Stévie je rostlina, která pochází z jižní Ameriky a je již po staletí užívána jako přírodní rostlinné sladidlo. Látky této rostliny obsažené v listech vyvolávají pocit sladké chuti, mají nulovou energetickou hodnotu a jsou až 250 x sladší než cukr.
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše oblíbené pokrmy a nápoje. Složení: ječmenný slad, pitná voda. Obsah: 890g Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1350 kJ/ 323 kcal Tuk 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 74,6 g z toho cukry 61 g Bílkoviny 7,0 g Sůl 0,01 g
Xylitol z břízy se velmi dobře rozpouští ve vodě a má sladkou, osvěžující chuť. Oproti klasickému cukru má však o zhruba 40 % méně kalorií . Neškodí zubům. Naopak má schopnost neutralizovat kyselý zubní plak a pomáhá zuby mineralizovat . Neobsahuje GMO.
Proteinová sýrová omeleta představuje sypkou směs k přípravě vaječné omelety se zeleninou a se sýrovou příchutí. Obsahuje vysoké množství bílkovin, díky kterým zasytí na delší dobu a zároveň má nízký obsah sacharidů a tuků. Napomáhá spalování tuků a budování svalové hmoty.
SlaDIA je nízkokalorické sladidlo výborné sladké chuti s unikátním složením na bázi sukralózy a steviol-glykosidů získaných z extraktu Stévia rebudiana .
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše oblíbené pokrmy a nápoje. Obsahuje lepek. Složení: ječmenný slad, pitná voda. Obsah : 410g Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1350 kJ/ 323 kcal Tuk 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 74,6 g z toho cukry 61 g Bílkoviny 7,0 g Sůl 0,01 g
Stévie je přírodní sladidlo se sníženým energetickým obsahem. Pouze 14 kcal v jedné lžičce. Stejná chuť s polovinou kalorií. vhodné k redukčním dietám vhodné pro oslazení nápojů vhodné pro vaření vhodné pro pečení stévia – sladká bylina přírodní sladidlo pozitivní zdravotní účinky pomáhá ke snížení krevního tlaku pomáhá rozšiřovat cévy má silné antibakteriální efekty má silné antivirové efekty má silné antioxidační efekty
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Jedná se o přírodní sladidlo s velmi vysokým podílem vlákniny (62%). Toto sladidlo je zdravější alternativou pro každého, jelikož obsahuje až 3x méně cukru, pouze (13%), než agávový sirup a javorový sirup. Sladidlo z čekanky Klasik lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Po nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Doporučené dávkování 15-30 g denně. - 13% cukru - 62% vlákniny - prospěšné prebiotické účinky - nízkokalorické sladidlo vhodné pro studenou i teplou kuchyni (schopnost nahradit až 100% tuku) Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel. Obsah : 350g Vyrobeno v: Česká republika Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 717 kJ / 176 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 13 g z toho cukry 13 g Vláknina 62 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě. Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie. Obsah: 700ml Země původu: Japonsko
Banánová mouka Naturalis je 100 % přírodní produkt v BIO kvalitě . Neobsahuje žádné přidané látky.