Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Buková násada s T držadlem 90cm.

Pomocí 78cm prodlužovací násadě pro drobné nářadí z řady GARDENA combisystem lze prodloužit všechny ruční nástroje z řady combisystem a umožnit tak příjemnou práci ve vzpřímené poloze. Díky šroubu na prodlužovací násadě je zaručeno zajištěné spojení mezi násadou a nástrojem bez protáčení. Stačí z ručního nástroje uvolnit rukojeť, zasunout nástroj do prodlužovací násady a pevně dotáhnout. Díky použití vysoce kvalitního hliníku je prodlužovací násada mimořádně lehká a povrchová úprava šetrná k pokožce zajišťuje, že padne dobře do ruky. Integrované očko pro zavěšení umožňuje pohodlné ukládání.

GARDENA combisystem teleskopická násada je optimálně vhodná pro pohodlnou práci ve výšce až 5 metrů. Teleskopickou násadu lze pohodlně a bez námahy prodlužovat po 26 centimetrech na délku od 160 cm do 290 cm. Umožňuje to příjemnou práci přizpůsobenou pracovní situaci a tělesné výšce uživatele. Násada je vyrobena z hliníku a je obzvláště lehká a pevná - to je důležité právě při práci ve výškách. Pro větší stabilitu a jako pojistka proti přetáčení má násada oválný tvar. Tlumič zabraňuje neúmyslnému zatažení teleskopické násady (nehrozí riziko úrazu). Upevňovací šroub s prvky z měkkého plastu pro zajištění připojeného combisystem nářadí tak, aby nemohlo dojít k jeho uvolnění. Záruka v trvání 25 let.

Dřevěné násady z řady GARDENA combisystem, které odpovídají Českému standardu FSC (100 % certifikace FSC®), umožňují prodlužování všech nástrojů z řady combisystem. Vysoce kvalitní houževnaté dřevo původem z Evropy tlumí vibrace a má certifikát FSC. To znamená záruku, že k výrobě násad je použito pouze dřevo z řádně spravovaných a obnovitelných lesů. 180 cm dlouhá násada má neklouzavou povrchovou úpravu a padne dobře do ruky. Eloxovaná hliníková trubka má plastovou povrchovou úpravu a konec násady zaručuje pevné spojení a bezpečné upnutí nástrojů z řady combisystem. Upínací šroub s komponenty z měkčeného plastu pro upevnění nástroje z řady combisystem je nasazen takovým způsobem, aby nemohlo dojít k jeho ztrátě. Záruční lhůta je 25 let. Tip: pro práci představující pohyby pro tlačení nebo tažení by měla být použita delší násada, pro pohyby představující kopání je vhodnější kratší násada.