Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lorac PRO Soft Focus, 7,5 ml, Korektory pro ženy, Korektor Lorac PRO Soft Focus zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: redukuje nedokonalosti pleti dlouhotrvající efekt zabraňuje vysoušení pleti snadno se aplikuje Složení: veganský produkt bez parfemace Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Bobbi Brown Intensive Serum Concealer, 6 ml, Korektory pro ženy, Korektor Bobbi Brown Intensive Serum zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: rozjasňuje pleť snadno se aplikuje má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky sjednocuje odstín pleti Jak používat: Nanášejte prstem nebo praktickým aplikátorem na různé nedostatky své pleti. Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Nouba Staminal, Korektory pro ženy, Korektor Nouba Staminal zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: rozjasňuje pleť krémová textura sjednocuje odstín pleti dlouhotrvající efekt má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

GA-DE On Point, 4,5 g, Korektory pro ženy, Korektor GA-DE On Point zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: krémová textura redukuje nedokonalosti pleti má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky snadno se aplikuje dlouhotrvající efekt Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Youngblood Ultimate Concealer, 2,8 g, Korektory pro ženy, Korektor Youngblood Ultimate Concealer zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: krémová textura sjednocuje odstín pleti zabraňuje vysoušení pleti dlouhotrvající efekt rozjasňuje pleť

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer, 5,8 ml, Korektory pro ženy, Korektor Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky redukuje nedokonalosti pleti sjednocuje odstín pleti dlouhotrvající efekt rozjasňuje pleť Jak používat: Nanášejte prstem nebo praktickým aplikátorem na různé nedostatky své pleti.

puroBIO Cosmetics Long Lasting Chubby, 3,3 g, Korektory pro ženy, Korektor puroBIO Cosmetics Long Lasting zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: dlouhotrvající efekt snadno se aplikuje Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Shiseido Synchro Skin Correcting GelStick Concealer, 2,5 g, Korektory pro ženy, Korektor Shiseido Synchro Skin Correcting GelStick Concealer zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky redukuje nedokonalosti pleti produkt je voděodolný dlouhotrvající efekt Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Neve Cosmetics BioPrimer Mattifying, 40 ml, Podkladové báze pro ženy, Podkladová báze Neve Cosmetics BioPrimer Mattifying dokonale vyhladí pleť, připraví ji na nanesení make-upu a zaručí delší výdrž vašeho líčení. Vlastnosti: dokonale pleť připraví na aplikaci make-upu zmatňuje Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte malé množství přípravku na celý obličej nebo jednotlivé partie po použití denního krému.

Rodial Peach Lowlighter, 5,5 ml, Rozjasňovače pro ženy, Korektor Rodial Peach Lowlighter zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: dlouhotrvající efekt má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky krémová textura rozjasňuje a zvýrazňuje oči Jak používat: Nanášejte na místa ve tváři, která chcete zdůraznit a projasnit.