Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Profesionální kufr pro 100 kusů CD nosičů.
Země původu: Čína

Decksaver Make Noise Skiff 1402 CZK  -11% 
Make Noise Skiff , který je precizně oříznut pro dokonalé přizpůsobení je vhodný k umístění kabelů. Zasune se přímo do měkkého pouzdra pro maximální ochranu během přepravy. Chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestě nebo na jevišti.Náš kryt modulu Make Noise Skiff je vybaven technologií Soft-Fit, která poskytuje ochranu zranitelným dřevěným lícním panelem, které často zdobí syntezátory.
Barva: Transparentní
Země původu: Spojené království
Typ: Obal
Vhodné pro značku: Make Noise
Vhodné pro: Make Noise Skiff

Behringer DX626 DJ mixpult 3018 CZK  -10% 
Behringer DX626 je profesionální vysoce-kvalitní 3-kanálový DJ mixpult s integrovaným BPM counterom. Plynulé tahové potenciometry ULTRAGLIDE se životností až 500 000 pohybových cyklů garantují roky bezproblémového použití. Množství funkcí zahrnuje i třípásmový kill ekvalizér. ULN mikrofonní vstup, manuální Talkover funkce a extrémně jednoduché ovládání poskytujú uživateli příležitost pracovat se zvukem tak, jako nikdy předtím.
Adaptér součástí: Ano
Napájení: 240V
Země původu: Čína

Decksaver Pioneer CDJ-900 1195 CZK  -9% 
Ochranný kryt pro Pioneer CDJ-900 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro: Pioneer CDJ-900
Typ: DJ mixpult
Země původu: Velká Británie
Vhodné pro značku: Pioneer

2-kanálový přenosný DJ kontroler pro software rekordbox dj.
DDJ-800 představuje profesionální kontroler s nízkou hmotností, který obsahuje stejné uspořádání ovládacích prvků club-style a funkce jako populární kontroler DDJ-1000. Vybaven je barevnými displeji na jog kolečkách. Hmotnost DDJ-800 je nižší než u DDJ-1000 a proto je vhodný pro časté přenášení (svatby, koncerty, kluby a podobně).
Zařízení disponuje dvěma vstupy pro mikrofon s funkcí redukce zpětné vazby Feedback Reducer - prostřednictvím software rekordbox dj. Funkce automaticky eliminuje zpětnou vazbu pro oba mikrofony. DDJ-800 umožňuje mix hudby z externích audio zdrojů, aplikování efektů Sound Color FX, Beat FX, používání ekvalizérů a funkce Trim.
Analogové vstupy: 2
Ovládání: Jogwheel;Multifunctional Performance Pads;Tempo
Varianta: DDJ-800
Země původu: Malajsie
Výška (cm): 6.97
Šířka (cm): 63.2
Výstupy: Vyvážený XLR M;Booth Jack 6,3 mm TRS;Stereo RCA
EQ: 3-pásmový
Počet kanálů: 2
Napájení: Adaptér
Typ: DJ kontroler
Hmotnost: 4,7 kg
Hloubka (cm): 33.45
Balení obsahuje: Adaptér;USB kabel
Software: Rekordbox
Mikrofonní vstup: Ano
Adaptér součástí: Ano
Filtr: Ano
Vestavěné efekty: Ano
AUX IN: Ano
Displej: Ano
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Integrovaná zvuková karta: Ano

Ochranný kryt pro LE Numark Mixtrack Pro III vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro: Numark Mixtrack Pro III Light Edition
Vhodné pro značku: Numark
Typ: DJ mixpult
Země původu: Velká Británie

Ochranný kryt pro Akai Pro APC40 MK2 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro značku: Akai
Země původu: Velká Británie
Vhodné pro: Akai Pro APC40 MK2

Profesionální pouzdro na gramofon. Díky mimořádně robustní konstrukci s černým šestiúhelníkovým texturovým vzorem odolným vůči poškrábání je pouzdro Reloop Premium Turntable Case ideální pro profesionální použití. Díky pěnové výstelce je toto pouzdro perfektně vhodné i pro živé aplikace, jelikož rameno je zajištěno proti vibracím. 4-panelové pěnové rozložení poskytuje dostatek prostoru pro kabely. Díky kabelové průchodce na zadní straně pouzdra je snadné připojit gramofon, aniž byste jej museli vybírat.VLASTNOSTI• Profesionální pouzdro na gramofon• Ochranná pěnová výstelka• Odnímatelný kryt• Obzvláště pevná konstrukce• Černá šestiúhelníková textura odolná vůči poškrábání• Pohodlná rukojeť• Zaoblené ochranné rohy• Kabelový průchod na zadní straně pouzdra• 4-panelové rozložení pěny poskytuje dostatek prostoru pro kabelyTECHNICKÁ DATA• Vnitřní rozměry: 464 x 165 x 357 mm (D x V x H)• Vnější rozměry: 528 x 240 x 429 mm (D x V x H)• Hmotnost: 8,5 kg
Délka (cm): 24.0
Délka interiéru (mm): 165.0
Země původu: Čína
Hmotnost: 8,5 kg
Vnitřní hloubka (mm): 357.0
Šířka (mm): 528.0
Vnitřní šířka (mm): 464.0
Hloubka (mm): 429.0

Decksaver Roland TB-303 1040 CZK  -12% 
Ochranný kryt pro Roland TB-303 vyroben z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Varianta: TB-303
Země původu: Čína
Vhodné pro: Roland TB-303
Vhodné pro značku: Roland

Modul Squarp Pyramid MK2, který je precizně upraven tak, aby perfektně seděl i při uložení kabelů, může být připraven k provozu. Zasune se přímo do měkkého pouzdra pro maximální ochranu během přepravy. Chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestě nebo na jevišti.
Typ: Obal
Země původu: Spojené království
Barva: Transparentní
Vhodné pro: Squarp Pyramid MK2
Vhodné pro značku: Squarp