Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
MicroSD karta Canvas Select Plus
Silný výkon, rychlost a odolnost
MicroSD karta Canvas Select Plus od společnosti Kingston je kompatibilní se zařízeními Android a je navržena pro výkon s hodnocením A1. Nabízí zvýšenou rychlost a kapacitu pro rychlejší načítání aplikací a pořizování snímků a videí v několika kapacitách. Pro pořizování či vyvolávání fotografií s vysokým rozlišením nebo při natáčení a úpravách videí v rozlišení Full HD nabízí microSD karta Canvas Select Plus silný výkon, rychlost a odolnost. Odolnost karet Kingston Canvas byla prověřena v nejnáročnějších prostředích a podmínkách, abyste je mohli vzít kamkoli s důvěrou, že Vaše fotografie, videa a soubory budou v bezpečí. Dostupné s celoživotní zárukou. 
• Třída 10 UHS-I s rychlostí až 100 MB/s*

Potřebujete více místa na svém iPhone? IXpand Flash Drive Go je jednoduchý způsob, jak uvolnit paměť. Chraňte své vzpomínky pouhým připojením flash disku a automatickým zálohováním fotografií, videí a kontaktů. Když jsou soubory na flash disku, můžete je pomocí vysokorychlostního konektoru USB 3.0 rychle přesunout do počítače. Také můžete chránit soubory heslem napříč zařízeními a uchovat tak soubory v soukromí.
Rozhraní: USB 3.0;Lightning
Barva: Šedá;Černá
Konektor typu A: USB A
Maximální rychlost zápisu: 53 MB/s
Výška (mm): 12.0
Délka (mm): 53.0
Maximální rychlost čtení: 75 MB/s
Materiál: Kov
Kapacita: 256 GB
Země původu: Čína
Konektor typu B: Lightning
Model: iXpand Go
Šířka (mm): 12.5

Kingston's Canvas Go! Plus microSD je pro dobrodruhy, kteří jsou stále na cestách. Vynikající přenosové rychlosti až 170 MB/s! Karta microSD navíc urychluje také váš workflow a efektivitu. S rychlostí U3 a V30 můžete natáčet úžasná 4K Ultra-HD videa bez obav. The Canvas Go! Volitelný SD adaptér poskytuje dodatečnou všestrannost pro použití se zařízeními kompatibilními s SD. Dívejte se na svět jako na své plátno a vezměte svoji kreativitu na cesty s Canvas Go! Plus microSD.
 

Vynikající přenosové rychlosti až 170 MB/s
Ideální pro akční kamery, drony a zařízení se systémem Android
Rychlostní výkon U3 a V30
Podporuje výkonnostní třídu aplikací A2
Odolný
Až 170 MB/s čtení, 90 MB/s zápis
256 GB s microSD adaptérem

Maximální rychlost čtení: 170 MB/s
Rychlostní třída: Třída 10
Kompatibilní s: Kamera;Smartfón
Kapacita: 256 GB
Balení obsahuje: Adaptér
Maximální rychlost zápisu: 90 MB/s
Barva: Černá
Varianta: S adaptérem
Země původu: Taiwan
Slot pro paměťovou kartu: Micro SDXC
Rozhraní: U3
Typ: Micro SDXC

Objevte rozumnější způsob ukládání dat. Spolehlivá paměťová MicroSD karta optimalizovaná pro rychlost je ideální pro použití ve smartphonech, tabletech, 360° kamerách, akčních kamerách a dronech (včetně SD adaptéru). Je vhodná pro 4K UHD videa a super zpomalené nahrávky s přenosovou rychlostí až 130 MB/s (UHS-I U3). Vaše nezapomenutelné zážitky si zaslouží spolehlivou ochranu, proto má karta EVO Plus šestinásobnou ochranu – je voděodolná, odolná vůči vysokým teplotám, rentgenovému záření, magnetickému záření, opotřebení a pádu z výšky. Už se nebudete muset trápit nedostatkem prostoru – na uložení vašich vzpomínek jej vždy bude dostatek.
Maximální rychlost čtení: 130 MB/s
Země původu: Čína
Rychlostní třída: Třída 10
Kapacita: 512 GB
Barva: Bílá
Balení obsahuje: Adaptér
Kompatibilní s: Kamera;Smartfón
Slot pro paměťovou kartu: SDXC
Typ: SDXC
Rozhraní: U3

MicroSD karta Kingston Canvas Select Plus je kompatibilní se zařízeními se systémem Android a je navržena s výkonem v hodnotě A1. Nabízí vyšší rychlost a kapacitu pro rychlejší načítání aplikací a zachytávání obrázků a videí ve více kapacitách až do 512 GB. Canvas Select Plus microSD se silným výkonem, rychlostí a odolností je navržen pro spolehlivost při fotografování a vyvolávání fotografií s vysokým rozlišením nebo natáčení a úpravě Full HD videí. Karty Kingston Canvas jsou testovány na odolnost i v těch nejdrsnějších prostředích a podmínkách, takže si je můžete bez obav vzít kamkoli – vaše fotografie, videa a soubory budou chráněny. Dostupné s doživotní zárukou.
 

UHS-I třídy 10 dosahuje rychlosti až 100 MB/s
Optimalizováno pro použití se zařízeními se systémem Android
Kapacita až 512 GB
Odolný
Doživotní záruka
512 GB s microSD adaptérem

Kompatibilní s: Smartfón
Rozhraní: U1
Slot pro paměťovou kartu: Micro SDXC
Varianta: S adaptérem
Typ: Micro SDXC
Země původu: Taiwan
Rychlostní třída: Třída 10
Balení obsahuje: Adaptér
Maximální rychlost čtení: 100 MB/s
Kapacita: 512 GB
Maximální rychlost zápisu: 85 MB/s
Barva: Černá

Díky svému designu a výjimečné přenosové rychlosti se nová generace flash disků BAR Plus stane vaším nenahraditelným pomocníkem. Minimalistické kovové tělo se skvěle drží a je ukázkou stylu, který jde ruku v ruce s vysokým výkonem a spolehlivostí. Nejnovější standard rozhraní USB 3.1 poskytuje rychlost čtení až 400 MB/s, díky čemuž vaší práci ani zábavě nebude stát už nic v cestě. Například 3GB video ve 4K UHD kvalitě zkopírujete z flash disku BAR Plus do svého počítače již za 10 vteřin.BAR Plus je stylový a odolný zároveň. Díky svému kovovému tělu ochrání spolehlivě všechny vaše soubory. Kromě toho si můžete flash disk jednoduše připevnit na klíče a tak se nemusíte bát o to, že jej někde zapomenete. Flash disk je odolný vůči vodě, nárazům, extrémním teplotám, magnetům či rentgenovému záření.
Barva: Černá
Kapacita: 256 GB
Maximální rychlost zápisu: 80 MB/s
Délka (mm): 40.0
Šířka (mm): 15.2
Barva podle výrobce: Black
Materiál: Kov
Maximální rychlost čtení: 400 MB/s
Země původu: Čína
Výška (mm): 12.0
Rozhraní: USB 3.1
Konektor typu A: USB A

S diskem FIT Plus získáte pro vaše zařízení další úložiště, které můžete nosit všude sebou. Tak budete mít ke svému obsahu přístup kdekoli a kdykoli. A navíc podporuje rozhraní USB 3.1, soubory tedy přenesete rychle a spolehlivě. Nejnovější standard rozhraní USB 3.1 poskytuje rychlost čtení až 400 MB/s, takže vás při přenosu dat nebude nic zdržovat.Pokročilé technologie a bohaté zkušenosti společnosti Samsung s výrobou flash disků dělají z FIT Plus mimořádně spolehlivé úložiště. Flash disk je odolný vůči vodě, nárazům, extrémním teplotám, magnetům či rentgenovému záření.
Kapacita: 128 GB
Země původu: Čína
Výška (mm): 7.3
Maximální rychlost čtení: 400 MB/s
Šířka (mm): 18.8
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
Délka (mm): 23.6
Konektor typu A: USB A
Materiál: Plast
Rozhraní: USB 3.1

Ukládejte, sdílejte a snadno přenášejte své soubory ze svých zařízení s USB-C s flash diskem Ultra USB-C od společnosti SanDisk. Díky kompatibilitě s USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 a USB 2.0 můžete snadno získávat soubory z notebooků, telefonů a tabletů vybavených konektorem USB-C bez potřeby adaptéru. Přenos souborů je rychlý díky vysoké rychlosti flash disku. Tenká a kompaktní konstrukce vám umožní snadno vzít tento flash disk kamkoliv s sebou. Kromě toho jeho výsuvný konektor USB-C je chráněn před poškozením při cestování. Zahrnuje aplikaci na šifrování, zálohování a obnovení souborů.
Model: Ultra Flash Drive
Konektor typu A: USB C
Rozhraní: USB-C
Materiál: Kov;Plast
Délka (mm): 59.44
Barva: Černá
Šířka (mm): 12.57
Maximální rychlost čtení: 150 MB/s
Země původu: Čína
Výška (mm): 8.56
Kapacita: 256 GB

Moderní a extrémně lehký USB FLASH DISK 4v1 s koncovkou APPLE LIGHTNING / MICRO USB / USB-C / USB 3.0 s interní pamětí 32GB, 64GB alebo 128GB. Ideální pro spolehlivé zálohování a přenášení data z jakéhokoliv zařázení. Díky 4 nejpoužívanějším koncovkám je možné stahovat a přenášet data opravdu ze všeho. Díky tomuto zařízení budete moci jednoduše přesouvat a kopírovat vaše fotky, hudbu, filmy a ostatní soubory mezi jakýmikoliv zařízeními Apple, Android, PC, Notebook...
Délka (mm): 50.8
Maximální rychlost čtení: 100 MB/s
Barva: Černá
Země původu: Čína
Maximální rychlost zápisu: 26 MB/s
Konektor typu B: Lightning;USB Micro;USB C
Kapacita: 128 GB
Výška (mm): 20.0
Šířka (mm): 50.8
Materiál: Plast
Rozhraní: USB 3.0
Konektor typu A: USB A

Paměťové karty microSDHC/SDXC jsou momentálně jedny z nejmenších karet na trhu. Byly vytvořeny speciálně pro mobilní telefony, užívají velmi malé množství energie a tak zvyšují životnost baterií. Je možné je použít i v zařízeních GPS, MP3 přehrávačích, digitálních kamerách a zařízeních PDA.Seznam kompatibilních přístrojů se každým dnem rozšiřuje – paměťové karty microSD společnosti Verbatim jsou kompatibilní se všemi přístroji, které mají vstup SDHC/SDXC při použití spolu s adaptérem SD.Všechny karty jsou založeny na nejnovější technologii správy autorských práv, která zajišťuje legální přenos digitálního vlastnictví (obrázků, filmů, hudby atd.) prostřednictvím počítačové sítě pro osobní využití.Specifikace třídy 10 určuje minimální přenosovou rychlost 10 MB/s.
Typ: Micro SDXC
Rozhraní: UHS-I;U1
Kompatibilní s: Smartfón;Kamera
Slot pro paměťovou kartu: Micro SDXC
Balení obsahuje: Adaptér
Kapacita: 128 GB
Rychlostní třída: Třída 10
Země původu: Čína
Maximální rychlost čtení: 70 MB/s
Maximální rychlost zápisu: 10 MB/s
Barva: Černá