Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Numark NS4FX DJ kontroler 10333 CZK  -4% 
Akce - do vyprodání zásob si můžete koupit set se sluchátky HF175 zdarma.Plnohodnotné ovládání zvuku čtyř softwarových DJ decků, přepínání efektů a profesionální vstupy a výstupy, dělají z NS4FX funkcemi nabitý DJ kontroler, který umožňuje plně využít potenciál kreativního mixování pro DJe na eventoch, v klubech nebo během livestreamingu!Díky plné kontrole zvuku přes 4 nezávislé kanály mohou DJi mixovat skladby, sample, smyčky až ze 4 softwarových decků najednou. Každý ze 4 kanálů NS4FX obsahuje speciální fadery prémiové kvality, 3pásmový ekvalizér a velké otočné ovladače filtr efektu. Přepínače přiřazení crossfaderu na předním panelu umožňují každému kanálu přiřadit stranu A nebo stranu B crossfaderu nebo je lze nastavit tak, aby byl crossfader zcela vynechán. Tato maximální flexibilita je ideální pro vytváření kreativních mixů během livestreamů, vytváření zajímavých buildupů v klubu nebo pro přípravu více skladeb předem na eventoch.NS4FX se může pochlubit působivou škálou možností připojení, díky čemuž je dokonalým řešením pro mobilní a eventové DJe, jakož i klubové hráče a mixmastery na živé vysílání. Balaced XLR hlavní výstupy poskytují vysoce kvalitní 24bitový zvuk, který zajišťuje, že hosté akce budou mít vždy neuvěřitelný, pohlcující zážitek z taneční hudby. Dodatečný odposlechový výstup RCA s vyhrazeným ovládáním je ideální pro odesílání zvuku do odposlechového reproduktoru nebo do další zóny zvukového systému.Pro eventy nebo vystoupení, které vyžadují více než jeden mikrofon, nabízí NS4FX dva nezávislé 6,3mm Jack mikrofonní vstupy. NS4FX je nabitý všemi profesionálními DJ funkcemi potřebnými pro výjimečné výkony. Vysoce kvalitní talíře citlivé na dotek jsou speciálně nakalibrovány pro přesné míchání a scratchování. Střed talířů je vybaven LED displejem, který zobrazuje polohu stopy, bpm, rozsah pitch bend a čas. Tlačítko Layer na každém decku umožňuje každé straně rychle přepínat ovládání mezi více dečky, což usnadňuje vrstvení a mixování až 4 skladeb současně.Dlouhé pitch fadery na každém decku s volitelným rozsahem nabízí mimořádně přesné ovládání tempa při mixování a tlačítka Pitch Bend umožňují jemné úpravy pro dokonale srovnané mixy.16 performance padů nabízí neomezené možnosti mixování s volitelnými režimy včetně Cue, Auto Loop, Fader Cuts a Sampler (další režimy padů lze odemknout pomocí Serato DJ Pro). Vyhrazená LOOP sekce s multiplikátory pro každý deck poskytuje rychlý přístup a kontrolu nad plynulými smyčkami na zpestření mixů nebo vytváření vlastních přechodů. Interaktivní efektová sekce obsahuje 6 softwarových efektů, které se spouštějí pomocí robustních a kolébkových přepínačů.Numark NS4FX je dodáván se softwarem Serato DJ Lite, který umožňuje mixování ze dvou decků s možností upgradu na 4-kanálovou verzi Serato PRO.
Typ: DJ kontroler
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Ovládání: Cue;Multifunctional Performance Pads;Gain;Play;Filter;Mid;Loop;Zátěž;Mic Input Level;Main Level;Shift;Sync;Tap;Tónová clona;Treble;Bass;Browse
Kompatibilita: MS Windows;iOS
Vzorkovací frekvence: 24 bit;44.1 kHz
Dotykový displej: Ne
AUX IN: Ano
USB: Ano
Filtr: Ano
Provoz na baterie: Ne
Integrovaná zvuková karta: Ano
Počet kanálů: 4
Vestavěné efekty: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Šířka (cm): 59.7
Displej: Ano
Hmotnost: 3 kg
EQ: 3-pásmový
Výstupy: XLR Male;Sluchátkový jack 6,3 mm TRS;Stereo RCA;Konektor pro sluchátka 3,5 mm TRS
Počet výstupů: 5
Hloubka (cm): 27.4
Země původu: Čína
Napájení: Adaptér
Barva: Šedá
Balení obsahuje: Manuál
Výška (cm): 6.1

Reloop RMX-22i DJ mixpult 8512 CZK  -1% 
Tříkanálový 2 + 1 digitální DJ mixpult s vestavěnými efekty. Mix nabízí dvojici hlavních kanálů s instantním přístupem ke čtveřici efektů Filter, White Noise, Bit Crusher a Gate. Třetí kanál slouží pro mikrofon nebo vstup Aux. Samozřejmostí je nastavování EQ v módě classic a isolator. Součástí mikrofonního kanálu je dvoupásmový EQ, pro hlavní kanály je k dispozici 3 pásmový EQ. Mix nabízí celou řadu konektorů než 2x phono in, 5x Line in, 1x kombinovaný Mic in a výstupy 1x XLR, 2 x RCA a 2x výstup pro sluchátka. Rozměry: 254 x 104 x 355 mm, hmotnost: 3,7 kg.
Země původu: Čína
Hmotnost: 3,7 kg
Adaptér součástí: Ano
Napájení: 240V

NOVÉ DJ kontroléry NUMARK přinášejí přístup k profesionálním efemtúm! Mixtrack Platinum FX a Mixtrack Pro FX nabízejí DJúm snadný přístup k profesionálním vymoženostem jako jsou 6 efektových tlačítek, velké 6-palcové kapacitně-dotykové talíře a 16 multifunkčních padů. Představujeme 4-deck Mixtrack Platinum FX a 2-deck Mixtrack Pro FX od Numark - ten správný start do úžasného světa DJingu! Tyto kontroléry nastavují novou laťku v dané cenové kategorii a přinášejí plnou výbavu všech potřebných funkcí, skvělý zvuk, snadné ovládání za skvělou cenu - což ocení hlavně ti co s DJingem pouze začínají, ale i pokročilý DJs hledající profesionální parametry za bezkonkureční cenu.
Počet kanálů: 2
Hmotnost: 2,3 kg
Země původu: Čína
Adaptér součástí: Ne
Ovládání: FX;Tempo;Jogwheel;Multifunctional Performance Pads
Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3 mm TRS;Konektor pro sluchátka 3,5 mm TRS;RCA master
Integrovaná zvuková karta: Ano
Balení obsahuje: Manuál;Serato DJ Software;USB kabel
Vestavěné efekty: Ano
Napájení: Pouze USB
Filtr: Ano
Hloubka (cm): 24.6
Šířka (cm): 53.6
Výška (cm): 5.1
EQ: 3-pásmový
Typ: DJ kontroler
Mikrofonní vstup: Ano

Začněte jednoduše mixovat a odhalte své DJské dovednosti s Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 a jeho jedinečnou funkcí BEATMATCH GUIDE. Na základě úspěchu DJControl Inpulse 300 si nyní můžete vychutnat novou verzi DJControl Inpulse 300 MK2 kompatibilní se systémem Serato. Má nový, modernější, pohodlnější a čitelnější vzhled a díky 16 padům a 8 režimům kontroléru se můžete rychle naučit mixovat a dělat pokroky. Scratchujte snadněji díky tenčím a plynulejším jógovým kolečkům s detekcí dotyku.DJControl Inpulse 300 MK2 je nejplnohodnotnější kontrolér, který vám pomůže naučit se mixovat se Seratem.DJControl Inpulse 300 MK2 obsahuje software Serato DJ Lite a všechny jeho funkce. Je kompatibilní se Serato DJ Pro, takže můžete využívat maximální počet funkcí.Zapněte si průvodce Beatmatch Guide, který je v systému DJUCED i Serato DJ Lite a naučte se, jak manuálně spouštět skladby. Tuto funkci můžete vypnout, když zvládnete pohyby, které potřebujete provést.Vylepšené gumové podložky s nenápadným značením: jasněji osvětlená oblast a lepší viditelnost jednotlivých podložek.
Mikrofonní vstup: Ne
Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3 mm TRS;Stereo RCA
USB: Ano
Kompatibilní s: Windows;macOS
Ovládání: Play;Multifunctional Performance Pads;FX;CUE Source;Cue;Shift;Master Volume;Sync;Tempo;Headphone Volume;Loop;3-Band EQ
AUX IN: Ne
Bluetooth: Ne
Barva: Černá
Balení obsahuje: Manuál;USB kabel;Kód pro software
Počet kanálů: 2
Hmotnost: 1,8 kg
Software: DJUCED®
Typ: DJ kontroler
Vzorkovací frekvence: 44.1 kHz
Provoz na baterie: Ne
Vestavěné efekty: Ne
Napájení: USB
Pady: Ano
EQ: 3-pásmový
Filtr: Ano
Integrovaná zvuková karta: Ano
Bitová Hloubka: 24 bit
Výška (cm): 5.2
Šířka (cm): 48.0
Displej: Ne
Země původu: Čína
Hloubka (cm): 28.6

DDJ-FLX4 je 2-kanálový kontroler s jednoduchým, uživatelsky přívětivým designem a profesionálním dojmem.Rozložení ovládacích prvků na DDJ-FLX4 usnadňuje učení se DJ-ingu a je převzato z profesionálních produktů Pioneer DJ. Vše se snadno používá a je přehledně uspořádáno, díky čemuž je kontrolér i dostatečně kompaktní na to, abyste si jej mohli vzít kamkoli, kde chcete cvičit nebo vystupovat.Nevíte, jak mixovat? Nebojte se, můžete začít hned díky funkci Smart Fader, která automaticky upravuje hlasitost, sílu basů a BPM hudby, takže můžete plynule přecházet z jedné skladby na druhou pouhým posunutím faderů kanálů nebo crossfaderu. Navíc díky funkci Smart CFX můžete pouhým otočením knoflíku použít kombinaci efektů, které dodají zvuku dramatičnost.Bez ohledu na to, zda se chcete připojit k PC, Macu, iPhonu, iPadu nebo telefonu či tabletu se systémem Android, DDJ-FLX4 je svojí koncepcí univerzální. A co je ještě lepší, pokud budete kontrolér používat s aplikací rekordbox pro iOS/Android, když bude začátkem roku 2023 k dispozici aktualizace, budete se moci k zařízení připojit přes Bluetooth® nebo kabel USB. Takže vám nic nebrání vyzkoušet si DJing.Připojením PC/Mac k DDJ-FLX4 můžete bezplatně používat DJ software rekordbox nebo Serato DJ Lite a doplnit tak své DJ vybavení. A pokud chcete přejít na software Serato DJ Pro, můžete si zakoupit licenci nebo předplatné prémiové verze softwaru.Služba Rekordbox je kompatibilní s více streamovacími službami. Můžete si tak vybrat z milionů skladeb dostupných na platformách TIDAL, Beatport Streaming, Beatsource Streaming a SoundCloud Go+ (je požadováno předplatné) a mixovat je na zařízení DDJ-FLX4. Můžete také využít všech efektů a funkcí performance k ozvláštnění svých oblíbených skladeb a vytvoření vlastního zvuku.DDJ-FLX4 vám usnadní práci, pokud chcete během svých setů moderovat nebo zpívat, protože mixuje zvuk za vás. Kontrolér tedy můžete připojit k jednomu zařízení a slyšet zvuk svého mixu spolu se zvukem z mikrofonu, pokud nemáte připojené zařízení Bluetooth®. Díky tomu je DDJ-FLX4 ideální volbou iv případě, že byste chtěli své sety streamovat živě, protože to vše můžete dělat z jednoho zařízení.
Hloubka (cm): 27.2
Napájení: USB
Balení obsahuje: Kabel USB-C;Manuál
Země původu: Čína
Analogové výstupy: Ano
Výška (cm): 5.92
Analogové vstupy: Ano
USB: Ano
Integrovaná zvuková karta: Ano
Vestavěné efekty: Ano
EQ: 3-pásmový
Mikrofonní vstup: Ano
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm TRS;Stereo RCA
Počet výstupů: 2
Počet kanálů: 2
Kompatibilita: iOS;MS Windows;macOS;Android
Šířka (cm): 48.2
Barva: Černá
Typ: DJ kontroler
Displej: Ne
AUX IN: Ne
Provoz na baterie: Ne
Software: Rekordbox
Hmotnost: 2,1 kg
Filtr: Low Pass;High Pass

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Šířka (cm): 31.4
Ovládání: Tempo;Jogwheel;Multifunctional Performance Pads
Napájení: Pouze USB
Adaptér součástí: Ne
Filtr: Ne
Mikrofonní vstup: Ne
Země původu: Čína
Počet kanálů: 2
Počet výstupů: 1
Výška (cm): 1.6
Hmotnost: 0,34 kg
Typ: DJ kontroler
Balení obsahuje: Protiprachový kryt;Manuál;USB kabel
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm;Jack 3,5 mm TRS OUT
Nabízená konfigurace: Set s obalem
Hloubka (cm): 8.6
Integrovaná zvuková karta: Ano
Set: Ano
Vzorkovací frekvence: 44.1 kHz / 16 bit

Reloop Elite DJ mixpult 28234 CZK  -4% 
DJ mixážní pult ze série Elite, speciálně navržený pro ovládání DJ softwareu Serato. Zařízení nabízí 2 kanály, 16 podsvícených RGB padů, tři bezkontaktní mini fadery pro ovládání hlasitosti audio signálu, respektive pro plynulé propojování skladeb, ovladač Curve, 3-pásmový EQ a potenciometr Gain. Díky ovládání můžete spravovat dvanáct režimů a dva samostatné efekty. Každý kanál navíc obsahuje digitální LCD displej pro přehledné nastavení parametrů. Zařízení je vybaveno mikrofonním vstupem, dvěma výstupy pro sluchátka, RCA vstupy, XLR / RCA výstupy, USB výstupem a dvěma USB vstupy.
Adaptér součástí: Ano
Napájení: 240V
Země původu: Čína
USB: Ano
Výstupy: Stereo RCA;USB (B);Booth Jack 6,3 mm TRS;USB (A);XLR

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Nabízená konfigurace: Set
Balení obsahuje: Přenosné pouzdro;USB kabel;Adaptér
USB to Host: Ano
Kompatibilita: iOS;Mac OS;MS Windows;Android
Typ baterie: Li-Ion
Vzorkovací frekvence: 48 kHz
Bitová Hloubka: 24 bit
Počet výstupů: 2
Počet kanálů: 2
EQ: 3-pásmový
Výstupy: XLR
Podporované formáty: FLAC;ALAC;WAV;MP3;AIFF
Vstupy: Jack 6,3 mm TRS;SD karta;XLR-Jack;USB
Barva: Modrá
Fantomové napájení: Ne
Napájení: Adaptér;Baterie
Výška (cm): 7.1
Hmotnost: 4,1 kg
Typ: Stand Alone DJ Controler
Provoz na baterie: Ano
Slot pro paměťovou kartu: Ano
USB: Ano
Vestavěné efekty: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Dotykový displej: Ano
Displej: Ano
Adaptér součástí: Ano
Bluetooth: Ano
USB to Device: Ano
WiFi: Ano
Šířka (cm): 50.0
Hloubka (cm): 30.7

Reloop RMX-95 DJ mixpult 21372 CZK  -16% 
Profesionální 4+1kanálový klubový mixážní pult RMX-95 stírá hranice mezi analogovým pracovním postupem a digitální technologií. RMX-95 je špičkový, mimořádně všestranný kreativní nástroj díky duálnímu rozhraní USB 2.0, propracované sekci efektů, volitelnému mapování MIDI všech ovládacích prvků a bezproblémové integraci softwaru djay PRO AI DJ. Klubový mixážní pult má známé a uživatelsky přívětivé rozhraní, díky čemuž je vhodný pro profesionální i hobby DJe.RMX-95 vyniká iz hlediska konektivity: Na čtyřech vstupních kanálech jsou k dispozici čtyři CD, dva linkové a dva phono vstupy. Samostatný mikrofonní kanál má dvě mikrofonní připojení (1 x jack, 1 x jack/XLR kombinovaný jack) a další vstup AUX. Hlavní výstup nabízí kabelová připojení RCA nebo vyvážená XLR. Výstup odposlechů má dvě jacková připojení pro stereo provoz. Může se však používat iv mono režimu. K výstupu Rec lze prostřednictvím konektorů RCA připojit nahrávací zařízení pro nahrávání DJ setů – bez ohledu na úroveň hlavního výstupu. V neposlední řadě má DJ mixážní pult dva konektory pro sluchátka.Špičkovou 24bitovou kvalitu zvuku zajišťuje deset vstupů a výstupů kvalitního rozhraní s dvojitým USB 2.0. Dva porty USB umožňují plynulé přechody mezi DJi a maximální flexibilitu při používání různých sestav během jedné klubové noci. Aktivní rozbočovač USB navíc umožňuje připojení dalších zařízení USB.Digitální architektura RMX-95 transformuje DJ mixážní pult na individuálně mapovatelný MIDI kontrolér. Součástí je i menu nastavení, které poskytuje řadu přizpůsobitelných možností, jako například frekvenční rozsah EQ, režim Neural Mix EQ, směrování zvukového rozhraní a směrování zón pro výstup booth.RMX-95 spolupracuje s Algoriddim djay PRO AI prostřednictvím plug and play. Převratná funkce Neural Mix této dýdžejské aplikace umožňuje izolovat beaty, melodie a vokály v mixu v reálném čase. RMX-95 podporuje pokročilou integraci DVS aplikace djay PRO AI s počítači Mac, PC, iPhone a iPad. Software pro DJ je také kompatibilní se streamovacími službami, jako jsou Tidal, Soundcloud, Beatport Link nebo Beatsource Link.Nastavitelná křivka všech faderů poskytuje dídžejům požadovanou kreativní flexibilitu při mixování. Turntablisti a scratch wizzardi mohou crossfader vylepšit i bezkontaktním RMX innoFADER.Elegantní černý kovový povrch klubového mixážního pultu je nejen poutavý, ale také vysoce odolný. Pevný kovový kryt a odolné kovové hřídele ve všech zabudovaných potenciometrech a přepínačích zajišťují dlouhou životnost i při intenzivním klubovém používání.
Počet kanálů: 5
AUX IN: Ano
Barva: Černá
USB: Ano
Balení obsahuje: Napájecí kabel;Manuál;USB kabel
Bitová Hloubka: 24 bit
Hloubka (mm): 38.7
Výstupy: XLR;Jack 6,3 mm TRS;Stereo RCA
Integrovaná zvuková karta: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Šířka (mm): 32.2
Vstupy: Phono;RCA stereo Input;AUX IN;XLR/TRS kombi
Napájení: 100V - 240V
EQ: 3-pásmový
Bluetooth: Ne
Počet vstupů: 10
Země původu: Čína
Software: Algoriddim djay Pro AI
Výška (mm): 10.7
Hmotnost: 6,8 kg
Typ: DJ mixpult
Filtr: Ano
Vestavěné efekty: Ano

PHASE Essential je prvním bezdrátovým kontrolérem podporující technologii Bluetooth vhodný pro DJ, kteří potřebují mít svůj kompaktní gear vždy po ruce, ale nechtějí tahat velký mixážní pult a nespočet kabelů. Kontrolér je kompatibilní s DVS, gramofony nebo DJ kontroléry. Výrazně tak rozšíří a usnadní práci v softwarech jako Serato DJ, Virtual DJ, Rekordbox, Traktor. Konstrukce Phase Essential je vyrobena z odlehčeného hliníku a integrovaná baterie vydrží na jedno nabití až deset hodin provozu. Kontrolér se umí spárovat se zařízením na vzdálenost až 2 km. Balení obsahuje dva vysílače, takže můžete využít klasické A/B nastavení pro wheel vašeho DJ kontroléru, který připojíte ke stanici s přijímačem signálu prostřednictvím dvou RCA kabelů.
Napájení: Baterie
Bluetooth: Ne
Displej: Ne
Balení obsahuje: Manuál;Magnetické samolepky;Přijímač;Vysílač;RCA kabel;USB kabel
Země původu: Čína
Typ: DJ kontroler
Výstupy: RCA
Provoz na baterie: Ano
USB: Ano
Barva: Černá
Typ baterie: Integrované