Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
MicroSD karta Canvas Select Plus Silný výkon, rychlost a odolnost MicroSD karta Canvas Select Plus od společnosti Kingston je kompatibilní se zařízeními Android a je navržena pro výkon s hodnocením A1. Nabízí zvýšenou rychlost a kapacitu pro rychlejší načítání aplikací a pořizování snímků a videí v několika kapacitách. Pro pořizování či vyvolávání fotografií s vysokým rozlišením nebo při natáčení a úpravách videí v rozlišení Full HD nabízí microSD karta Canvas Select Plus silný výkon, rychlost a odolnost. Odolnost karet Kingston Canvas byla prověřena v nejnáročnějších prostředích a podmínkách, abyste je mohli vzít kamkoli s důvěrou, že Vaše fotografie, videa a soubory budou v bezpečí. Dostupné s celoživotní zárukou. • Třída 10 UHS-I s rychlostí až 100 MB/s*

Paměťová karta Micro SDHC značky ADATA s adaptérem, velikosti 16GB a rychlostní třídou Class 10, která vám zaručí velmi vysoké přenosové rychlosti. Rychlost paměťové karty je 50MB/s. Uplatnění této karty najdete především u moderních zařízení jako je mobilní telefon, digitální fotoaparát a kamerách s vysokým rozlišením. Paměťové karty se rozdělují do rychlostních tříd Class 2 ( minimální rychlost 2MB/s ), Class 4 ( minimální rychlost 4MB/s ), Class 6 ( minimální rychlost 6MB/s ), Class 10 ( minimální rychlost 10MB/s ). Znalost rychlostní třídy je velmi důležitá, pro správnou volbu při využití paměťové karty. Značka ADATA nabízí paměťové karty s adaptérem G2 read s rychlostí 50MB/s v několika velikostech, tento model disponuje solidní kapacitou 16GB, rychlostní třídou Class 10 ( rychlost je 50MB/s ). Velikost paměťové karty je měnší než poštovní známka 15 mm x 11 mm x 1 mm.

Paměťová karta Micro SD značky ADATA s adaptérem, velikosti 32GB a rychlostní třídou Class 10, která vám zaručí velmi vysoké přenosové rychlosti. Rychlost paměťové karty je 50MB/s. Uplatnění této karty najdete především u moderních zařízení jako je mobilní telefon, digitální fotoaparát a kamerách s vysokým rozlišením. Paměťové karty se rozdělují do rychlostních tříd Class 2 ( minimální rychlost 2MB/s ), Class 4 ( minimální rychlost 4MB/s ), Class 6 ( minimální rychlost 6MB/s ), Class 10 ( minimální rychlost 10MB/s ). Znalost rychlostní třídy je velmi důležitá, pro správnou volbu při využití paměťové karty. Značka ADATA nabízí paměťové karty s adaptérem G2 read s rychlostí 50MB/s v několika velikostech, tento model disponuje solidní kapacitou 32GB, rychlostní třídou Class 10 ( rychlost je 50MB/s ). Velikost paměťové karty je měnší než poštovní známka 15 mm x 11 mm x 1 mm.

Popis produktu

Paměťové karty microSDHC jsou momentálně jedny z nejmenších karet na trhu. Byly vytvořeny speciálně pro mobilní telefony, užívají velmi malé množství energie a tak zvyšují životnost baterií. Je možné je použít i v zařízeních GPS, MP3 přehrávačích, digitálních kamerách a zařízeních PDA.

Seznam kompatibilních přístrojů se každým dnem rozšiřuje – paměťové karty microSD společnosti Verbatim jsou kompatibilní se všemi přístroji, které mají vstup SDHC při použití spolu s adaptérem SD.

Všechny karty jsou založeny na nejnovější technologii správy autorských práv, která zajišťuje legální přenos digitálního vlastnictví (obrázků, filmů, hudby atd.) prostřednictvím počítačové sítě pro osobní využití.

Karty SD High Capacity (SDHC) jsou nové paměťové karty SD, které jsou založeny na specifikaci SDA 2.0 a dosahují kapacity přes 2 GB. Mezi výhody patří zvýšená kapacita a vyšší rychlost přenosu dat. Specifikace tříd rychlosti řadí karty do různých tříd podle výkonu a stanovuje metody jeho měření.

Logo microSDHC je obchodní značkou.

Ekologičtější výrobek. Obsahuje méně plastu.

Tento obal obsahuje průměrně o 90 % méně plastových materiálů než tomu bylo dříve.

Císlo soucásti: 44082
Kapacita: 16 GB
Rychlost zápisu: 10MB/Sec
Rychlost čtení: 10MB/Sec

Díky dodávanému adaptéru SD je možné karty microSDHC použít stejně jako standardní karty SD, takže jsou kompatibilní s větším počtem zařízení. Obrázky a data je nyní možné mezi fotoaparátem, počítačem a mobilním telefonem přenášet snadno.

Kingston's Canvas Go! Plus microSD je pro dobrodruhy, kteří jsou stále na cestách. Vynikající přenosové rychlosti až 170 MB/s! Karta microSD navíc urychluje také váš workflow a efektivitu. S rychlostí U3 a V30 můžete natáčet úžasná 4K Ultra-HD videa bez obav. The Canvas Go! Volitelný SD adaptér poskytuje dodatečnou všestrannost pro použití se zařízeními kompatibilními s SD. Dívejte se na svět jako na své plátno a vezměte svoji kreativitu na cesty s Canvas Go! Plus microSD.
 

Vynikající přenosové rychlosti až 170 MB/s
Ideální pro akční kamery, drony a zařízení se systémem Android
Rychlostní výkon U3 a V30
Podporuje výkonnostní třídu aplikací A2
Odolný
Až 170 MB/s čtení, 90 MB/s zápis
256 GB s microSD adaptérem

Maximální rychlost zápisu: 90 MB/s
Typ: Micro SDXC
Kapacita: 256 GB
Rychlostní třída: Třída 10
Slot pro paměťovou kartu: Micro SDXC
Balení obsahuje: Adaptér
Kompatibilní s: Kamera;Smartfón
Barva: Černá
Maximální rychlost čtení: 170 MB/s
Rozhraní: U3
Země původu: Taiwan
Varianta: S adaptérem

USB 3.1 flash disk přináší vynikající výkon, rychlost čtení 420MB / sa rychlost zápisu 380MB / s. Moderní hliníkový design nabízí odolnost. USB disk je vybaven softwarem SanDisk SecureAccess, což přináší možnost ukládat zvolené soubory s ochranou heslem. Soubory bez hesla zůstanou přístupné na sdílení. Kapacita: 128GB
Šířka (mm): 11.0
Barva: Černá
Země původu: Čína
Rozhraní: USB 3.1
Výška (mm): 21.0
Maximální rychlost zápisu: 380 MB/s
Délka (mm): 71.0
Kapacita: 128 GB
Materiál: Kov
Konektor typu A: USB A
Model: Extreme PRO
Maximální rychlost čtení: 420 MB/s

Získejte extrémní rychlost pro přenos, výkon aplikací a rozlišení 4K UHD. Tato vysoce výkonná karta microSD je ideální pro chytrý telefon se systémem Android™, akční kamery nebo drony a umožňuje nahrávat video v rozlišení 4K UHD, video v rozlišení Full HD a pořizovat fotografie ve vysokém rozlišení. Superrychlá paměťová karta SanDisk Extreme® microSDXC™ čte rychlostí až 160 MB/s a zapisuje rychlostí až 90 MB/s. Navíc je klasifikována jako třída A2, takže vám zajistí rychlý výkon aplikací a výjimečný zážitek ze smartphonu. Ideální pro nahrávání venkovních dobrodružství, víkendových výletů nebo sportovních událostí, aniž byste vynechali jediný okamžik. Paměťová karta SanDisk Extreme® microSD™ UHS-I s kapacitou až 1 TB umožňuje díky rychlostním třídám UHS Speed Class 3 (U3) a Video Speed Class 30 (V30) nerušeně nahrávat videa v rozlišení 4K UHD a Full HD.
Slot pro paměťovou kartu: Micro SDXC
Země původu: Čína
Typ: Micro SDXC
Kompatibilní s: Kamera;Smartfón
Rychlostní třída: Třída 10
Balení obsahuje: Adaptér
Barva: Červená;Zlatá
Kapacita: 400 GB
Maximální rychlost zápisu: 90 MB/s
Maximální rychlost čtení: 160 MB/s
Varianta: GN6MA
Rozhraní: UHS-I;U3

Paměťová karta Micro SDHC značky SanDisk vám zaručí velmi vysoké přenosové rychlosti. Uplatnění této karty najdete především u moderních zařízení jako jsou mobilní telefony, digitální fotoaparáty nebo kamery. Přenosové rychlosti splňují normu class 10, která zaručuje přenosové rychlosti pro plynulý záznam a přehrávání FullHD filmů, 3D a fotografií ve vysokém rozlišení. Karta je nárazuvzdorná, voděodolná, odolná vůči vysoké teplotě a rentgenovému záření. Aplikace Sandisk Memory Zone umožňuje snadné prohlížení, přístup a zálohování souborů v paměti zařízení. Funkci RescuePRO Deluxe pro obnovu smazaných dat lze stáhnout na www.sandisk.com Vlastnosti paměťové karty:

Paměťová karta SanDisk Extreme CompactFlash kombinuje rychlý výkon s extrémními přenosovými rychlostmi a nabízí nepřetržitý obrazový výkon (VPG-20), je ideální pro digitální mid-end a high-endové zrcadlovky. Ať už natáčíte video v rozlišení Full HD, používáte režim sériového snímání nebo experimentujete s formátem RAW, získáte výkon a spolehlivost paměťové karty, kterou potřebujete. RTV silikonový povlak chrání kartu před nárazy a vibracemi.
Rozhraní: UDMA 7
Barva: Zlatá
Kapacita: 64 GB
Maximální rychlost zápisu: 85 MB/s
Varianta: G46
Maximální rychlost čtení: 120 MB/s
Typ: CompactFlash
Kompatibilní s: Kamera
Země původu: Čína
Rychlostní třída: Třída 10
Slot pro paměťovou kartu: CompactFlash

Paměťová karta Micro SDHC značky Samsung s adaptérem, velikosti 128GB a rychlostní třídou Class 10, která vám zaručí velmi vysoké přenosové rychlosti. Rychlost paměťové karty je až 80MB/s. Uplatnění této karty najdete především u moderních zařízení jako je mobilní telefon, digitální fotoaparát a kamerách s vysokým rozlišením. Paměťové karty se rozdělují do rychlostních tříd Class 2 ( minimální rychlost 2MB/s ), Class 4 ( minimální rychlost 4MB/s ), Class 6 ( minimální rychlost 6MB/s ), Class 10 ( minimální rychlost 10MB/s ). Znalost rychlostní třídy je velmi důležitá, pro správnou volbu při využití paměťové karty. Značka Samsung nabízí paměťové karty s adaptérem a s rychlostí 80MB/s v několika velikostech, tento model disponuje solidní kapacitou 128GB, rychlostní třídou Class 10 ( rychlost je 80MB/s ). Velikost paměťové karty je měnší než poštovní známka 15 mm x 11 mm x 1 mm.