Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Frekvenční startér, Označení typu: DE11, Jmenovité provozní napětí: Ue = 230 V AC, 1fázový, 240 V AC, 1fázový, Výstupní napětí při Ue: U2 = 230 V AC, 3fázový, 240 V AC, 3fázový, Síťové napětí (50/60Hz

Altivar Machine ATV12 je nabídka frekvenčních měničů pro komerční zařízení a jednoduché stroje. Pracuje při jmenovitém napájení až 0,75 kW / 1 hp a jmenovitém napětí od 200 V do 240 V AC. Je navržen s

Konzola k upevnění motoru na lodi: - je spolehlivější než standardní konstrukce. Materiál, z něhož je konzola vyrobena, je odolný vůči zátěži, ohybu a znehodnocení vlivem ultrafialového záření.
Hřídel motoru: - je z pružného kompozitního materálu, který je účinnou ochranou proti poškození při nárazu do podvodní překážky.
6 palcová teleskopická ergonomická kormidelní páka: - motor je vybaven patnácticentimetrovou teleskopickou kormidelní pákou, která usnadňuje řízení lodi.

Vlastníte-li motor Endura (což v doslovném překladu znamená odolný), můžete si být jisti jeho maximální trvanlivostí, efektivitou a spolehlivostí. Vyzkoušejte v praxi tento elektromotor a přesvědčíte se o tom, že Endura je to nejlepší, co na světě v dané třídě existuje Konzola k upevnění motoru na lodi: - je spolehlivější než standardní konstrukce. Materiál, z něhož je konzola vyrobena, je odolný vůči zátěži, ohybu a znehodnocení vlivem ultrafialového záření. Hřídel motoru: - je z pružného kompozitního materálu, který je účinnou ochranou proti poškození při nárazu do podvodní překážky. 6 palcová teleskopická ergonomická kormidelní páka: - motor je vybaven patnácticentimetrovou teleskopickou kormidelní pákou, která usnadňuje řízení lodi. 
Parametry
počet rychlostí vpřed / vzad variabilní tah motoru ( Lbs ) 55 maximální napětí (Volt) 12 délka nohy motoru (cm) 92

Bez větší námahy se rychle a snadno přesunete i tam, kde by vaše fyzické síly dávno selhaly. K velké oblibě Lodního motoru Maxima X150 přispěla jeho velmi snadná instalace, tichý a bezproblémový chod díky opravdu prověřeným materiálům, které obstojí ve sladké i ve slané hawajské vodě. Příjemným bonusem je nízká spotřeba, dlouhá výdrž a snadné ovládání elektromotoru pomocí řídicí tyče. V balení najdete také kvalitní bateriové svorky a připojovací kabely s konektorem. Ten mimo jiné umožňuje jednoduché připojení jiných zařízení jako je např. sonar či echolot.
Baterie není součástí balení.
Parametry:

Bezrychlostní motor
Plynulá regulace rychlosti od minima do maxima
Třílistá vrtule
Odolná kompositová sklolaminátová řídící tyč
Odolný slané vodě
Ukazatel stavu baterie - 30/70/100 %
Velmi tichý a ekonomický chod
Snadno nastavitelná hloubka a úhel ponoru
Hliníkový upínací a naklápěcí mechanismus motoru
Ekologický provoz bez spalin a splodin
Kvalitní bateriové svorky součástí balení
Připojovací kabely o délce 1,5 m

 
Technické parametry: 

Vhodný pro lodě o délce 4,5 - 5 m
Délka připojovacích kabelů: 150 cm
Pevné konektory
Výstupní výkon: 600W
Síla tahu 80 lb / 36,29 kg
Napětí 12 V
Doporučená kapacita baterie: 100 AH  

 
 

Motor nepotřebuje žádný pravidelný servis, protože při výrobě nebyly použity žádné uhlíky. Takzvaný „S Modus“ (aktivuje se přes tlačítko Sport Modus) uvede motor přímo do nejvyššího výkonu, jinak toho dosáhneme plynulým proměnným principem Vario Speed regulace rychlosti vpřed i vzad. Displej při provozu zobrazuje stav nabití baterie. Motor ještě disponuje USB připojením pro nabíjení telefonů a baterek. Kormidlo je výsuvné, tyč zhotovena z ušlechtilé oceli. Prostřednictvím stlačení páčky lze motor vyklopit směrem nahoru, hloubku ponoření vrtule do vody a také tuhost řízení je možné plynule nastavit. Ideální stroj pro náročné rybáře lovící z lodi.
 
Gramáž: 12.2kg Max. výtlak: 2000kg Napětí: 12 Délka kabelu k baterii: 2m Délka: 0.91m Rychlosti: Vario

Elektromotor je vybavený panelem s diody, který ukazuje stav nabití baterie. Disponuje s rychlo-výklopným systémem, což majiteli zpříjemní přijíždění ke břehu a motor má 3 listou vrtulí, která je v ceně.Ovládání rychlosti a nastavení úhlu ovládání oje je teleskopické a lze jej prodloužit na délku 20 cm. Regulace rychlosti s pěti rychlostmi vpřed a třemi vzad.
Parametry:

nastavitelná výška
sklápěcí hlava a možnost nastavení sklonu
ukazatel stavu baterie (voltmetr)
vysouvací rukojeť
5 rychlostí vpřed a 3 rychlosti vzad
3 listá vrtule
držák na zrcadlo
hmotnost 10,5kg
určen pro provoz s 12V trakčními bateriemi
max. spotřeba 65A
svorky jsou součástí

Regulaci rychlosti má na starosti tovární digitální maximalizér, díky kterému lze rychlost přesně nastavit. Doporučeno zejména pro větší plavidla. Sada obsahuje magnetickou výtrhovou pojistku, zajišťující bezpečnost při plavbě. Je vybavena nastavitelnou teleskopickou rukojetí a odolným držákem. Robustní sloup je vyroben z nerezové oceli. Motor může pracovat ve sladké i slané vodě. Vrtule je umístěna přímo na hřídeli motoru, což zajišťuje mnohem tišší a lepší účinnost pohonu. Motor je vybaven nově navrženou 3listou vrtulí. Disponuje vysokým točivým momentem 1250 ot./min. Průměr šroubu je cca 27 cm. Porovnání tahu se spalovacím motorem: 3HP.
Parametry:

tažná síla: 110 lb
napájení: 12 V
výkon motoru: 900 W
maximální spotřeba proudu: 75A
délka sloupku: 100 cm
materiál sloupku: nerezová ocel
převod: plynulá regulace
délka napájecího kabelu: 1,6 m
hluk: 55 db
vrtule: 3-listá, průměr 27,2 cm
otáčky: 1250 ot/min

Motor je vybaven užitečnými funkcemi, včetně 16cm výsuvné rukojeti, digitálního měřiče baterie, nárazuvzdorné kompozitní hřídele a kvalitní vrtule (k dispozici jsou náhradní sady vrtulí). Třešničkou na dortu je stylová kamuflážová hlava, takže nejenom že váš motor odvede skvělou práci, ale také dokonale splyne s přírodou – a to vše za překvapivě dostupnou cenu.
• Maximální tah: 55lbs • Napájení: 12V, 105 Ah (doporučeno) • Dvouciferný displej na LCD monitoru • Hliníkový rychloupínací držák, sedm nastavení • 360-stupňové řízení • 5 rychlostí vpřed, 2 rychlosti vzad • Flexibilní kompozitová hřídel • Rozměry: délka 119cm (47ins), šířka 12cm (4.7ins), hloubka 44cm (17.3ins) • Hmotnost: 8,8kg (19.4lbs) • Teleskopická 16cm rukojeť • Třílistá vrtule • Doporučená velikost člunu/lodě: 5,40m (18ft) • Dvouletá záruka • Certifikát CE • Baterie není součástí balení

Na rozdíl od benzinového závěsného motoru je motor SPIRIT 1.0 PLUS bez emisí a podstatně tišší. Hluk motoru nepřevyšuje 55 dB, a proto je téměř nehlučný. Neslyšíte žádné bzučení ani vrčení. Motor SPIRIT 1.0 PLUS se vyznačuje vylepšenou konstrukcí motoru bez převodovky s jednoduchým ovládáním a nízkou spotřebou. Disponuje variabilním ovládáním rychlostí vpřed a vzad. Jeho dlouhou životnost zajišťuje robustní konstrukce a ochrana proti korozi a slané vodě. Pro připojení k externím akumulátorům 48 V je vybaven nerezovými konektory.
Pro mototy zakoupené do konce roku 2023 platí po resitraci zde prodloužená záruka na 5 let.
Výhody:

ukazatel stavu akumulátoru
vysoká odolnost a pevnost
velmi tichý chod
nízká spotřeba
minimální přenos tepla
spolehlivé závěsné upevnění s možností vyklopení 

Standardní výbava

informační digitální displej
lodní šroub z tvrzeného plastu
výtrhová pojistka

Ukazatel stavu baterie :

Displej vás informuje o aktuálním napětí, výkonu a zbývající kapacitě akumulátoru.

Motor bez převodovky:

Elektromotor Spirit používá vodou chlazený, bezuhlíkový motor s vysokou účinností. Díky absenci převodovky v případě kontaktu motoru se dnem nebo jiným předmětem, motor rozpozná změnu krouticího momentu a sníží nebo úplně vypne motor.

Závěs pro připevnění motoru:

Spolehlivější než konvenční řešení. Materiál, z něhož je vyroben je odolný vůči namáhání a deformacím způsobeným teplem a UV zářením.

Délka nohy: 24,6″
Doba provozu na 1x akumulátor 1 276 Wh: V závislosti na typu lodi, hmotnosti nákladu, povětrnostních podmínkách.

Poloviční plyn 5,5 km/h - Dojezd 27,5 km - Výdrž akumulátorů 5:00 hodin
Plný plyn 9,2 km/h - Dojezd 10,6 km - Výdrž akumulátorů 1:15 hodin

Součástí balení tohoto motoru není akumulátor.