Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sika Primer 209 D 1523 CZK  0% 
Polyuretanový základní nátěr s nízkou viskozitou, vytvrzující vzdušnou vlhkostí. Speciálně určený na ošetření lakovaných povrchů nebo plastů před nanášením lepidla Sikaflex. Sika Primer-209 D je vhodný pro nanášení na barvy: Akryláty, alkydy / melamin, práškové laky ap. a plasty: akrylát (PMMA), polykarbonátový polystyren, PES-FRP, EP-FRP, ABS a PVC. Objem - 250 ml.
Objem: 250 ml
Země původu: Švýcarsko

Prípravok pre zvýšenie priľnavosti, pre UV ochranu skla a laminátu, pre zvýšenie priľnavosti na hliník, laminát a niektoré plasty, laky a nerez. Objem – 250 ml.
Země původu: Švýcarsko
Objem: 250 ml

Pastové, jednokomponentní polyuretanové lepidlo, které vytvrzuje vzdušnou vlhkostí do elastomeru, splňující požadavky stanovené Mezinárodní námořnickou organizací (IMO). Sikaflex 295i UV byl vytvořen speciálně pro námořní průmysl, kde se používá na lepení a tmelení materiálů, plastové zasklení člunů a lodí. Pro jeho vynikající odolnost vůči UV záření může být tento produkt použit i na těsnění spár. Vhodné podklady jsou hliník (světlý nebo eloxovaný), GPR (polyesterová pryskyřice), nerez, dřevo, plastové zasklívací materiály (PC, PMMA). Objem - 300 ml.
Objem: 300 ml
Země původu: Švýcarsko
Barva: Černá

Těsnící pružný tmel na vyplňování spár na teakové podlaze. Objem - 300 ml.
Objem: 300 ml
Země původu: Švýcarsko
Barva: Černá