nejlepších výsledků jej doporučujeme používat s nočním krémem a očním krémem řady NEURO FILLER. Účinky: biometrické testy s technologiemi VISIA, PRIMOS, VISIOSCAN jednoznačně potvrzují viditelné výsledky. - vyplnění nosoretních rýh až o 22 % *. - snížení počtu vrásek o 25 % *. - zvýšil hladkost pokožky o 19 % u 70 % subjektů*. *výsledky výzkumu v Centru pro vědu a výzkum Dr. Ireny Eris

Krém proti vráskám posiluje a vyživuje pleť, aby vypadala hladší a mladší. K dispozici jsou dvě textury: Smart Clinical Repair™ krém na korekci vrásek je lehký krém pro všechny typy pleti. Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Rich Cream je luxusní hutnější krém pro osoby se sušší pletí. Klíčové složky: - CL1870 Peptide Complex™: Odborná směs peptidů, která je určena k boji proti vráskám díky zvýšení přirozeného kolagenu, který pomáhá posílit přirozenou strukturu pleti. - Kyselina hyaluronová: Náš vzorec používá dvě molekulární hmotnosti kyseliny hyaluronové. Tento intenzivní zvlhčující prostředek udržuje pokožku hydratovanou. Obnovuje pružnost pleti a viditelně vyhlazuje jemné a suché vrásky. - Výtažek ze sójových bobů: Složka bohatá na kyselinu lysofosfatidovou (LPA), která vyživuje a pomáhá posilovat pokožku. - Bambucké máslo: Obsahuje lipidy, které tvoří ochrannou bariéru pokožky a jsou nezbytné pro udržení hydratace sušší pokožky. Výhody: Posiluje, viditelně upravuje linky a vrásky, hydratuje. Fakta o složení: - Klinicky prokázaný účinek. - Neobsahuje mastné látky. - Dermatologicky testováno. - Bez vůně. - Testováno na alergie. Odpovědnější balení: Sklenice o objemu 50 ml a 15 ml obsahují minimálně 30 % recyklovaných materiálů. Karton je vyroben ze zodpovědně získávaného kartonu. Nezapomeňte recyklovat.

Osvěžující gelový krém s SPF40, který probudí mdlou pleť a bojuje se známkami předčasného stárnutí pleti. Bez obsahu olejů. Benefity: • Chrání • Povzbuzuje • Zlepšuje vzhled pleti Chrání:Krém je formulován s technologií Stop Signs™ Technology, která chrání pleť před UV zářením, znečištěním. Povzbuzuje a oživuje unaveně vypadající pleť. Bojuje se známkami předčasného stárnutí pomocí antioxidantů. Obsahuje Vitamín C, Vitamín E a Aminokyselinu Ergothionein. Povzbuzuje pleť:Dodává kožním buňkám energii díky obsahu karnitinu, kreatinu a kofeinu. Projasňuje pleť a zmírňuje projevy únavy. Zlepšuje vzhled pleti:Viditelně redukuje drobné linky a vrásky, zlepšuje texturu pleti a dodává jí jas.

Co to je: Náš Virgin Marula Oil je něco jako rehabilitace pro vaši pleť. Marula, bohatá na velmi důležité antioxidanty a omega mastné kyseliny 6 a 9, vyživuje, harmonizuje a obnovuje mladistvou zářivost pleti v nejčistší formě. K čemu slouží: Už od samého „jadérka“ maruly je náš čistý nerafinovaný olej doslova nedotčený jakoukoli chemickou látkou nebo parfemací, ať už přírodní či syntetickou. Tento mimořádně vstřebatelný olej se rychle vsákne a eliminuje viditelné jemné linky a vrásky. Vhodné pro všechny typy pleti, i té nejcitlivější. Co dalšího je dobré vědět: Drunk Elephant používá patentovaný surový proces lisování a filtrace zastudena. Výsledkem je nejčistší a nejkoncentrovanější forma oleje, která se rychle vstřebává a zároveň zachovává jemnou směs antioxidačních polyfenolů a mastných kyselin. Náš marulový olej obsahuje vyšší koncentrace polyfenolů než tmavá čokoláda nebo zelený či černý čaj, což znamená silnou antioxidační ochranu před znečištěním a škodlivými volnými radikály. Hlavní složky: (Marulový) olej Sclerocarya birrea: Tento mimořádně vstřebatelný olej, bohatý na důležité antioxidační tokoferoly (vitamin E), tokotrienol, fenoly, flavonoidy a omega mastné kyseliny 6 a 9, pomáhá hydratovat, vyživovat a obnovovat mladistvý vzhled pleti.

Objevte novou emulzi Vital Perfection Uplifting And Firming Day Emulsion. Denní emulze Vital Perfection s novou technologií Shiseido ReNeura Technology a komplexem Kurenai-TruLift pomáhá pleť ochránit před vysušením a UV zářením. Projasňuje a zpevňuje pokožku. Nová řada Vital Perfection je inspirována tradičním japonským uměním keramiky Raku. Odrazem japonského zdokonalení je „Keshiki“ - „výzdoba“, která se vytváří, když je sklo zahřáté na určité teploty - zdůrazňuje hru šerosvitu v modro-fialových tónech smíchaných se zlatem. Tyto odstíny symbolizují ctnosti a sliby linie: viditelně sublimují vaši pokožku každý den.

Inovativní řada kosmetiky proti vráskám využívající přírodní bohatství moře a nejnovější biotechnologické výdobytky. Jedinečná technologie Reproductive Cell Technology™, založená na mechanismu účinku biomolekul řasy Undaria Pinnatifida, stimuluje pleť k radikální regeneraci a boji proti známkám stárnutí. Zvýšení syntézy podpůrných kožních vláken a zároveň jejich optimální, biokompatibilní tvar - to je algoritmus radikálního omlazení. Algorithm Hloubkově hydratační maska. Inovativní maska pro okamžitou revitalizaci pleti. Biovitaminový koncentrát z modrých řas spolu s vitaminem C poskytují okamžitý hydratační, rozjasňující a regenerační účinek. Komplex rostlinných olejů a kyseliny hyaluronové poskytuje rychle působící hydrataci. Dochází k viditelnému zlepšení parametrů pleti: zvýšení hydratace (93 %*), zlepšení pružnosti (90 %*), vyhlazení (83 %). *In vivo test v Centru pro vědu a výzkum Dr. Ireny Eris. Dermatologicky testováno. Chraňte před slunečním zářením.

Vysoce účinný krém proti stárnutí.Zaměřte se na 5 hlavních příznaků stárnutí a hydrataceí po dobu 48 hodin.*  Krém se rychle vstřebává a zabraňuje jakémukoli  nepříjemnému pocitu na pokožce, snadno se roztírá a zanechává  pleť  projasněnou a sjednocenou. *Instrumentální test  24 účastníků"

Vysoce účinný oční krém proti stárnutí, který se zaměřuje na 5 hlavních známek stárnutí.Hydratuje a osvěžuje jemnou pokožku pod očima.Intenzivní 48hodinová hydratace* pro zářivější, svěžejší a zdravější vzhled. Minimalizuje tmavé kruhy pod očima.*Instrumentální test na 24 dobrovolnících

Dodejte svým očím jasnější a zářivější vzhled. Tmavé kruhy pod očima budou méně viditelné již za 2 týdny. Zmenší se vrásky a další první známky stárnutí očí. Modré světlo, včetně světla z přístrojů, uvolňuje volné radikály, které škodí pokožce. Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Crème Synchronised Multi-Recovery Cream: 1. Bojuje proti viditelnému podráždění způsobenému vlivy prostředí díky exkluzivní technologii FR-Defense™ od Estée Lauder. 2. Neutralizuje volné radikály poškozující pleť díky 8hodinové antioxidační síle. Naše účinné složení nové generace s vitaminem E pomáhá chránit pokožku po celý den. Osvěžující, lehký, rychle se vstřebávající gel-krém používaný na noc i na den pomáhá obnovit a zlepšit vzhled pleti a přináší viditelné výsledky: TECHNOLOGIE NOVÉ GENERACE FR-Defense™ - vědci Estée Lauder objevili exkluzivní technologii FR-Defense™, která pomáhá předcházet podráždění způsobenému životním prostředím. Technologie Chronolux™ Power Signal s naším exkluzivním peptidem pomáhá zvýšit viditelnou schopnost regenerace pleti. Ideální pro: tmavé kruhy pod očima, linky a vrásky, suchou pleť, první známky stárnutí očního okolí. Vhodné pro všechny typy pleti.