Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ochranný kryt pro Roland TR-707 vyroben z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro: Roland TR-707
Země původu: Čína
Vhodné pro značku: Roland
Typ: DJ mixpult

Ochranný kryt pro LE Akai Rhythm Wolf vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro značku: Akai
Vhodné pro: Akai Rhythm Wolf Light Edition
Varianta: Akai Rhythm Wolf LE
Země původu: Velká Británie

Vyrobeno na míru ve Velké Británii, aby odpovídalo obrysům Native Instruments Kontrol F1 / Kontrol Z1 / Kontrol X1 DJ Controller. Super odolná polykarbonátová konstrukce navržená pro Digital DJ nabízí vysokou úroveň ochrany a vejde se přímo do tašek na příslušenství, díky čemuž je ideální pro DJ-e na cestách. Chrání fadery a ovládací prvky před prachem, kapalinou a náhodnými nárazy, přičemž se přizpůsobuje kabeláži. Doma, na cestách nebo v klubu, Decksaver poskytuje odolný kryt pro vaše Kontrol F1 / Kontrol Z1 / Kontrol X1.
Země původu: Spojené království
Vhodné pro: NI Kontrol X1 Mk1;NI Kontrol Z1;NI Kontrol F1;NI Kontrol X1 Mk2
Typ: DJ kontroler
Vhodné pro značku: Native Instruments

Modul Deluge, který je precizně upraven tak, aby perfektně seděl i při uložení kabelů, může být připraven k provozu. Zasune se přímo do měkkého pouzdra pro maximální ochranu během přepravy. Chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestě nebo na jevišti.
Vhodné pro značku: Synthstrom
Barva: Transparent
Země původu: Spojené království
Vhodné pro: Synthstrom Audible Deluge
Typ: Obal

Reloop RMX-95 DJ mixpult 21356 CZK  -16% 
Profesionální 4+1kanálový klubový mixážní pult RMX-95 stírá hranice mezi analogovým pracovním postupem a digitální technologií. RMX-95 je špičkový, mimořádně všestranný kreativní nástroj díky duálnímu rozhraní USB 2.0, propracované sekci efektů, volitelnému mapování MIDI všech ovládacích prvků a bezproblémové integraci softwaru djay PRO AI DJ. Klubový mixážní pult má známé a uživatelsky přívětivé rozhraní, díky čemuž je vhodný pro profesionální i hobby DJe.RMX-95 vyniká iz hlediska konektivity: Na čtyřech vstupních kanálech jsou k dispozici čtyři CD, dva linkové a dva phono vstupy. Samostatný mikrofonní kanál má dvě mikrofonní připojení (1 x jack, 1 x jack/XLR kombinovaný jack) a další vstup AUX. Hlavní výstup nabízí kabelová připojení RCA nebo vyvážená XLR. Výstup odposlechů má dvě jacková připojení pro stereo provoz. Může se však používat iv mono režimu. K výstupu Rec lze prostřednictvím konektorů RCA připojit nahrávací zařízení pro nahrávání DJ setů – bez ohledu na úroveň hlavního výstupu. V neposlední řadě má DJ mixážní pult dva konektory pro sluchátka.Špičkovou 24bitovou kvalitu zvuku zajišťuje deset vstupů a výstupů kvalitního rozhraní s dvojitým USB 2.0. Dva porty USB umožňují plynulé přechody mezi DJi a maximální flexibilitu při používání různých sestav během jedné klubové noci. Aktivní rozbočovač USB navíc umožňuje připojení dalších zařízení USB.Digitální architektura RMX-95 transformuje DJ mixážní pult na individuálně mapovatelný MIDI kontrolér. Součástí je i menu nastavení, které poskytuje řadu přizpůsobitelných možností, jako například frekvenční rozsah EQ, režim Neural Mix EQ, směrování zvukového rozhraní a směrování zón pro výstup booth.RMX-95 spolupracuje s Algoriddim djay PRO AI prostřednictvím plug and play. Převratná funkce Neural Mix této dýdžejské aplikace umožňuje izolovat beaty, melodie a vokály v mixu v reálném čase. RMX-95 podporuje pokročilou integraci DVS aplikace djay PRO AI s počítači Mac, PC, iPhone a iPad. Software pro DJ je také kompatibilní se streamovacími službami, jako jsou Tidal, Soundcloud, Beatport Link nebo Beatsource Link.Nastavitelná křivka všech faderů poskytuje dídžejům požadovanou kreativní flexibilitu při mixování. Turntablisti a scratch wizzardi mohou crossfader vylepšit i bezkontaktním RMX innoFADER.Elegantní černý kovový povrch klubového mixážního pultu je nejen poutavý, ale také vysoce odolný. Pevný kovový kryt a odolné kovové hřídele ve všech zabudovaných potenciometrech a přepínačích zajišťují dlouhou životnost i při intenzivním klubovém používání.
Integrovaná zvuková karta: Ano
AUX IN: Ano
Balení obsahuje: Napájecí kabel;USB kabel;Manuál
Výstupy: XLR;Stereo RCA;Jack 6,3 mm TRS
Vstupy: RCA stereo Input;XLR/TRS kombi;Phono;AUX IN
USB: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Filtr: Ano
Vestavěné efekty: Ano
Výška (mm): 10.7
Napájení: 100V - 240V
Šířka (mm): 32.2
Bitová Hloubka: 24 bit
EQ: 3-pásmový
Počet vstupů: 10
Hloubka (mm): 38.7
Bluetooth: Ne
Počet kanálů: 5
Země původu: Čína
Barva: Černá
Hmotnost: 6,8 kg
Software: Algoriddim djay Pro AI
Typ: DJ mixpult

Ochranný kryt pro 12" Mixpult vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro: 12'' Mixer
Typ: Mixpult
Země původu: Velká Británie

Ochranný kryt pro Pioneer Toraiz SP16 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro: Pioneer Toraiz SP16
Vhodné pro značku: Pioneer
Varianta: Toraiz SP16
Země původu: Velká Británie

Ochranný kryt pro Allen & Heath Xone 3D/4D vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Vhodné pro značku: Allen & Heath
Vhodné pro: Allen & Heath Xone 4D;Allen & Heath Xone 3D
Typ: DJ mixpult
Země původu: Velká Británie

Ochranný kryt je vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu.
Barva: Čirá
Vhodné pro: Arturia Microfreak
Materiál: ABS
Typ: Protiprachový kryt
Vhodné pro značku: Arturia
Země původu: Spojené království

Ultrakompaktní, lehký a praktický DJ kontrolér. Obsahuje všechny funkce Serato DJ Lite potřebné na mixování a scratchování. Díky zabudovanému zvukovému rozhraní kontrolér nabízí možnost přehrání hudby ve sluchátkách dříve, než na reproduktorech, což je ideální pro vytváření nových mixů. Rozsáhlý systém nabízí všechny základní vlastnosti, jako jsou bass Equalization / filtr ovladač pro plynulé přechody nebo dotykové jog kolečka pro snadné scratchování. Zařízení nabízí rozlišení 24-bit / 44,1 kHz, dva decky, 4 pady se čtyřmi režimy (hot-cue, loop, fx, sampler) na každý deck nebo ovládání crossfader, master volume a volume pro sluchátka. Kromě toho je vybaven jasným a silným RGB podsvícením s jedinečným strobo efektem a sedmi režimy, které usnadňují mixování, 1/8 '' stereo výstupem pro reproduktory, 1/8 '' výstupem pro sluchátka a USB konektorem pro propojení s počítačem. Je kompatibilní s Mac a Windows. Součástí balení je i USB kabel a Serato DJ Lite. Rozměry: 340 x 49 x 100 mm, Hmotnost: 0,5 kg

Země původu: Čína
Displej: Ne
Napájení: USB
Typ: DJ kontroler
Balení obsahuje: USB kabel