Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Díky průtoku 9 500 litrů za hodinu je SP 9.500 Dirt dokonalým základním modelem pro rychlé odčerpávání a přečerpávání vody z vodních nádrží a zahradních jezírek. Spolehlivě odčerpá čistou i špinavou vodu obsahující částice nečistot až do průměru 20 mm. Pro silné nečistoty lze namontovat volitelný předfiltr, který chrání oběžné kolo čerpadla před ucpáním způsobeným například větvemi. Mimořádně dlouhou životnost zaručuje také těsnění s kluzným kroužkem – osvědčené řešení z naší řady Professional, instalované ve všech ponorných čerpadlech. Nechybí ani možnost prodloužení záruky na pět let. Ponorné čerpadlo na špinavou vodu je také vybaveno plovákovým spínačem, který čerpadlo zapíná a vypíná v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Díky upevňovacímu nástavci pro plovákový spínač lze čerpadlo používat i při nízké hladině vody až do hloubky zbytkové vody 25 mm. Další praktické vlastnosti: Připojovací závit Quick Connect umožňuje rychlé a jednoduché připojení hadic 1", 1 1/4" a 1 1/2".

V případě potřeby rychlého zásahu v případě zaplavení domu a sklepa je Kärcher SP 22.000 Flood Box ideálním řešením pro velké množství vody. Box obsahuje všechny potřebné položky pro rychlé nasazení. Pomocí výkonného čerpadla na špinavou vodu SP 22.000 lze odčerpat až 22 000 l/h nečistot. Čerpadla si poradí s částicemi nečistot o velikosti až 20 mm. V případě silnějšího znečištění, jako je tomu v případě zaplavení, lze box použít jako přídavný předfiltr s hrubými oky - chrání tak oběžné kolo čerpadla před ucpáním. Připojovací závit Quick Connect umožňuje rychlé a jednoduché připojení 1 1/4" textilní hadice v sadě. Vzhledem k tomu, že hadicová svorka je opatřena křídlovým šroubem, lze připojení provést bez použití nářadí. Hadice o délce 10 m je ideální pro odvoz velkých objemů vody. Lze ji srolovat naplocho a uložit do krabice, aby se ušetřilo místo.

S průtokem až 11.000 litrů za hodinu není pro ponorné čerpadlo SP 11.000 Dirt žádný problém rychle odčerpat vodu z vodních nádrží a zahradních jezírek. Spolehlivě odčerpá čistou i špinavou vodu obsahující částice nečistot až do průměru 20 mm. Volitelně je k dispozici také předfiltr pro ochranu oběžného kola čerpadla v případě ještě větších částic nečistot. Ponorné čerpadlo na špinavou vodu je také vybaveno plovákovým spínačem, který čerpadlo zapíná a vypíná v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Plovákový spínač lze upevnit tak, aby bylo možné čerpadlo používat i při nízké hladině vody až do hloubky zbytkové vody 25 mm. Další doplňky: Robustní těsnění s kluzným kroužkem pro extra dlouhou životnost, možné prodloužení záruky na pět let a připojovací závit Quick Connect pro rychlé připojení hadic 1", 1 1/4" a 1 1/2".