Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ostružinový džem vyrobený z celých plodů. Díky zkrácené době přípravy na minimum se zachovala jemná chuť plodů, cenné látky a vitamíny. Ostružiny jsou známé pro velký obsah antioxidantů.Složení: ostružiny zbavené semínek (Rubus fructicosus agg.), cukr, želírující látka - pektin. Pro výrobu 100g hotového džemu bylo použito 56g ovoce. Ve 100g výrobku je obsaženo 57g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1000 kJ/235 kcal, Tuky 0,6g z toho nasycené mastné kyseliny

Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního cukroví. Plody rybízu jsou pasírovány, takže jsou odstraněny všechny zrníčka.Složení: červený rybíz 50%, cukr, želírující látka - pektin. Pro výrobu 100g hotového džemu bylo použito 55g ovoce. e 100g výrobku je obsaženo 56g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1087 kJ/256 kcal, Tuky

Kdo by neznal rakytník. Výborný džem z rakytníku, který je výborný jak na namazeném krajíci chleba, tak i na koláči. A je také bezlepkový. Rakytník řešetlákový je zdomácnělý ovocný keř pocházející z východu, někdy zvaný sibiřský zázrak. Věděli jste, že plody rakytníku obsahují několikanásobně více vitamínu C než citrony? A nejen to, jsou nabušené antioxidanty a vitamíny skupiny B, D, E. Ale co je nejzamívavější - vitamínů zůstává pořád dost i po uvaření na džem. Zakládáme si na rychlé výrobě, aby si všechny cenné látky co největší sílu.Složení: šťáva z rakytníku 50%, cukr, želírující látka - pektin. Pro výrobu 100g hotového džemu bylo použito 46g ovoce. Ve 100g výrobku je obsaženo 57g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1019 kJ/240 kcal, Tuky 1,3g z toho nasycené mastné kyseliny

Džem brusinky 280g 180 CZK  5% 
Lahodný brusinkový džem.Složení: brusinky, cukr, želírující látka: pektin. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 66 g ovoce. Ve 100 g výrobku je použito 49 g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujete v temnu a hladu. Pasterováno. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo

Džem šípek 280g 180 CZK  5% 
Chutný šípkový džem.Složení: šípky, cukr, želírující látka: pektin. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 66 g ovoce. Ve 100 g výrobku je použito 50 g přírodních sladidel.Doba spotřeby: datum je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujete v temnu a chladu. Pasterováno. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo

Pasírovaný džem z červeného rybízu.Složení: červený rybíz, cukr, želírující látka: pektin. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 66 g ovoce. Ve 100 g výrobku je použito 47 g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujete v temnu a hladu. Pasterováno. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo

Lahodný džem z černého rybízu.Složení: černý rybíz, cukr, želírující látka: pektin. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 62 g ovoce. Ve 100 g výrobku je použito 52 g přírodních sladidel. Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujete v temnu a hladu. Pasterováno. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo

Smrkové výhonky jsou skutečně základem tohoto neobvyklého džemu s příjemně pryskyřičnou vůní a chutí. Smrkové výhonky se používaly na přípravu sirupu a čaje. Džem je zvláště vhodný ke grilovaným masům a je bez lepku.Složení: dřeň ze smrkových výhonků 50 % (Picea abies), cukr, voda, pektin. Pro výrobu 100g hotového výrobku bylo použito 20g smrkových výhonků. Ve 100g výrobku je obsaženo 52g přírodních sladidel.Doba spotřeby: Datum uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 2 týdnů.Dodavatel: Designfoods

Lahodný mangový džem výběrový méně sladký. Složení: mango, cukr, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 65 g ovoce. Ve 100 g výrobku je použito 47 g přírodních sladidel.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujete v temnu a chladu. Pasterováno. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.Dodavatel: Boudová Zuzana - Marmelády Znojmo