Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Pr...

Kolumbie je v současné době 3. největším producentem kávy na světě. Její velikou výhodou je vysoce rozdílné mikroklima, které umožňuje kávovým zrnům dozrávat v různou dobu a sklizeň je tak prakticky m

Druhým nejrozšířenějším druhem kávovníku je Kávovník statný (Coffee Arabica) neboli Robusta. Robusta je mezi milovníky kávy vyhledávaná především díky vysokému obsahu kofeinu. Káva připravená z Robust

Káva a banány jsou dva hlavní vývozní artikly, které si většina z nás spojí s Kostarikou, zemí ležící ve střední Americe, omývanou z východu Karibským mořem a ze západu Pacifikem. Už v roce 1779 sem b

Etiopie ležící v Africkém rohu ve východní Africe je zemí, ve které se začaly psát samotné dějiny kávy. Samotné slovo „káva“ je odvozeno od provincie Kaffa, v níž se údajně káva poprvé pěstovala. V so

Brazílie je v současné době se svojí plantážní plochou cca 2,3 miliony ha největším producentem kávy druhu Arabica na světě. Vděčí za to především tomu, že se její plocha rozléhá na třech klimatických

BIO Peru SHB 150 g - káva 192 CZK  -15% 
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...

Káva pochází z~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...

Victoria 60 g - káva 67 CZK  -15% 
Směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné.

Káva pochází z~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...