Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Šroub M3 Povrch. úprava: Pozink Délka hlavy: 2.4mm Délka závitu: 6mm

Vrut s křížovou hlavou Povrch. úprava: Pozink Průměr hlavy: 2.9mm Délka závitu: 6.5mm

Matice m3 pozinkovaná 1 CZK  -95% 
Matice M3 Povrch. úprava: Pozink Délka matice: 2.4mm

Polokulové uzavřené matice (tzv. matky) GEKO G02921Speciální druh matic s polokulovou uzavřenou hlavou (matice jsou neprůchozí). Hlava kryje závit proti znečištění.Souprava obsahuje:30x matice M330x matice M430x matice M530x matice M620x matice M810x matice M10Dodáváno v plastové krabičce s přihrádkami.

Prodej samořezných šroubů TEX (tzv. samořezek) podle normy DIN 7504KŠestihranná hlava, pravotočivý závit.Různé rozměry – uváděno vždy ve tvaru „průměr závitové části X délka závitové části (bez hlavy)“ (obojí v milimetrech).Vyrobeno z kalené oceli.Pozinkovaný povrch odolný proti korozi.Různé rozměry, baleno v sáčku s uzavíráním.

Šrouby se 6hrannou hlavou, celozávitové, metrický, pravotočivý závit, pozink, balení 25 ks – DresselhausRozměr (průměr závitové části x délka závitové části bez hlavy): 20x40 mmNorma DIN 933.Tvrdost: 8.8Univerzální a často používaný druh šroubu. Vhodné pro autoservis, dílnu, průmysl apod.

Šrouby se 6hrannou hlavou, celozávitové, metrický, pravotočivý závit, nerezová ocel A2 – DresselhausRozměr (průměr závitové části x délka závitové části bez hlavy): 8x20 mmNorma DIN 933.Univerzální a často používaný druh šroubu. Vhodné pro autoservis, dílnu, průmysl apod.

Vruty s 6hrannou hlavou, pro dřevěné konstrukce, rozměr 6x30 mm, sada 100 kusů – DresselhausNorma DIN 571.Určeno pro montáže dřevěných konstrukcí v interiérech i exteriérech – pozinkováno pro optimální odolnost proti korozi.Rozměr je vždy udáván jako průměr vrutu x délka vrutu bez hlavy v milimetrech.

Samovrtný šroub TEX „samořezka“ do kovu, rozměr 3,5x9,5 mm, půlkulatá hlava s křížovou drážkou, sada 100 kusů – DresselhausNorma DIN 7504 N.Určeno pro širokou škálu montážních prací v autoservise, dílně, průmyslu i domácnosti.Velikost je vždy udávána jako průměr x délka závitové části.Kvalitní produkt: galvanicky pozinkovaná ocel.

Šroub do plechu, půlkulatá hlava s křížovou drážkou, rozměr 6,3x19 mm, balení 100 kusů – DresselhausNorma DIN 7981 C (ostrá špička).Určeno pro širokou škálu montážních prací v autoservise, dílně, průmyslu i domácnosti.Velikost je vždy udávána jako průměr x délka závitové části.Kvalitní produkt: galvanicky pozinkovaná ocel.