Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Souprava karosářských samořezných šroubů a pružných matic, 170 kusů v plastové krabičce – ASTA A-TC017Speciální spotřební materiál, určený pro opravy karosérií aut a motorek. Používá se např. pro přimontování utržených – ulomených nárazníků, kapotáže apod.Dodáváno v plastové kazetě s přihrádkami – jednotlivé druhy zůstávají oddělené a nepomíchají se. Krabičku lze navíc po spotřebování původního obsahu používat dále. Sada obsahuje:Šrouby (vyrobeny ze železa):- 3x8 mm – 40 ks- 4x16 mm – 20 ks- 5x12 mm – 15 ks- 6x20 mm – 10 ksMatice (vyrobeny z manganové oceli):- 3 mm – 20 ks- 4 mm – 20 ks- 4 mm – 20 ks- 5 mm – 15 ks- 6 mm – 10 ks

Pružné plechové matky (tzv. U-matice), pod samořezné šrouby do plechu, různé velikosti, pozink, sada 300 kusů v plechovém kufru – Dresselhaus 44990008537Speciální druh matic, určený pro podložení samořezek do plechu (využití např. při opravách karosérií aut či motorek apod.). Kufřík je možné po spotřebování původního obsahu i nadále využívat.Galvanicky pozinkováno pro optimální ochranu proti korozi. Souprava obsahuje:- 25x plechová matice 3,5 mm- 25x plechová matice 3,5 mm- 25x plechová matice 3,9 mm- 25x plechová matice 4,2 mm- 25x plechová matice 4,2 mm- 25x plechová matice 4,2 mm- 25x plechová matice 4,9 mm- 25x plechová matice 5,6 mm- 25x plechová matice 5,6 mm- 25x plechová matice 6,3 mm- 25x plechová matice 6,5 mm- 25x plechová matice 6,5 mm

Pružné plechové matky (tzv. U-matice), pod samořezné šrouby do plechu, pozink, sada 100 kusů – DresselhausRozměry: 3,5x16,5x11 mmSpeciální druh matic, určený pro podložení samořezek do plechu (využití např. při opravách karosérií aut či motorek apod.).Galvanicky pozinkováno.Rozměry jsou udávány jako průměr otvoru x délka x šířka v milimetrech.

Pružné plechové matky (tzv. U-matice), pod samořezné šrouby do plechu, pozink, sada 100 kusů – DresselhausRozměry: 4,2x16x5x11 mmSpeciální druh matic, určený pro podložení samořezek do plechu (využití např. při opravách karosérií aut či motorek apod.).Galvanicky pozinkováno.Rozměry jsou udávány jako průměr otvoru x délka x šířka v milimetrech.

Pružné plechové matky (tzv. U-matice), pod samořezné šrouby do plechu, pozink, sada 100 kusů – DresselhausRozměry: 5,6x20,5x13,0 mmSpeciální druh matic, určený pro podložení samořezek do plechu (využití např. při opravách karosérií aut či motorek apod.).Galvanicky pozinkováno.Rozměry jsou udávány jako průměr otvoru x délka x šířka v milimetrech.

Samořezné šrouby do plechu „samořezky“, profil TORX (hvězda), rozměr 4,2x13 mm, černěný povrch, balení 100 kusů – DresselhausMateriál: nerezová ocel A2Vybaveno tzv. límcem pro lepší dosednutí na místo.Velikost udávána jako průměr x délka závitové části v milimetrech.Ideální spojovací materiál pro autoservis, dílnu, ale i domácnost a další místa.

Samořezné šrouby do plechu „samořezky“, profil TORX (hvězda), rozměr 4,2x25 mm, černěný povrch, balení 100 kusů – DresselhausMateriál: nerezová ocel A2Vybaveno tzv. límcem pro lepší dosednutí na místo.Velikost udávána jako průměr x délka závitové části v milimetrech.Ideální spojovací materiál pro autoservis, dílnu, ale i domácnost a další místa.

Samořezné šrouby do plechu „samořezky“, profil TORX (hvězda), rozměr 4,8x19 mm, černěný povrch, balení 100 kusů – DresselhausMateriál: nerezová ocel A2Vybaveno tzv. límcem pro lepší dosednutí na místo.Velikost udávána jako průměr x délka závitové části v milimetrech.Ideální spojovací materiál pro autoservis, dílnu, ale i domácnost a další místa.

Samořezné šrouby do plechu „samořezky“, profil TORX (hvězda), rozměr 4,8x25 mm, černěný povrch, balení 100 kusů – DresselhausMateriál: nerezová ocel A2Vybaveno tzv. límcem pro lepší dosednutí na místo.Velikost udávána jako průměr x délka závitové části v milimetrech.Ideální spojovací materiál pro autoservis, dílnu, ale i domácnost a další místa.

Samořezné šrouby do plechu „samořezky“, profil TORX (hvězda), černěný povrch, balení 100 kusů  – DresselhausMateriál: nerezová ocel A2K dispozici různé velikosti: vyberte si tu, která vám nejvíce vyhovuje!Hlava šroubku je vždy vybavena tzv. límcem - dobře dosedne na místo.Velikost je vždy udávána jako průměr x délka závitové části v milimetrech.Ideální spojovací materiál pro autoservis, dílnu, ale i domácnost a další místa.