Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rozjasňovač s kovovým povrchem obsahuje vzorec „Impact Powder“, který debutoval v paletě TAN Cheek - nyní k dispozici v odstínu šampaňského, který vyhovuje všem tónům pleti. Lehký a dlouhotrvající vzorec zanechává pokožku zářivou a krásně se s ní mísí.Výhody:- Hydratační vzorec- Dlouhotrvající vzorec, který dokonale splyne s pokožkou- Schopnost dosáhnout požadované úrovně projasnění

Nechte svou pleť zazářit díky hedvábně jemnému tekutému rozjasňovači. Díky perleťovým částečkám odrážejícím světlo a směsi rostlinných látek, jako je lotos, gardénie a bílý leknín, bude vaše pleť dokonale projasněná. Snadno a rychle. Smíchejte tento lehký tekutý rozjasňovač s make-upem nebo jej naneste na nejvyšší body obličeje pro optimální rozjasnění. GOOD FOR VEGANProdukty vhodné pro vegany neobsahující žádné ingredience živočišného původu

Jemný, přirozený lesk, který okamžitě rozzáří pleť.Zvýrazněte kontury obličeje pomocí nového rozjasňovače Pro Glow.Jedinečné složení rozjasňovače, které bylo vytvořeno ve spolupráci s našimi vizážisty, po pleti hladce klouže a splývá s ní, aby pleť vypadala zářivě a přirozeně.Tajemství tohoto rozjasňovače? Jemná a hedvábná gelově-pudrová textura!K dispozici ve 2 odstínech: 1. perleťově růžový a 2. duhově zlatý.

Superjemný tekutý rozjasňovač s lehce nanášitelným a vyživujícím složením, který zanechává svěží, ultra moderní lesk.  Rozjasňovač Killawatt Freestyle je nyní v tekutém složení. Tento rozjasňovač nové úrovně má superjemný třpyt, který lze budovat od průzračného závoje až po výstavní zářivost. Jeho lehkost a zářivost jako vzduch je odolná proti přenosu a rychle zasychá. Navíc se dodává v řadě odstínů pro všechny tóny pleti.

Tekutý rozjasňovač obohacený o péči o pleť, který lze použít na obličej a tělo nebo smíchat s hydratačním krémem či podkladovou bází pro přirozeně zářivou pleť.Tento superlehký tekutý rozjasňovač je vyroben z 90 % z přírodních složek, je čistý, veganský a není testován na zvířatech. Používejte ho na celý obličej pro rozjasnění, na lícní kosti a oči jako rozjasňovač nebo ho kombinujte s podkladovým či hydratačním krémem pro efekt rozzářené pleti.

Sviť mi, sviť mi hvězdičko… Rozjasněte celou místnost Vaší přítomností. Stačí použít Benefit rozjasňovač Dandelion Twinkle v jemně růžovém odstínu. Tento rozjasňovač dodá pleti jas, který odráží světlo a neodolatelnou záři. Na pleti není vůbec cítit a jeho složení neucpává póry. Seznamte se s celou naší kolekcí úžasných Benefit tvářenek. K té nejdokonalejší aplikaci použijte náš nový multifunkční štětec na tvářenky & bronzery a rozjasňovače. Pro přirozeně krásný make-up použijte Hoola Bronzer a dodejte objem řasám s řasenkou Benefit BADgal BANG!

VAŠE NEJZÁŘIVĚJŠÍ PLEŤ V JEDNÉ LAHVIČCE. Okamžitý jas, který vyživuje a rozjasňuje vaši pleť, ano, je to možné. Rozjasňující a opalovací kapky Pai nejen zvyšují zářivost, ale také hydratují a zjemňují pleť - je rozjasněná, jako by byla osvětlená zevnitř. Vyberte si z barev Warm Bronze, Champagne Touch of Gold a Soft Rose Gold a zazáříte.

Tento zářivý lisovaný pudrový rozjasňovač obsahuje rostlinné oleje šetrné k pleti a miniaturní perly v několika odstínech. Světlo se nepostřehnutelně rozplývá v pokožce a dodává jí jemný, ultrareflexní povrch a hedvábný pocit. Rozjasňovač okamžitě propůjčí všemu, čeho se dotkne, zlatavou, sluncem políbenou záři jasnou jako sklo.

Rozjasňovač pro dokonale rozzářenou pleť.Proč ho milujeme:Mikrojemné 3D perly a pigmenty odrážejí čisté světlo, které dodává hloubku a rozměr, a zároveň rozptyluje nedokonalosti. Máslově jemné složení s amazonským jílem vydrží po celý den.

Korektor Guerlain Precious Light jako mávnutím kouzelného proutku okamžitě koriguje stinná místa pleti a viditelné známky stárnutí. Složení obohacené o Precious Complex a rozjasněné pigmenty Gold Burst vytváří svěží, přirozeně vypadající pleť a dodává jí den po dni zářivý vzhled znovuzískaného mládí. Stačí několik tahů štětcem a stíny se zesvětlí. Obličej má zářivý a odpočatý vzhled; vyzařuje zářivost a energii. Viditelné známky únavy jsou redukovány a oční kontury vypadají svěže. S rozjasňovačem Precious Light, který je k dispozici ve čtyřech zářivých odstínech, je pleť zářivá, obklopená mladistvou aureolou a rozzářená jemnými zlatými odlesky.