Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rohový šatní organizér RUMIA dokonale zapadne do prázdného nevyužitého kouta. Využije prázdné místo a vytvoří další odkládací prostor. Organizér je vyroben z kovu a látky. Černé barevné provedení je neutrální a snadno se kombinuje s jinými barevnými odstíny. Úložný prostor tvoří police a dvě šatní tyče. Police se nacházejí ve dvou patrech ve spodní části a také svisle v rohové části. Přední stěna se dá vyrolovat a vy si spokojeně můžete vyndat nebo poskládat oblečení. Barva: tmavě šedá / černáMateriál: látka / kov / plastRozměry:šířka: 84 cmhloubka: 37 cmvýška: 63 cmNosnost na poličku: 5 kgHmotnost:4,5 kgDodáváno v demontu.,Rohový šatní organizér RUMIA dokonale zapadne do prázdného nevyužitého kouta. Využije prázdné místo a vytvoří další odkládací prostor. Organizér je vyroben z kovu a látky. Černé barevné provedení je neutrální a snadno se kombinuje s jinými barevnými odstíny. Úložný prostor tvoří police a dvě šatní tyče. Police se nacházejí ve dvou patrech ve spodní části a také svisle v rohové části. Přední stěna se dá vyrolovat a vy si spokojeně můžete vyndat nebo poskládat oblečení. Barva: tmavě šedá / černáMateriál: látka / kov / plastRozměry:šířka: 84 cmhloubka: 37 cmvýška: 63 cmNosnost na poličku: 5 kgHmotnost:4,5 kgDodáváno v demontu.

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 36 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic po bocích skříně, uprostřed skříně naleznete dvě části s věšákovými tyčemi a policemi. Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevném provedení dub sonoma. Dveře jsou obohaceny o zrcadla, která opticky zvětšují místnost.Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech.Barva:dub sonomaMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 233 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:283 kgDodáváno v demontu.,Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 36 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic po bocích skříně, uprostřed skříně naleznete dvě části s věšákovými tyčemi a policemi. Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevném provedení dub sonoma. Dveře jsou obohaceny o zrcadla, která opticky zvětšují místnost.Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech.Barva:dub sonomaMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 233 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:283 kgDodáváno v demontu.

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic po bocích skříně, uprostřed skříně naleznete dvě části s věšákovými tyčemi a policemi.Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Zrcadlo má hned dvě využití. Opticky zvětšuje místnost a zároveň vám nabízí možnost zkontrolovat svůj zevnějšek. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech a variantách.Barva:dub kathult světlý / bíláMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 233 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:283 kgDodáváno v demontu.,Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic po bocích skříně, uprostřed skříně naleznete dvě části s věšákovými tyčemi a policemi.Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Zrcadlo má hned dvě využití. Opticky zvětšuje místnost a zároveň vám nabízí možnost zkontrolovat svůj zevnějšek. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech a variantách.Barva:dub kathult světlý / bíláMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 233 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:283 kgDodáváno v demontu.

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS). Své oblečení uložte do polic v levé části, v pravé najdete věšákovou tyč a polici.Skříň je vyrobena z kvalitní laminované DTD v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Dveře jsou obohaceny o zrcadlo, která opticky zvětšují místnost. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech.Barva:dub kathult světlý / bílá Materiál:laminovaná  DTD / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 203 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:159 kgDodáváno v demontu.,Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS). Své oblečení uložte do polic v levé části, v pravé najdete věšákovou tyč a polici.Skříň je vyrobena z kvalitní laminované DTD v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Dveře jsou obohaceny o zrcadlo, která opticky zvětšují místnost. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech.Barva:dub kathult světlý / bílá Materiál:laminovaná  DTD / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 203 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:159 kgDodáváno v demontu.

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic v levé části, v pravé najdete věšákovou tyč a polici.Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Zrcadlo má hned dvě využití. Opticky zvětšuje místnost a zároveň vám nabízí možnost zkontrolovat svůj zevnějšek. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech a variantách.Barva:dub kathult světlý / bíláMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 183 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:150 kgDodáváno v demontu.,Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně.
Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic v levé části, v pravé najdete věšákovou tyč a polici.Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Zrcadlo má hned dvě využití. Opticky zvětšuje místnost a zároveň vám nabízí možnost zkontrolovat svůj zevnějšek. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech a variantách.Barva:dub kathult světlý / bíláMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 183 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:150 kgDodáváno v demontu.

Šatní skříň KAIPO se zrcadlem a efektními pásy v podobě stříbrné lišty rozhodne zútulní váš domov a zajistí, aby byly vaše věci prakticky uložené a v pořádku.
Skříň je vyrobena z laminované dřevotřísky v tmavě šedém barevném provedení, která je pevným a odolným materiálem.
Za posuvnými dveřmi, kterými KAIPO disponuje, se nachází úložný prostor v podobě dvou řad praktických polic na pravé straně, do kterých uložíte své věci, a věšáková tyč na zavěšení košil a šatů nebo kabátů na levé straně.
Vrchní díl skříně snadno schová sezónní oblečení nebo sportovní výbavu. Pro lepší manipulaci se skříní se na jedné straně posuvných dveří nachází madlo.
Kombinovaná skříň KAIPO je vhodná nejen do ložnice, ale šikovně dokáže vyplnit prostor na chodbě nebo hale.
Barva:tmavě šedá
Materiál:DTD laminovaná / zrcadloRozměry:šířka: 200 cmhloubka: 62  cmvýška: 216 cmtloušťka materiálu: 1,6 cmHmotnost:111,6 kgDodáváno v demontu.,Šatní skříň KAIPO se zrcadlem a efektními pásy v podobě stříbrné lišty rozhodne zútulní váš domov a zajistí, aby byly vaše věci prakticky uložené a v pořádku.
Skříň je vyrobena z laminované dřevotřísky v tmavě šedém barevném provedení, která je pevným a odolným materiálem.
Za posuvnými dveřmi, kterými KAIPO disponuje, se nachází úložný prostor v podobě dvou řad praktických polic na pravé straně, do kterých uložíte své věci, a věšáková tyč na zavěšení košil a šatů nebo kabátů na levé straně.
Vrchní díl skříně snadno schová sezónní oblečení nebo sportovní výbavu. Pro lepší manipulaci se skříní se na jedné straně posuvných dveří nachází madlo.
Kombinovaná skříň KAIPO je vhodná nejen do ložnice, ale šikovně dokáže vyplnit prostor na chodbě nebo hale.
Barva:tmavě šedá
Materiál:DTD laminovaná / zrcadloRozměry:šířka: 200 cmhloubka: 62  cmvýška: 216 cmtloušťka materiálu: 1,6 cmHmotnost:111,6 kgDodáváno v demontu.

Variabilní a praktická? Jedním slovem multifunkční modulární skříň ZERUS, která krásně dotvoří vaše domácí prostředí. Je dokonalá v tom, že dokáže unést na jedné poličce váhu 5kg. Na estetice jí přidává příjemná barva čistoty, kterou je bílá barva, doplněná jemným vzorem, díky kterému zapadne do jakéhokoliv bytu či domu. Jelikož skříň je modulární, můžete si ji smontovat podle své vůle a potřeb. Dokonce i její police si můžete navrhnout a poskládat podle toho, jak potřebujete. Skříň obsahuje 6 prakticky uzavíratelných boxů, které můžete využít na své oblečení, dokumenty, ale také např. na boty. Takto ji dokážete umístit do kanceláře, obývacího pokoje, dětského pokoje, předsíně a ložnice, kdekoliv, kde potřebujete. Tělo modulární skříně ZERUS je vyrobeno z kovové konstrukce, kterou dotvářejí plastové úložné boxy a box s věšákovou tyčí. Pořiďte si naši snadnou a praktickou modulární skříň.Barva:bílá / vzor
Materiál:plast / kov
Rozměry:šířka: 75 cmhloubka: 46 cmvýška: 111 cm
Nosnost police:5 kg
Hmotnost:6,5 kg
Dodáváno v demontu.,Variabilní a praktická? Jedním slovem multifunkční modulární skříň ZERUS, která krásně dotvoří vaše domácí prostředí. Je dokonalá v tom, že dokáže unést na jedné poličce váhu 5kg. Na estetice jí přidává příjemná barva čistoty, kterou je bílá barva, doplněná jemným vzorem, díky kterému zapadne do jakéhokoliv bytu či domu. Jelikož skříň je modulární, můžete si ji smontovat podle své vůle a potřeb. Dokonce i její police si můžete navrhnout a poskládat podle toho, jak potřebujete. Skříň obsahuje 6 prakticky uzavíratelných boxů, které můžete využít na své oblečení, dokumenty, ale také např. na boty. Takto ji dokážete umístit do kanceláře, obývacího pokoje, dětského pokoje, předsíně a ložnice, kdekoliv, kde potřebujete. Tělo modulární skříně ZERUS je vyrobeno z kovové konstrukce, kterou dotvářejí plastové úložné boxy a box s věšákovou tyčí. Pořiďte si naši snadnou a praktickou modulární skříň.Barva:bílá / vzor
Materiál:plast / kov
Rozměry:šířka: 75 cmhloubka: 46 cmvýška: 111 cm
Nosnost police:5 kg
Hmotnost:6,5 kg
Dodáváno v demontu.

Skřín 2D Limassol 6675 CZK  -11% 
  Velmi moderní bytový nábytek Limassol 
Dodáváme v dekoru bílý mat + dub wotan  Nábytek je dodáván v demontu  Bytové doplnky nejsou součástí Parametry: (šířka x výška x hloubka)
102x190x52,5cm 

Jelikož je předsíň jakousi vstupní branou do našeho obydlí, měla by být na pohled pěkná a dokonale sladěná se zbytkem zařízení v naší domácnosti, jelikož první dojem vždy rozhoduje a je důležitý. Musí být zároveň i praktická s dostatkem odkládacích prostorů pro boty, svrchní oděvy, deštníky a podobně. Mezi originální a moderní předsíně určitě patří i sektorová sestava SPACE.
Dvoudveřová věšáková skříň se zrcadlem SPACE je výbornou volbou, jelikož oděvy, které máte v ní odloženy, jsou schovány před zvědavýma očima vašich hostů. Vyrobená je z kvalitního materiálu MDF v barevném provedení bílá extra vysoký lesk.Barva:bílá / bílá extra vysoký leskMateriál:MDF lakovanáRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 40 cmvýška: 198 cmHmotnost: 55 kgDodáváno v demontu.,Jelikož je předsíň jakousi vstupní branou do našeho obydlí, měla by být na pohled pěkná a dokonale sladěná se zbytkem zařízení v naší domácnosti, jelikož první dojem vždy rozhoduje a je důležitý. Musí být zároveň i praktická s dostatkem odkládacích prostorů pro boty, svrchní oděvy, deštníky a podobně. Mezi originální a moderní předsíně určitě patří i sektorová sestava SPACE.
Dvoudveřová věšáková skříň se zrcadlem SPACE je výbornou volbou, jelikož oděvy, které máte v ní odloženy, jsou schovány před zvědavýma očima vašich hostů. Vyrobená je z kvalitního materiálu MDF v barevném provedení bílá extra vysoký lesk.Barva:bílá / bílá extra vysoký leskMateriál:MDF lakovanáRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 40 cmvýška: 198 cmHmotnost: 55 kgDodáváno v demontu.

DESIGN A FUNKČNOST
Série AVOLA klade důraz na detail, vysokou kvalitu zpracování a použití přírodních materiálů, což přináší členům domácnosti i hostům radost. Komody jsou navrženy tak, aby poskytovaly i praktickou funkčnost. S prosklenými dvířky a frézovaným vrchem představují ideální místo pro vystavení dekorací nebo uchování důležitých předmětů.


MATERIÁL A BARVA
Vyrobené jsou z akáciového dřeva a dýhy, komody vynikají ve své bílé barvě, doplněné o charakteristické stárnutí a ozdobné lišty. Tato kombinace materiálů a barvy dodává komodám jedinečný vzhled, který může doplnit jak moderní, tak rustikální interiéry.


DETAILY A KVALITA
Nábytek z kolekce AVOLA je pečlivě zpracován s ohledem na každý detail. Komody jsou vybaveny kuličkovými panty a dřevěnými klikami, což podtrhuje jejich tradiční vzhled. Nastavitelné vnitřní police a ošuntělý, elegantní nátěr nejen zvyšují estetický dojem, ale také nabízejí flexibilitu v ukládání.

VYUŽITÍ A VERSATILITA
Ať už potřebujete úložný prostor v obývacím pokoji, ložnici nebo jídelně, komody se snadno přizpůsobí vašim potřebám. Díky svému univerzálnímu designu a funkčnosti mohou být tyto komody centrálním bodem vašeho interiéru nebo jemným doplňkem, který podtrhne styl místnosti. Možnost výběru ze dvou velikostí navíc zajišťuje, že najdete ideální variantu přesně pro váš prostor.


137 cm
178 cm


Výběr šířky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. 



TECHNICKÉ PARAMETRY
Materiál: masivní dřevo / kov / dýha / sklo
Rozměry: šířka: 137 / 178 cm hloubka: 38 cmvýška: 81,5 cm 
tvrzené sklo: 4 mm
Hmotnost:38 / 47 kg


MONTÁŽ
Komoda je již smontovaná. To znamená, že po doručení do vašeho domova můžete ji ihned začít používat bez potřeby složitého skládání nebo hledání nářadí. Tento aspekt je obzvláště výhodný pro ty, kteří preferují okamžité řešení bez další práce, a ocení možnost ihned zapojit nový doplněk do svého prostředí.,DESIGN A FUNKČNOST
Série AVOLA klade důraz na detail, vysokou kvalitu zpracování a použití přírodních materiálů, což přináší členům domácnosti i hostům radost. Komody jsou navrženy tak, aby poskytovaly i praktickou funkčnost. S prosklenými dvířky a frézovaným vrchem představují ideální místo pro vystavení dekorací nebo uchování důležitých předmětů.


MATERIÁL A BARVA
Vyrobené jsou z akáciového dřeva a dýhy, komody vynikají ve své bílé barvě, doplněné o charakteristické stárnutí a ozdobné lišty. Tato kombinace materiálů a barvy dodává komodám jedinečný vzhled, který může doplnit jak moderní, tak rustikální interiéry.


DETAILY A KVALITA
Nábytek z kolekce AVOLA je pečlivě zpracován s ohledem na každý detail. Komody jsou vybaveny kuličkovými panty a dřevěnými klikami, což podtrhuje jejich tradiční vzhled. Nastavitelné vnitřní police a ošuntělý, elegantní nátěr nejen zvyšují estetický dojem, ale také nabízejí flexibilitu v ukládání.

VYUŽITÍ A VERSATILITA
Ať už potřebujete úložný prostor v obývacím pokoji, ložnici nebo jídelně, komody se snadno přizpůsobí vašim potřebám. Díky svému univerzálnímu designu a funkčnosti mohou být tyto komody centrálním bodem vašeho interiéru nebo jemným doplňkem, který podtrhne styl místnosti. Možnost výběru ze dvou velikostí navíc zajišťuje, že najdete ideální variantu přesně pro váš prostor.


137 cm
178 cm


Výběr šířky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. 



TECHNICKÉ PARAMETRY
Materiál: masivní dřevo / kov / dýha / sklo
Rozměry: šířka: 137 / 178 cm hloubka: 38 cmvýška: 81,5 cm 
tvrzené sklo: 4 mm
Hmotnost:38 / 47 kg


MONTÁŽ
Komoda je již smontovaná. To znamená, že po doručení do vašeho domova můžete ji ihned začít používat bez potřeby složitého skládání nebo hledání nářadí. Tento aspekt je obzvláště výhodný pro ty, kteří preferují okamžité řešení bez další práce, a ocení možnost ihned zapojit nový doplněk do svého prostředí.