Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Noční stolky Laura Stylové noční stolky Laura se stanou ideálním doplňkem vaší ložnice. Hodí se především k posteli ze stejnojmenného programu. Noční stolky jsou skvělými a praktickými pomocníky. Nabí

Noční stolek Vesna Noční stolek Vesna vás upoutá svým atraktivním designem. Je vyroben z vysoce kvalitní melaminové dřevotřísky s vysokou odolností. Noční stolek je proveden v bílošedé barvě s detaily

Dětský noční stolek z kolekce Kate pro malé i velké princezny. Nábytek pro holky s motivem princeznovské koruny je skvělou inspirací pro zařízení vysněného dětského pokoje.

Skříňka/noční stolek v imitaci šedého betonu nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

Skříňka/noční stolek v dekoru dub sonoma nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

Noční stolek z kolekce Siegen - pro zařízení kvalitní a funkční ložnice, kde se setkává elegance i módní styl. Čisté bílé plochy doplňují aplikace v imitaci šedého betonu.

Noční stolek z programu Easy plus nabízí 2 prostorné zásuvky nad sebou. V kombinaci dekoru dub sonoma se zrcadlem na předních plochách působí luxusně.

Skříňka/noční stolek v dekoru dub artisan/grafit nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

Vysoký noční stolek z programu Easy plus nabízí 3 prostorné zásuvky nad sebou. V dekoru alpská bílá.

Skříňka/noční stolek v bílé barvě nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.