Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
DMC-842 je osmiknálové AES42 rozhraní a zároveň kontroler pro digitální mikrofony. Tento unikátní produkt dovoluje připojit a ovládat až 8 digitálních mikrofonů a konvertovat jejich signál na ADAT, AES/EBU, analog nebo (volitelně) MADI. Osm samostatně přepínatelných konvertorů nabízí flexibilní časování a širší využití, například se standardy AES3 a AES/EBU. RME při výrobě DMC-842 úzce spolupracovalo s výrobci mikrofonů, aby zabezpečilo maximální kompatibilitu a nejlepší funkcionalitu. Výsledkem je, že DMC-842 je nejflexibilnější a nejkompatibilnější AES42 rozhraní.Ovládání, kaskádováníDMC-842 je plně dálkově ovládatelné přes MIDI, AES nebo (volitelně) MADI. Volitelný I64 MADI modul umožňuje řadit (řetězit) více DMC-842 jednotek sériově za sebou (až 8). Díky tomu je možné přenášet až 64 audio kanálů z posledního zařízení v řetězci pouze po jednom kabelu. Tento způsob kaskádování je také možný s Micstasy a ADI8-QS.AES42 formátDMC-842 pracuje jako převodník, napaječ a ovládací zařízení pro digitální mikrofony, podporující standard AES42. Operační módy definované standardem AES42, Mode 1 a Mode 2, jsou podporovány nezávisle každým vstupem. Mode 1 definuje asynchronní přenos. Práce s různými mikrofony v Mode 1 vyžaduje použití konvertorů vzorkovací frekvence, jimiž je DMC-642 vybaven. Mode 2 dovoluje synchronní přenos. V obou módech mohou být posílána řídící data mikrofonu a přijímána stavová data zpět. Tak je možné nastavovat zesílení, směrovou charakteristiku, hi-pass filtr a kompresi. Další funkce jsou definovány ve standardu AES42, ale jejich dostupnost záleží na individuálním mikrofonu. Veškeré parametry jsou přímo dostupné z čelního panelu.
Země původu: Německo
Napájení: 240V
Adaptér součástí: Ano

Převodník ADI-6432R BNC poskytuje 64 kanálů s konverzí formátu z MADI na AES-3id a naopak.
Díky obousměrnému konvertoru MADI-AES/AES-MADI společnosti RME nabízí snadnou integraci a spolehlivý provoz s využitím BNC konektorů a duálních napájecích zdrojů. Přináší 64 kanálů I/O. Převodník je navržen pro profesionální využití při vysílání - připojení prostřednictvím AES-3id koaxiálních kabelů s délkou až 300 m.
Standardně se používají dva převodníky ADI-6432R jako digitální multicore nebo jedno zařízení jako AES-3id pro kartu HDSP MADI. Převodník podporuje až 192 kHz/24 bit. Konektory jsou umístěny ve dvou řadách, což zajišťuje dostatek prostoru. Zařízení podporuje 192 kHz s MADI a AES. Zobrazuje stav pro MADI a AES. Disponuje redukcí hodnoty jitter a synchronizací pomocí SteadyClock. Převodník lze obsluhovat dálkovým ovladačem. Přenos MIDI a RS232 dat je zajištěn prostřednictvím MADI. Napájení dvěma elektrickými obvody - pokud jeden z obvodů selže, zařízení pokračuje v provozu bez přerušení.
Země původu: Německo
Napájení: 240V
Adaptér součástí: Ano

Micstasy lze volitelně rozšířit o 64 kanálů rozhraní MADI na vstupu a výstupu. Koaxiální a optický výstup pracuje paralelně s AES a ADAT výstupem („posílá“ stejná data).MADI karta je vybavena také optickým a koax vstupem MADI. Vstup je aktivován automaticky, pokud je přítomen vstupní signál. Plná redundance je zajištěna technologií automatického přepínání vstupů – systém okamžitě přepne na jiný vstup, pokud na katuálním vstupu dojde ke ztrátě signálu. MADI rozhraní může být využit také jako through („skrz“) vstup. Protože každá jednotka Micstasy má pouze 8 kanálů, zbylých 56 kanálů MADI lze „poslat dál“ výstupem - through. Tato technika umožňuje sériové řazení jednotek Micstasy. Data zůstávají po průchodu Micstasy nezměněna, v každé jednotce dojde k „obsazení“ jednoho osmikanálového bloku signály z analogových vstupů. To dovoluje sériové zapojení až osmi jednotek Micstasy. Všech „finálních“ 64 kanálů se signály z analogových vstupů všech jednotek Micstasy je dostupných na MADI výstupu poslední Micstasy v řadě. S instalovanou MADI kartou je možno Micstasy ovládat přes MADI. Používají se MIDI data, jsou ovšem transportována přes MADI. Pokud je zapojeno více jednotek za sebou, každá jednotka v řetězci vygeneruje zpoždění 3 samply. Tento problém lze řešit funkcí Delay Compensation.
Země původu: Německo

Připojte své počítače a mobilní zařízení podporující USB přímo ke zvukové síti Dante, nejsou potřeba žádné ovladače ani další software. Dante AVIO USB adaptéry podporují 2 x 2 kanály obousměrného zvuku, což umožňuje počítačům a mobilním zařízením přehrávat a nahrávat zvuk se všemi zařízeními s podporou Dante přes standardní síť IP. Používejte zvukové aplikace, jako jsou přehrávače médií, konferenční software, prezentace a záznamníky, s reproduktory, mikrofony, mixážními pulty a DSP připojenými k síti. Cenově efektivní, kompaktní a odolné, skupina adaptérů Dante AVIO přináší do své sady nástrojů moderní síťové připojení, které každý audio profesionál potřebuje. Jednoduchý bod poklesu zvuku pro notebooky v nastaveních konference, není třeba překonfigurovat vaši síť Dante pro různé počítače. USB Type-C® nebo USB Type-A konektory. Nahrávejte nebo přehrávejte dvoukanálový zvuk z libovolného počítače PC nebo Mac bez nutnosti dalšího softwaru. Připojte mobilní zařízení k síti Dante (podle potřeby s adaptéry).

Provoz typu Plug & Play
24bitová podpora zvuku
Dante Audio over IP a AES67 RTP transportní formáty
Podpora napájení přes ethernet (PoE)
Součástí modelu USB-C® je kabel USB-C® na USB-C®
Dante Domain Manager

Konektor typu A: RJ45
Typ: Dante;USB
Konektor typu B: USB C

Připojte všechny své analogové zvukové zařízení k síti s Dante AVIO - snadno a efektivně. Analogové adaptéry Dante AVIO umožňují používat vaše oblíbené analogové zvukové zařízení s jakýmkoli systémem připojeným k síti Dante, což poskytuje propojení, výkon a škálovatelnost, kterou může přinést pouze síť. Cenově efektivní, kompaktní a odolné, adaptéry Dante AVIO přinášejí do své sady nástrojů moderní síťové připojení, které každý audio profesionál potřebuje. Připojte analogové reproduktory k zvukové síti Dante. Posílejte zvuk do analogových výkonových zesilovačů přes zvukovou síť Dante. Vytvořte jednoduché body přerušení pro připojení místností a rozsáhlých oblastí do sítě Dante. Připojte nesíťové zesilovače smyček pro naslouchadla do zvukové sítě Dante.

Provoz typu Plug & Play
Vzorkovací frekvence až 96 kHz
16, 24 a 32-bitová podpora zvuku
Vynikající dynamický rozsah
Výkon SNR a THD
Konfigurovatelný zisk / útlum
Dante Audio over IP a AES67 RTP transportní formáty
Podpora napájení přes ethernet (PoE)
Dante Domain Manager

Konektor typu B: XLR Male
Konektor typu A: RJ45
Typ: A/D Converter;Dante

Přidejte do vašeho rozhraní více vstupů a výstupůRozšiřte své studiové možnosti připojení přidáním dalších vstupů a výstupů do rozhraní kompatibilního s ADAT pomocí zařízení Revolution EXP! Získáte 16 analogových připojení TRS (8 vstupů, 8 výstupů) a 16 kanálů ADAT I/O. Boutique výběr komponentů a patentované taktování Macro MMC zaručují, že Revolution EXP zajistí, aby každé zařízení, které připojíte, znělo naprosto špičkově.Rozvíjejte své studioRozšířené vstupy/výstupy vám umožní posunout váš produkční pracovní postup na nová vzrušující místa. Přidejte do svého pracovního postupu DAW hardwarové kompresory, stereo reverby nebo jakýkoli jiný externí hardwarový procesor. Pořizujte vícekanálové nahrávky svých hardwarových syntezátorů a bicích automatů. Připojte předzesilovače k osmi vstupům a nahrávejte vícekanálové bicí. Pomocí osmi výstupů připojte Revolution EXP k analogovému sumarizačnímu mixážnímu pultu; dva vstupy použijte na stereo návrat. Těchto osm výstupů můžete dokonce použít k připojení soustavy více reproduktorů a mixovat v Dolby Atmos!Vynikající makro MMC taktování a flexibilní vzorkovací frekvenceRevolution EXP se může pochlubit technologií taktování Macro-MMC od společnosti Black Lion, která vychází z jejich četných taktovacích produktů a úprav rozhraní. Kromě samotného udržování synchronizace všech připojených zařízení její mimořádně nízký jitter zajišťuje mimořádnou čistotu a lesk ve vysokých frekvencích. Revolution EXP podporuje vzorkovací frekvence až do 192 kHz. Použijte jej jako primární wordclock pro celé studio nebo jej synchronizujte se svým oblíbeným taktovacím zařízením.Rozdíl, který můžete vidět, cítit a slyšetKovová konstrukce modelu Revolution EXP, která je vhodná pro cesty, zaručuje dlouhou životnost. Jeho jasné osmistupňové měření každého vstupu a výstupu umožňuje rychlou, přesnou a okamžitou kontrolu úrovně. Všechny analogové vstupy jsou vybaveny -10 dB padem pro správu ostřejších signálů. Butikové komponenty od společností Nichicon, Vishay a Wima zajišťují maximální kvalitu signálu a nízký šum. Pro budoucí aktualizace firmwaru je k dispozici připojení USB-C.Přidejte do svého rozhraní kompatibilního s ADAT více vstupů/výstupů16 kanálů AD/DA konverze v profesionální kvalitě až do 24-bit/192 kHzUltra-nízký jitter Macro MMC word clocking pro špičkovou synchronizaci a maximální čistotu; akceptuje i word clock in16 analogových připojení TRS (8-in, 8-out) s pady -10 dB na vstupech16 digitálních připojení ADAT (8-vstupních, 8-vstupních)Butikové komponenty od společností Nichicon, Vishay a Wima zajišťují maximální kvalitu signálu a nízký šumPodporuje vzorkovací frekvence 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4 a 192 kHz
Vstupy: Jack 6,3 mm TRS;ADAT;USB-C;Wordclock
Výstupy: Jack 6,3 mm TRS;ADAT;Wordclock
Napájení: Adaptér
Typ: A/D Converter;Expander
Vzorkovací frekvence: 48 kHz;176.4 kHz;88.2 kHz;96 kHz;44.1 kHz;192 kHz
Balení obsahuje: Adaptér
MADI: Ne
Analogové vstupy: Ano
Analogové výstupy: Ano
ADAT: Ano
Možná montáž do racku: Ano
S/PDIF: Ne
Fantomové napájení: Ne
AES/EBU: Ne

Připojte všechny své analogové zvukové zařízení k síti s Dante AVIO - snadno a efektivně. Analogové adaptéry Dante AVIO umožňují používat vaše oblíbené analogové zvukové zařízení s jakýmkoli systémem připojeným k síti Dante a poskytují komunikaci, výkon a škálovatelnost, kterou může přinést pouze síť. Cenově efektivní, kompaktní a odolné, adaptéry Dante AVIO přinášejí do své sady nástrojů moderní síťové připojení, které každý audio profesionál potřebuje. Připojte starší mixy a konzoly k síti Dante. Propojte oblíbené DSP, analogové kompresory a ekvalizéry do systému Dante pomocí kombinace vstupních a výstupních adaptérů. Připojte pódiové DI boxy, bezdrátový mikrofonní přijímač a klávesové nástroje přímo do sítě Dante.

Provoz typu Plug & Play
Vzorkovací frekvence až 96 kHz
16, 24 a 32-bitová podpora zvuku
Vynikající dynamický rozsah
Výkon SNR a THD
Konfigurovatelný zisk / útlum
Dante Audio over IP a AES67 RTP transportní formáty
Podpora napájení přes Ethernet (PoE)
Dante Domain Manager

Konektor typu A: RJ45
Konektor typu B: XLR Female
Typ: A/D Converter;Dante

Kompaktní a extrémně flexibilní Hi-end AD/DA převodník. Tento malý 9,2 palcový převodník umožňuje konverzi formátů SPDIF, AES a ADAT prvotřídní kvality s podporou technologie SteadyClock FS až do 192 kHz. Univerzální zařízení s vynikající kvalitou zvuku disponuje rozsáhlými možnostmi připojení, ať už jde o analogové nebo digitální výstupy, vysokovýkonný výstup pro sluchátka s možností monitorování nebo výběr ze tří stupňů regulace vstupní a výstupní hardwarové úrovně či další režimy. Přední panel nabízí praktické rozložení a označení funkčních tlačítek se 6-stupňovou LED signalizací. Pomocí tlačítka na předním panelu lze upravovat hlasitost výstupu pro sluchátka. Převodník se napájí prostřednictvím externího spínaného zdroje s uzamykatelným konektorem. Díky širokému rozsahu provozního napětí od 9 do 15 voltů lze ADI-2 FS snadno používat i s klasickou nebo dobíjecí baterií. Převodník ADI-2 FS navíc nabízí dva servo-vyvážené analogové XLR vstupy, jakož i vyvážené XLR vstupy. Disponuje vysokovýkonným výstupem na sluchátka High Power² s univerzálním použitím.
Země původu: Německo

AudioFuse X8 IN zvyšuje flexibilitu vašeho studia s 8 prémiovými linkovými vstupy. Připojte jej k jakémukoli audio rozhraní kompatibilnímu s ADAT a připojte více nástrojů a externích zařízení. Nejnovější generace AD převodníků s frekvencí vzorkování až 96 kHz zajišťuje, že vaše nahrávky si zachovají nejvyšší věrnost.Připojte několik syntezátorů, bicí automaty a jiné elektronické nástroje, což vám umožní zachytit nahrávky ve vysoké kvalitě.Připojte další mikrofonní předzesilovače k nahrávání vokálů, bicích nebo multiinstrumentálních souborů, přičemž každý zdroj zvuku má svůj vlastní vyhrazený kanál.Směrujte zvuk z vašeho DAW do externích procesorů, jako jsou kompresory, ekvalizéry a efektové jednotky, a poté zpět do vašeho DAW - což umožňuje hybridní mix.Můžete rychle přepínat mezi různými zařízeními a být připraveni k nahrávání bez jakýchkoli zpoždění.Rozměry - 221 x 216 x 48 mm (8.70" x 8.50" x 11.89")
Analogové výstupy: Ne
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér
Počet výstupů: 2
Výstupy: ADAT
Napájení: Adaptér
Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit
Linkové vstupy: Ano
Ethernet: Ne
Vstupy: Jack 6,3mm;Word Clock
Sluchátkový výstup: Ne
Linkový výstup (Line-Out): Ne
Fantomové napájení: Ne
MADI: Ne
Možná montáž do racku: Ano
Analogové vstupy: Ano
Typ: A/D Converter
Software: Ano
Země původu: Čína
ADAT: Ano
Adaptér součástí: Ano
S/PDIF: Ne
AES/EBU: Ne
Varianta: IN

AudioFuse X8 OUT zvyšuje flexibilitu vašeho studia s 8 prémiovými linkovými výstupy. Připojte jej k jakémukoli audio rozhraní kompatibilnímu s ADAT a rozšiřte možnosti monitorování, směrování efektů a ovládání syntezátorů. Nejnovější generace DA převodníků s frekvencí vzorkování až 96 kHz umožňuje odesílat zvuk do externích zařízení, monitorovacích reproduktorů a ovládat množství syntezátorů přes výstup s DC-couplingem. Připojte další reproduktory pro vícebodové monitorování nebo soustavy reproduktorů pro prostorový zvuk pro pohlcující audio projekty, filmy a televizi.Posílejte CV signály do vašich syntezátorů přes výstupy s DC-couplingem. To umožňuje přesnou automatizaci parametrů, jako je výška tónu, frekvenční cutoff a modulace přímo z vašeho DAW.Jednoduše směřujte zvuk z vašeho DAW do externích procesorů, jako jsou kompresory, ekvalizéry nebo reverberační jednotky, a poté zpět do vašeho DAW, abyste mohli využít digitální i analogové zpracování.Posílejte samostatné audio mixy do různých vysílacích nebo streamovacích zařízení, což umožňuje všestranné směřování pro živé vysílání, internetové rádio nebo video produkce.Rozměry - 221 x 216 x 48 mm (8.70" x 8.50" x 11.89")
Analogové vstupy: Ne
Adaptér součástí: Ano
ADAT: Ano
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér
Analogové výstupy: Ano
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Fantomové napájení: Ne
S/PDIF: Ne
Možná montáž do racku: Ano
Sluchátkový výstup: Ne
Varianta: OUT
MADI: Ne
Země původu: Čína
Počet výstupů: 8
Linkové vstupy: Ne
Typ: DA Converter
AES/EBU: Ne
Výstupy: Jack 6,3mm
Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit
Vstupy: ADAT;Word Clock
Napájení: Adaptér
Software: Ano
Ethernet: Ne