Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ponorné čerpadlo SP 9.000 Flat s plochým sáním spolehlivě pomáhá s odčerpáváním čisté nebo mírně znečištěné vody s částicemi nečistot až do 5 milimetrů. S výkonem až 9 000 l/h se ideálně hodí k vypouštění malých bazénů nebo sklepů, které byly zaplaveny vniknutím spodní vody nebo netěsností z pračky. Robustní těsnění kluzného kroužku zaručuje mimořádně dlouhou životnost. Na přání je k dispozici prodloužená záruka na pět let. Plovákový spínač zapíná a vypíná čerpadlo v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Díky fixačnímu nástavci pro plovák lze také udržovat v nepřetržitém provozu i při nízké hladině vody. SP 9.000 Flat je také vybaven skládacími podpěrnými nožičkami, které umožňují větší kapacitu po rozložení. Po sklopení podpěrných nožiček se ponorné čerpadlo na čistou vodu spustí při hladině vody již od 7 milimetrů a dokonce nepřetržitě pumpuje, dokud hladina vody neklesne na 1 milimetr. Hadice 1", 1 1/4" a 1 1/2" lze rychle a jednoduše připojit pomocí připojovacího závitu Quick Connect.

S průtokem až 11.000 litrů za hodinu není pro ponorné čerpadlo SP 11.000 Dirt žádný problém rychle odčerpat vodu z vodních nádrží a zahradních jezírek. Spolehlivě odčerpá čistou i špinavou vodu obsahující částice nečistot až do průměru 20 mm. Volitelně je k dispozici také předfiltr pro ochranu oběžného kola čerpadla v případě ještě větších částic nečistot. Ponorné čerpadlo na špinavou vodu je také vybaveno plovákovým spínačem, který čerpadlo zapíná a vypíná v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Plovákový spínač lze upevnit tak, aby bylo možné čerpadlo používat i při nízké hladině vody až do hloubky zbytkové vody 25 mm. Další doplňky: Robustní těsnění s kluzným kroužkem pro extra dlouhou životnost, možné prodloužení záruky na pět let a připojovací závit Quick Connect pro rychlé připojení hadic 1", 1 1/4" a 1 1/2".

Díky průtoku 9 500 litrů za hodinu je SP 9.500 Dirt dokonalým základním modelem pro rychlé odčerpávání a přečerpávání vody z vodních nádrží a zahradních jezírek. Spolehlivě odčerpá čistou i špinavou vodu obsahující částice nečistot až do průměru 20 mm. Pro silné nečistoty lze namontovat volitelný předfiltr, který chrání oběžné kolo čerpadla před ucpáním způsobeným například větvemi. Mimořádně dlouhou životnost zaručuje také těsnění s kluzným kroužkem – osvědčené řešení z naší řady Professional, instalované ve všech ponorných čerpadlech. Nechybí ani možnost prodloužení záruky na pět let. Ponorné čerpadlo na špinavou vodu je také vybaveno plovákovým spínačem, který čerpadlo zapíná a vypíná v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Díky upevňovacímu nástavci pro plovákový spínač lze čerpadlo používat i při nízké hladině vody až do hloubky zbytkové vody 25 mm. Další praktické vlastnosti: Připojovací závit Quick Connect umožňuje rychlé a jednoduché připojení hadic 1", 1 1/4" a 1 1/2".

Individuálně nastavitelný snímač hladiny spustí čerpadlo znečištěné vody SP 22.000. Snímač úrovně znečištění ihned po kontaktu s vodou. Pokud hladina vody opět klesne pod hladinové čidlo, čerpadlo se po 15 sekundách automaticky zastaví. Extrémně výkonné ponorné čerpadlo je ideální pro vypouštění například velkých zahradních jezírek, zatopených sklepů nebo stavebních jam, protože dokáže spolehlivě odčerpat špinavou vodu (částečky nečistot do velikosti 30 mm) rychlostí až 22 000 l/h. U ještě špinavější vody slouží integrovaný stahovací předfiltr z nerezové oceli k ochraně před ucpáním. Ponorné čerpadlo lze také přepnout do trvalého provozu pomocí přepínače Automatický/Manuální. Dokáže spolehlivě odčerpat vodu až do zbytkové hladiny 35 milimetrů – jak v nepřetržitém provozu, tak v automatickém režimu, kdy je odpovídajícím způsobem nastaveno čidlo hladiny. S připojovacím závitem Quick Connect lze bez komplikací připojit hadice 1", 1 1/4" a 1 1/2" Díky pouzdru z nerezové oceli a robustnímu těsnění kluzným kroužkem má čerpadlo obzvlášť dlouhou životnost. K dispozici je i prodloužená záruka na pět let.

Robustní ponorné čerpadlo SP 16.000 Dual lze díky funkci 2v1 použít na čistou i špinavou vodu a spolehlivě odčerpá špinavou vodu obsahující částice nečistot až do průměru 20 mm. Navíc lze variabilní filtrační koš velmi rychle přepnout z nastavení na špinavou vodu na plochý sběr pro výsledky zbytkové vody až do 1 mm. S maximální kapacitou 16 000 l/h je SP 16.000 Dual perfektní pro čerpání vody ze zatopených sklepů, zahradních jezírek a bazénů. Těsnění s kluzným kroužkem – osvědčené řešení z naší řady Professional – zajišťuje mimořádně dlouhou životnost čerpadla. Lze jej automaticky zapnout a vypnout pomocí plovákového spínače. Plovák je také připevněn na kolejnici a lze jej vertikálně nastavit pro čerpání při nízké hladině. Hadice 1", 1 1/4" a 1 1/2" lze rychle a jednoduše připojit pomocí spojovacích závitů Quick Connect.

Nejvýkonnější ponorné čerpadlo na čistou vodu od Kärcheru odčerpá až 17 000 litrů čisté až mírně znečištěné vody za hodinu a je tak perfektní pro bazény, odvodňovací šachty a vodní škody v budově. Pro větší znečištění a ochranu oběžného kola čerpadla se doporučuje použití nerezového předfiltru, který je součástí dodávky. Robustní pouzdro z nerezové oceli a těsnění kluzného kroužku činí čerpadlo obzvláště odolným. Nechybí dokonce ani možnost prodloužení záruky na pět let. Ponorné čerpadlo s plochým sáním je vybaveno plynulým snímačem hladiny, který spustí čerpadlo ihned při kontaktu s vodou. Plochý hladinový senzor SP 17 000 má také sklopné podpěrné nožičky, pomocí kterých se ponorné čerpadlo spustí při hladině vody 7 mm. Pomocí spínače lze čerpadlo nastavit na nepřetržitý provoz v ručním režimu. Spolehlivě odčerpá vodu až do zbytkové hladiny 1 milimetr – jak při nepřetržitém provozu, tak v automatickém režimu, kdy je odpovídajícím způsobem nastaveno čidlo hladiny. Připojovací závit Quick Connect také umožňuje velmi jednoduché připojení hadic 1", 1 1/4" a 1 1/2".