Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Zahradní úložný box PADMO je vyroben z plastu v barevné kombinaci bílá / černá. Box poslouží k uskladnění různých věcí. Deky, polštáře či přikrývky, všechny doplňky si tam najdou své místo. Ale i hračky, sportovní nářadí či příslušenství k vířivce. Box se otevírá pomocí tří pantů. Pro snadnější manipulaci má na dvou stranách úchyty na ruce, také dvě kolečka, abyste jej mohli jednoduše přesouvat z místa na místo. Úložný box PADMO nabízí úložný prostor o objemu 265 litrů. Vhodný do interiéru a krytých teras, není vhodný do exteriéru.Barva: bílá / černáMateriál: plastRozměry:šířka: 112 cmhloubka: 49 cmvýška: 53,5 cmObjem: 265 litrůHmotnost:7,7 kgDodáváno v demontu.

Plastový box NOVEL s úložným prostorem o obsahu 340 l, který umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky. Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální nástroje.Úložný box lze využít také jako lavičku k sezení.Barva:šedá / černáMateriál:plastRozměry:Šířka: 125 cmHloubka: 55 cmVýška: 63 cmObjem:340 lNosnost:220 kg (možnost sezení na boxu)Hmotnost:10,3 kgDodáváno v demontu.

Zahradní plastový box SHERWOOD pro uložení nejrůznějších předmětů (podušky, zahradní náčiní...). Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný vůči nepřízni počasí.Barva:antracitMateriál:plastRozměry:Šířka: 117 cmHloubka: 45 cmVýška: 57,5 cmObjem:270 lNosnost:200 kgHmotnost:7 kgDodáváno v demontu.

Plastový box pro uložení nejrůznějších předmětů jako jsou podušky a zahradní náčiní.
Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici, vysoká kvalita boxu a moderní design.
Jeho struktura v imitaci dřeva se skvěle hodí do každé zahrady či terasy.
Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí.
Pro snadné použití a přenášení je box vybaven přední a boční rukojetí, další výhodou je uzamykatelné víko.
Barva: hnědágrafitVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: plastRozměry: šířka: 117 cmhloubka: 45 cmvýška: 57 cmobjem: 270 l
Nosnost:50 kgHmotnost: 6 kgDodáváno v demontu.

Plastový box pro uložení nejrůznějších předmětů jako jsou podušky a zahradní náčiní.
Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici, vysoká kvalita boxu a moderní design.
Jeho struktura v imitaci dřeva se skvěle hodí do každé zahrady či terasy.
Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí.
Pro snadné použití a přenášení je box vybaven přední a boční rukojetí, další výhodou je uzamykatelné víko.
Barva: hnědágrafitVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: plastRozměry: šířka: 117 cmhloubka: 45 cmvýška: 57 cmobjem: 270 l
Nosnost:50 kgHmotnost: 6 kgDodáváno v demontu.

Tento dřevěný zahradní úložný box vyzařuje rustikální kouzlo a krásně zapadne do okolí vašeho bydlení nebo do vaší domácnosti.
Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je proslulé svou výjimečnou pevností a klimatickou odolností, a tak je zdaleka nejvhodnějším materiálem pro výrobu zahradního nábytku. Jedná se o skvělou volbu, pokud si na zahradu chcete pořídit nábytek, který vám bude sloužit dlouhá léta.
Dřevo bylo ošetřené lazurou, která dala dřevu krásnou teplou barvu. Úložná truhla je dostatečně prostorná, abyste si do ní mohli uspořádat všechny potřeby vaší domácnosti nebo zahrady, které chcete mít vždy na dosah ruky. Box je doplněný všitým PE vakem. Vnitřní výstelka je voděodolná a uchová uložený obsah truhly v suchu a bezpečí.
Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.
Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok.
Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.Barva: hnědáMateriál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo ošetřené lazurou na vodní bázi / PE (polyetylen) se zapínáním na zipRozměry vnější: šířka: 60 / 90 / 120 / 150 cmhloubka: 50 cmvýška: 58 cmVýběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry vnitřní: šířka: 50 / 80 / 111 / 140 cmhloubka: 41,5 cmvýška: 47,5 cmHmotnost: 15 / 21 / 25 / 29 kgDodáváno v demontu.

Robustní zahradní úložný box je vyrobený z polyratanu, který se snadno udržuje, nabízí dostatek prostoru pro podsedáky, podušky a další zahradní doplňky. Víko lze snadno otevřít a zavřít díky automatickému zdvihu se 2 tlakovými plynovými písty.
2 praktická madla a 2 kolečka usnadňují přepravu úložného boxu. Robustní víko je extra vyztužené polykarbonátovými vícevrstvými deskami a má odkapávací okraj po celém obvodu. 
Celoobvodová vnitřní podšívka z polyesteru na suchý zip s voděodolným zátěrem a zip s velkým otvorem chrání před hmyzem a vlhkostí.
Použitý polyratan je z velmi pevného rovnoměrně navinutého plastového vlákna, které bylo vyvinuto speciálně pro zahradní nábytek. Je odolný proti povětrnostním vlivům, UV záření, odpuzuje nečistoty a snadno se čistí.
Barva: hnědá
Materiál:polyratan / kov / látka 100% polyesterRozměry: šířka: 122 cm hloubka: 56 cmvýška: 61 cm

Polyratanový box o objemu 320 l se skvěle hodí pro uložení nejrůznějších předmětů (podušky, zahradní náčiní...). 
Vyčnívající okraj víka poskytuje lepší ochranu proti pronikající vlhkosti. Díky kolečkům box jednoduše přesunete. 
Barva: šedáhnědáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: ocel s práškovým nástřikem / umělý ratanRozměry: šířka: 129 cmhloubka: 48 cmvýška: 52 cmobjem: 320 lNosnost: 40 kg Hmotnost: 16,5 kgDodáváno v demontu.

Prostorný úložný box s kolečky pro uložení vašich sedáků, ochranných plachet na zahradní nábytek, hraček, nářadí a mnoho dalšího. Úložný box lze díky gumovým kolečkům a transportnímu madlu snadno přepravovat i plně naložený.
Box je vyrobený z tvrdého akáciového dřeva, které skvěle odolává vnějším vlivům. Díky prostorům mezi lamely je zajištěna optimální ventilace uvnitř boxu.
Novinka: nyní s vnitřní plachtou pro lepší ochranu vašich polštářů před deštěm/vlhkostí.

Barva:přírodní akácieMateriál:masivní akáciové dřevo
Rozměry vnější:šířka: 117 cmhloubka: 52 cmvýška: 58,5 cm
Rozměry vnitřní:šířka: 106 cmhloubka: 42 cm
Dodáváno v demontu. Návod k montáži přiložen.

ZAHRADNÝ ÚLOŽNÝ BOX KENTWOOD 190L
Chcete si užívat svou zahradu bez nepořádku a chaosu? Zahradní úložný box KENTWOOD 190L je tou pravou volbou pro každého zahrádkáře, který hledá spojení funkčnosti a estetiky. S objemem 190 litrů a vzhledem, který elegantně připomíná dřevo v tmavém odstínu, se tento box stane nejen praktickým, ale i vizuálně atraktivním prvkem vaší zahrady.


VÍCEÚČELOVÉ VYUŽITÍ
Představte si, jak pohodlně a snadno uložíte všechny zahradní polštáře, hračky, nářadí či sportovní vybavení. Díky kvalitnímu kmateriálu, který na dotek připomíná dřevo, ale je pevnější a odolnější, se nemusíte obávat žádného poškození. A co víc? S pevným víkem, které slouží i jako dodatečný sedací prostor, získáte nejen úložný prostor, ale i praktické místo pro odpočinek.


RYCHLÉ SESTAVENÍ A DLOUHÁ ŽIVOTNOST
Jednoduchá montáž bez potřeby specializovaných nástrojů, uzamykatelnost pro zvýšenou bezpečnost a snadná manipulace díky bočním rukojetím – to vše činí z úložného boxu KENTWOOD 190L ideální řešení pro vaši zahradu.


TECHNICKÉ PARAMETRY
Barva:černý
Materiál: 
plast
 
Rozměry:
šířka: 82,3 cm 
hloubka: 45 cm 
výška: 57 cm 
 

Váha:
5,6 kg

 
Objem:
190 l
 



MONTÁŽ
Úložný box je dodáváno v rozloženém stavu. Snadná montáž úložného boxu je možná pomocí jednoduchého návodu.