Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Moderní postel AVANTI 160 je čalouněná šedou potahovou látkou, kterou skvěle zkombinujete s ostatními barvami ve Vaší ložnici. Hodí se jak do moderních, tak do i klasicky zařízených interiérů.Nohy jsou z masivního dřeva v dekoru ořech.Postel se dodává včetně roštu a s úložným prostorem v podobě jedné zásuvky.Bez matrace. Doporučujeme dokoupit kvalitní matraci o rozměru 160x200 cm z naší nabídky.
Barva: šedá / ořechMateriál: potah - látkový / masiv dřevoRozměry:šířka: 170 cmhloubka: 219 cmvýška: 118 cmPlocha na spaní: 160x200 cmHmotnost:69 kgDodáváno v demontu.

Víceúčelová postel FANY je šikovná, praktická a moderní. Její součástí je postel, schody, psací stolek a skříňka.Postel je vybavena roštovou deskou. Plocha na spaní je o rozměru 90 x 200 cm. Dítě se do postele šikovně dostane po stabilních a pevných schůdcích. Postel je vyrobená z laminované DTD ve třech barevných variantách: bílá, šedá a dub sonomaTento kombinovaný systém vás okouzlí vysouvacím psacím stolem. Když potřebujete ušetřit místo, zůstane nenápadně ukrytý pod lůžkem. Díky kolečkům a úchytky ho jednoduše vytáhnete a získáte dostatečný pracovní prostor. Skříňka poskytuje odkládací prostor s jednou policí. Postel je dodávána bez matrace. Barva: bílášedádub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: DTD laminovanáRozměry: šířka: 216 cm hloubka: 116 cm výška: 110 cm výška po rošt: 80 cmrozměr lůžka: 90 x 200 cmrozměr stolku: 90 x 74 cmHmotnost:  124 kgDodáváno v demontu.

Moderní postel ORA zaujme hned na první pohled a vytvoří dominantu vaší ložnice. Tato postel nabízí kvalitní spátek díky matraci, jejíž jádro tvoří jedna vrstva bonelových pružin v kombinaci s PUR pěnou. Pro větší pohodlí je přidaná vrchní matrace, nazývaná toper, z PUR pěny o výšce 5 cm. Postel je čalouněná látkou Tatum v barevném provedení: šedá. Její vysoké čelo je měkké a pohodlné. Po vyklopení spací plochy naleznete praktický úložný prostor. Výška lůžka je vysoká 65 cm, což zaručujeme snadné a pohodlné vstávání. Postel nabízíme ve dvou rozměrech lůžka: 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Barva: šedáMateriál: látka / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 160 / 180 cm hloubka: 211 cmvýška: 118 cmvýška ložné plochy: 65 cmPlocha lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Hmotnost: 167 kg180 kgDodáváno v demontu.

Moderní postel ORA zaujme hned na první pohled a vytvoří dominantu vaší ložnice. Tato postel nabízí kvalitní spátek díky matraci, jejíž jádro tvoří jedna vrstva bonelových pružin v kombinaci s PUR pěnou. Pro větší pohodlí je přidaná vrchní matrace, nazývaná toper, z PUR pěny o výšce 5 cm. Postel je čalouněná látkou Tatum v barevném provedení: šedá. Její vysoké čelo je měkké a pohodlné. Po vyklopení spací plochy naleznete praktický úložný prostor. Výška lůžka je vysoká 65 cm, což zaručujeme snadné a pohodlné vstávání. Postel nabízíme ve dvou rozměrech lůžka: 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Barva: šedáMateriál: látka / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 160 / 180 cm hloubka: 211 cmvýška: 118 cmvýška ložné plochy: 65 cmPlocha lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Hmotnost: 167 kg180 kgDodáváno v demontu.

Postel NADIA 160 x 200 cm 13814 CZK  -16% 
POSTEL NADIA
Představujeme vám postel NADIA - nejen kousek nábytku, ale pravý poklad ve vaší ložnici, který vás každý večer obejme svou pohodlností a přenese do světa snů.

LUXUSNÍ DESIGN A FLEXIBILITA
Elegantní starorůžová barva a vysoké čelo s dekorativním prošíváním dodávají posteli NADIA nádech luxusu a sofistikovanosti. Tento klenot mezi postelemi je jako stvořený pro ty, kteří hledají dokonalou symbiózu pohodlí a estetického vzhledu. Díky dekorativnímu rámu z nerezové oceli, který lemují vysoké čelo, se postel stává nepřehlédnutelným prvkem vaší ložnice.S možností výběru mezi dvěma rozměry lůžka si můžete postel NADIA přizpůsobit přesně podle potřeb vaší ložnice a osobního prostoru.

160 x 200 cm
180 x 200 cm

Výběr rozměru lůžka zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.

PRAKTIČNOST NADE VŠE
Kromě vzhledu však NADIA nezklame ani svou praktičností. Vybavena úložným prostorem, nabízí dostatek místa pro vaše ložní prádlo a další nezbytnosti, čímž šetří prostor a dodává vaší ložnici pořádek a harmonii. Lamelové rošty jsou pevnou základnou pro váš spánek, a i když matrace není součástí balení, postel NADIA je připravena doplnit jakoukoliv matraci, kterou si pro svůj odpočinek vyberete.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Materiál:látka / kovRozměry:šířka: 170 / 190 cmhloubka: 217 cmvýška: 130 cmvýška po rošt: 23 cmNosnost na jedno lůžko: 110 kgHmotnost: 75 kg / 78 kg

MONTÁŽ
Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Díky jednoduché montáži ji můžete mít na zdi během několika minut.

Stylová postel ATHAMÁS bude středobodem vaší ložnice. Postel je vyrobená z masivního akáciového dřeva ve dvou barevných variantách: přírodní a vinegar (hnědá). Je zdobená kovovými prvky, jejichž počet a umístění je individuální. Rošt a matrace nejsou součástí balení!K posteli ATHAMÁS můžete přikoupit další produkty série ATHAMÁS. Barva:přírodní / stříbrnávinegar (hnědá) / mosazVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní akáciové dřevo / kovRozměry:šířka: 205 cmhloubka: 218 cm výška: 109 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 39 cmvýška nožiček: 21 cm
Dodáváno v demontu.

Postel VENEG Dekorhome 13748 CZK  -12% 
Manželská postel VENEG v retro designu dodá vaší ložnici elegantní atmosféru. Černé kovové nožičky zajišťují stabilitu a tvoří zdařilý kontrast k jemnému sametu. 
Postel má stabilní středový nosník, můžete tedy umístit i dva lamelové rošty vedle sebe.
Náš tip na interiér: zkombinujte manželskou postel s černým kovovým nábytkem.
Upozornění: Dodávano bez roštu a matrace!Barva:šedá / černáMateriál:látka (100 polyester) / eukalyptové dřevoRozměry:šířka: 185 cmhloubka: 215 cm výška: 120 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 41 cmvýška nožiček: 16 cm
Dodáváno v demontu.

EXTRAVAGANCE A PŘEPYCH V LOŽNICI
Manželská postel PALLAS ve stylu Chesterfield je skutečným synonymem pro extravaganci a přepych ve vaší ložnici. Svým moderním a zároveň klasickým designem se postel hodí do různých stylů ložnic.Její vzhled umožňuje snadnou kombinaci s jednoduššími prvkami v místnosti, což umožňuje vytvoření harmonického a elegantního prostředí. Doplnění o zlaté dekorace nebo tmavý koberec může dále podtrhnout luxusní charakter postele.
 

KOMFORT A RUČNÍ PRÁCE
Kromě svého nápadného vzhledu nabízí manželská postel také vysoký komfort díky hustě polstrovanému opěradlu, které vás zve k relaxaci a odpočinku. Ručně vyrobené detaily, jako jsou ozdobné knoflíky, jsou důkazem kvalitního zpracování a pozornosti věnované každému detailu.


STABILNÍ KONSTRUKCE PRO KLIDNÝ SPÁNEK
Robustní středový nosník a pevná konstrukce postele zajišťují, že váš spánek bude klidný a nerušený. Postel je navržena tak, aby poskytovala pevnou oporu pro dva lamelové rošty, které můžete snadno umístit vedle sebe, což je ideální pro manželské použití.



DESIGNOVÁ VŠESTRANNOST
Elegantní sametový potah, dostupný v různých barvách od růžové, modré, šedé, tmavě šedé, hořčicové až po šampaňskou, zaručuje, že tato postel bude hlavním lákadlem vašeho odpočinkového prostoru.

růžová
modrá
šedá
tmavě šedá
hořčicová
šapmaňská (krémová) 

Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.


TECHNICKÉ PARAMETRY
Materiál:sametová látka / kov / MDFRozměry:šířka: 190 cmhloubka: 220 cm výška: 138 cmvýška ložné plochy od země: 37 cmvýška nožiček: 6 cmhloubka pro rošt: 16 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cm
Nosnost:250 kg


MONTÁŽ
Postel je dodávána v rozloženém stavu a díky přiloženému návodu je montáž jednoduchá a rychlá. Dodávka nezahrnuje lamelový rošt a matrace, což vám umožňuje individuální výběr těchto komponentů podle vašich osobních potřeb a preferencí.

Akce 1+1 obsahuje dvě matrace NORA Dřevočal z bio pěny.
Matrace je složená ze dvou 5-zónových elastických pěn MediFoam odlišných objemových hmotností. Z jedné strany je matrace tuhosti 2 (střední tuhost) - vhodná pro ženy, z druhé strany je matrace tuhosti 3 (tvrdá) - vhodná pro muže.
Střed jádra matrace je provzdušněn příčnými průduchy, které zaručují změkčení matrace v exponovaných místech.
Celková výška matrace je cca 17 cm. Tuhost: střední + tvrdáNosnost: do 110 kgVýška matrace: cca 17 cm Počet zón: 5
Potah je snímatelný.
Matrace se vyrábí v těchto rozměrech: 80x195, 85x195, 80x200, 90x200 cm.Potah + rozměr matrace prosím vyberte ve variantách produktu.
Lyocell:Materiál z čistého přírodního vlákna získaného ze dřeva technologií šetřící životní prostředí.Se všemi svými vynikajícími charakteristikami Vám poskytuje během spánku optimální pohodlí. K jejím předním vlastnostem patří vysoká absorpční schopnost a velmi rychlé odpařování. Tyto vlastnosti zaručují dokonalý pocit i pro osoby s vyšší potivostí. Mikrovlákna Lenzing Lyocell dodávají látce hedvábný lesk a jsou odolná a necitlivá k mikroorganismům. Potah je možno prát při 60 °C.

Postel ELSIE 160x200 cm 9239 CZK  -27% 
POSTEL ELSIE 
Představujeme vám postel ELSIE - vaši novou oázu klidu a pohodlí. Už žádné nekonečné hledání dokonalé postele. ELSIE je ta pravá volba pro každého, kdo si cení kvalitního spánku, elegance a funkčnosti. Nechte postel ELSIE stát středobodem vaší ložnice a užívejte si dokonalý spánek a pohodlí, které si zasloužíte. 

160 x 200 cm
180 x 200 cm

Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.

ELEGANCE A POHODLÍ
Nechte se každý večer hýčkat postelí, která byla navržena s důrazem na moderní vzhled a nekompromisní pohodlí. Vysoké prošívané čelo nejenže dodává posteli ELSIE luxusní vzhled, ale poskytuje i měkkou oporu pro večerní čtení nebo relaxaci s šálkem čaje. Přitom čalounění z kvalitní látky zajišťuje snadnou údržbu a dlouhotrvající eleganci. Robustní konstrukce s nosností 110 kg na lůžko zaručuje, že postel ELSIE bude vaším společníkem po mnoho let.

ÚLOŽNÝ PROSTOR
Přestaňte se trápit nedostatkem místa ve vaší ložnici. ELSIE přichází s chytrým řešením - velkorysým úložným prostorem, který je skrytý a snadno přístupný díky zvedacímu mechanismu. Ukládejte své sezónní oblečení, ložní prádlo či jiné nezbytnosti s grácií a bez námahy.

KVALITNÍ SPÁNEK
Postel ELSIE dodáváme s lamelovým roštem, abychom vám umožnili personalizovat vaše ležení dle vaší představy. Vyberte si matraci z naší široké nabídky a dokončete tak svůj osobní prostor pro spánek přesně podle vašich představ.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Materiál: látka / dřevo / kovRozměry: šířka: 170 / 190 cmhloubka: 219 cmvýška: 90 cmvýška po rošt: 23 cmRozměr lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmNosnost na jedno lůžko: 110 kgHmotnost: 54 / 57,5 kg

MONTÁŽ
Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.