Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Astell&Kern SP2000T 256 GB 63470 CZK  -9% 
Astell&Kern, který zůstává věrný filozofii poskytování originálních zvukových zážitků bez kompromisů, se snaží navrhnout přenosné hudební přehrávače, které přesahují možnosti standardního přehrávacího zařízení, aby zvýšily požitek posluchače z hudby. SP2000T kombinuje konfiguraci OP AMP SP2000 – vrchol nejlepší audio technologie Astell&Kern – s nostalgickým vakuovým TUBE AMP, čímž dodává přenosnému přehrávači vintage pocit. A&ultima SP2000T je důmyslné nové řešení. Systém Triple Amp posouvá akustiku na novou úroveň. Vakuový elektronkový zesilovač je kompatibilní s 2,5 mm, 3,5 mm a 4,4 mm výstupními konektory. Vybaven ESS ES9068AS QUAD-DAC pro vyvážený, velmi detailní zvuk. TERATON ALPHA - špičkové zvukové řešení od Astell&Kern. Funkce ReplayGain pro udržení konzistentních úrovní přehrávání mezi skladbami. Dvoupásmová podpora Wi-Fi pro nepřerušované bezdrátové připojení a vylepšenou kompatibilitu. Vnitřní mechanický design pro minimalizaci šumu.
Hmotnost: 309 g
THD: 0.0003%
Slot pro paměťovou kartu: Micro SD
Materiál ozvučnice: Hliník
Kompatibilní s: macOS;Windows
Země původu: Čína
Kapacita: 256 GB
Výstupy: 2,5 mm Jack;Jack 3,5 mm;Jack 4,4 mm
Balení obsahuje: Manuál
Podporované formáty: DSF;AIFF;ALAC;APE;AAC;DFF;FLAC;MP3;WAV;WMA;OGG
Kapacita baterie: 4200 mAh
Barva: Černá
Typ: Media Player;Hi-Fi
Doba přehrávání (hodiny): 9.0
Typ baterie: Li-Pol
Typ displeje: FHD;Touchscreen
Doba nabíjení (hodiny): 3.5
WiFi: Ano
Napájení: USB a baterie
Displej: Ano
USB: Ano
Provoz na baterie: Ano
Bluetooth: Ne
Vestavěný reproduktor: Ne

Shanling M6 Ultra 64 GB Green 22883 CZK  -12% 
M6 Ultra je první přenosný přehrávač Shanling adaptující nejnovější generaci AKM DAC, využívající čtyř kusů AK4493SEQ pro jedinečný Quad-DAC design. Tento multi-DAC koncept byl inspirován několika starými CD přehrávači Shanling s cílem maximalizovat potenciál DAC pro vyvážený obvod. Nyní se čtyřmi DAC jsou schopni rozdělit signál čtyřmi způsoby mezi každý z nich, čímž je dosaženo zcela nezávislého plně vyváženého výstupu.Konstrukce zesilovače byla dále upravena pro toto Quad-DAC pole, což umožňuje vyšší výstupní výkon, než jaký byl možný u předchozích modelů M6 založených na AKM od společnosti Shanling. Nabízí až 720 mW @ 32 Ohm výstup.M6 Ultra nabízí vysoký standard nastavený nejnovějšími přehrávači Android Shaling. Běží na mnohem rychlejším CPU Snapdragon 665, s otevřeným systémem Android 10 a interně vyvinutým systémem Android Global Lossless Output (AGLO) pro ideální zvukový výkon. Ovládá se přes pěkně jasný 5-palcový 1080p dotykový displej a vše je to zabaleno do klasické hliníkovo/skleněné konstrukce Shanling, tentokrát inspirované křivkami M3X a M8.
Balení obsahuje: Manuál;USB kabel
Kapacita baterie: 5650 mAh
Podporované formáty: AAC;LDAC;APTx-LL;APTx-HD;APTx Adaptive;APTx;SBC
Výstupy: Jack 3,5 mm;Jack 4,4 mm
Hmotnost: 263 g
Země původu: Čína
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 40 kHz
Typ: Media Player
Barva podle výrobce: Green
Typ baterie: Integrované
Velikost displeje: 5"
Operační systém: Android 10
Kapacita: 64 GB
Velikost operační paměti: 4 GB
Materiál ozvučnice: Hliník
Slot pro paměťovou kartu: Micro SD
LAN: Ne
Napájení: USB-C
AUX IN: Ne
Mikrofonní vstup: Ne
Typ displeje: Touchscreen
WiFi: Ano
Barva: Zelená
Vstup na SD: Ano
Vestavěný reproduktor: Ne
DLNA: Ano
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Procesor: Qualcomm Snapdragon 665
Provoz na baterie: Ano

FiiO M11S Black 14985 CZK  -4% 
Každý levý a pravý zvukový kanál je vybaven vysoce výkonným a vysoce účinným převodníkem ES9038Q2M DAC pro lepší reprodukci každého detailu vaší hudby. Tyto DAC umožňují podporu dekódování až do 384 kHz/DSD256. Zvukové údaje se přenášejí přes FPGA 4. generace vyvinuté společností FiiO s technologií fázové smyčky, která spolupracuje s dvěma vlastními femtosekundovými krystalovými oscilátory, aby poskytovala vysoce přesný a nízký jitter a jednotný zdroj hodin pro celou audio architekturu. To vše se děje ve snaze o čistší zvuk. Sekce zesilovače a operačního zesilovače M11S jsou nezávisle napájeny a navzájem izolovány, což zajišťuje čistý a bohatý výkon a zároveň vede k lepší dynamice. Snadno si poradíte s jakýmikoli případy použití. U 32 ohmů je výstupní výkon na jednom konci 167 mW, zatímco vyvážený výkon je 670 mW, což umožňuje M11S lépe ohromit při poslechu hudby. Díky preciznímu a pečlivému přepracování designu má M11S nízkou hladinu hluku 1,9 μV, o 62 % nižší než předchozí generace. Zavřete oči a zažijte blaženost čisté hudby, nespoutané hlukem na čistě černém pozadí. Získejte přístup ke své hudbě různými způsoby! Můžete buď přijímat nebo přenášet Bluetooth zvuk v různých formátech (poprvé s podporou přenosu LHDC), nebo můžete použít DLNA/AirPlay pro ještě větší výběr. Bluetooth přenos: LDAC/LHDC/aptX HD/aptX/AAC/SBC. Příjem Bluetooth: SBC/AAC/LDAC. Díky atmosférické a odvážné šestiúhelníkové struktuře působí M11S výrazným dojmem, kamkoli si ho vezmete. Vícedotykový 5,0-palcový 720p displej má dokonalou velikost pro pohodlí při dlouhodobém používání. Na M11S jsou nejen výstupy 2,5 mm/3,5 mm/4,4 mm, ale je zde také nový vyvážený výstup, abyste si byli jisti, že se ke své hudbě můžete připojit tak, jak chcete.
WiFi: Ano
Provoz na baterie: Ano
Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C;Manuál
Vstup na SD: Ano
Procesor: Qualcomm Snapdragon 660
Typ baterie: Nabíjecí;Integrované
USB: Ano
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Vestavěný reproduktor: Ne
Operační systém: Android 10
Kapacita baterie: 5300 mAh
Doba přehrávání (hodiny): 14.0
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5mm;Jack 4,4 mm
Barva: Černá
Paměť: 32 GB
Barva podle výrobce: Black
Napájení: Baterie
Slot pro paměťovou kartu: Micro SD
Doba nabíjení (hodiny): 3.0
Hmotnost netto (kg): 0.271
Typ: Media Player
Velikost displeje: 5"
Velikost operační paměti: 3 GB
Země původu: Čína
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz

M3 Ultra je nejnovější hudební Android přehrávač s vysokým rozlišením od společnosti Shanling. Přichází jako nástupce vysoce uznávaného M3X s lepším SoC, nejnovějším OS Android, novým designovým rámem Unibody a mnoha dalšími funkcemi. Shanling jej dodává s důvěryhodným uspořádáním duálního převodníku ES9219Cx2. M3 Ultra dostává nově vylepšenou sekci AMP s duálními nezávislými čipy zesilovače RT6863. Nyní poskytuje lepší, čistší výstup a nabízí plynulý nejnovější Android zážitek bez zpoždění se stejnými důvěryhodnými schopnostmi dekódování zvuku jako OG M3X!!Shanling M3 Ultra je vybaven prémiovým duálním DAC čipsetem navrženým společností ESS Saber Technologies. Je vybaven duálními 32bitovými DAC čipy ES9219C, které poskytují působivé dekódování zvukového signálu s vysokým rozlišením podporující signály PCM, DSD a MQA.Shanling M3 Ultra nabízí vysoký výkon s novým zesilovacím obvodem. Přehrávač obsahuje dva nezávislé čipy RT6863. Produkují silný výstup s čistým pozadím bez šumu a ultra nízkým zkreslením.M3 Ultra slibuje bleskurychlé uživatelské rozhraní s čipsetem Snapdragon SoC nové generace. OG M3X měl Snapdragon 430, ale nový M3 Ultra přichází s čipsetem Snapdragon 665. M3 Ultra dosahuje super hladkého uživatelského rozhraní s jednoduchou podporou multitaskingu.Shanling M3 Ultra přichází s nejnovějším operačním systémem Android 10. Přináší vám podporu pro širokou škálu aplikací, které byly v předchozích verzích Androidu ukončeny. Budete moci snadno používat různé mediální aplikace.Konektivita Bluetooth byla také inovována na nejnovější konektivitu V5.0. Podporuje přenos LDAC s vysokým rozlišením pro obousměrný přenos slibující bezdrátovou přenosovou rychlost 24bit/96 kHz s vysokým rozlišením.M3 Ultra má velkou 3500mAh baterii, která poskytuje prodlouženou výdrž až 20,5 hodiny na jedno nabití. Shanling M3 Ultra podporuje protokoly QC3.0 s 18W nabíjením, které poskytují super rychlé nabíjení.
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano
Vestavěný reproduktor: Ne
Typ displeje: Touchscreen
Barva: Zelená
Balení obsahuje: Kabel USB-C;Manuál
Displej: Ano
USB: Ano
Kapacita baterie: 3500 mAh
Doba přehrávání (hodiny): 20.5
Typ baterie: Integrované
Velikost displeje: 4.2"
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Green
Typ: Media Player
Slot pro paměťovou kartu: Micro SD
Hmotnost: 199 g
Kapacita: 32 GB
Napájení: Baterie
Velikost operační paměti: 3 GB
Výstupy: Jack 3,5 mm;Jack 4,4 mm
Operační systém: Android 10

Shanling M0 Pro Red 3563 CZK  -4% 
Se dvěma kusy ESS ES9219C DAC/AMP bude M0 Pro schopen poskytnout lepší kvalitu zvuku a zvýšený výstupní výkon. Zvuk nejpřenosnějšího přehrávače bude ještě lepší!Aby využili vyváženého výstupu a zároveň zachovali celkovou velikost M0 Pro stejnou jako jeho předchůdce, byli kreativní a implementovali zcela nový typ 3,5 mm konektoru, který kombinuje single-ended a balanced připojení do jednoho. Dokonale funguje se všemi vašimi standardními 3,5mm single-end konektory a zároveň umožňuje správné vyvážené připojení prostřednictvím speciálního 5-kolíkového adaptéru 3,5mm až 4,4mm (Adaptér se prodává samostatně).Nezapomeňte na obousměrný Bluetooth, tak důležitý prvek originálu. M0 Pro nyní obsahuje vylepšený čip Bluetooth 5.0, který zajišťuje kompatibilitu s nejnovějšími sluchátky Bluetooth a zlepšuje konektivitu.
Země původu: Čína
Velikost displeje: 1.54"
Podporované formáty: APE;LDAC;DSD;AIFF;DXD;FLAC;AAC;WAV;SBC;WMA
Doba přehrávání (hodiny): 14.0
Hmotnost: 36 g
Výstupy: Jack 3,5 mm
Vzorkovací frekvence: 384 kHz / 32 bit
Slot pro paměťovou kartu: Micro SD
Typ baterie: Integrované
Barva: Červená
Typ: Media Player
Kapacita baterie: 650 mAh
AUX IN: Ano
Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB
Adaptér součástí: Ano
Napájení: USB a baterie
HD Audio: Ano
Barva podle výrobce: Red
Vestavěný reproduktor: Ne
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano
Displej: Ano
Vstup na SD: Ano

iBasso DX200 64 GB 24282 CZK  -7% 
Prémiový digitální přehrávač. DX200 se může pochlubit vynikající kvalitou zvuku díky konverzi v kvalitě až do 32 bit 384 kHz, ale i širokou podporou digitálních audio formátů a rozsáhlou pamětí. Přehrávač je zasazen v pevné a lehké aluminiové konstrukci a je vybaven velkým podsvíceným dotykovým barevným displejem s rozlišením 768 x 1280 pixelů. O samotný zvuk se stará dvojice DAC čipů Sabre ES9028PRO. Mezi konektory je možné najít Mini Optical výstup a Mini Coaxial výstup, 2,5 mm výstup pro symetrický signál, 3,5 mm výstup a Line Out. Samozřejmostí je i podpora wifi a Bluetooth 4.0. Vestavěná 4400 mAh interní baterie je dobíjecí pomocí USB konektoru a o dokonale lineární nastavení hlasitosti se postará Volume ovladač s rozlišením 150 poloh. Přehrávač je vybaven slotem pro SD karty a interní pamětí 64 GB. Rozměry: 128.5L x 69 W x 19.5H mm. Hmotnost: 240 g. Barevné provedení: Black.
Vestavěný reproduktor: Ne
Design: Modern
Kapacita: 64 GB
Slot pro paměťovou kartu: Ano;SD karta
Napájení: Pouze USB
DLNA: Ano
HD Audio: Ano
Rádio: WLAN
Provoz na baterie: Ano
Bluetooth: Ano
WiFi: Ano
USB: Ano
Barva: Černá
Země původu: Čína
Adaptér součástí: Ne
AUX IN: Ne

Aune M1P BT 8836 CZK  -6% 
Třetí generace série přenosných hudebních přehrávačů aune M1. S procesorem freescale 600M a hardwarovým dekódovacím rámcem dokáže podporovat dekódování 32bit/768k a DSD512. Využívá také algoritmus FPGA a technologii synchronizace hodin DAC. Verze Bluetooth podporuje HD Bluetooth přijímání a vysílání. M1p je přenosný hudební přehrávač na úrovni mastertape, který se zaměřuje výlučně na zvuk.Série M1 s hardwarovým dekódováním tentokrát překonala technologické potíže a dokáže podporovat 32bit/768k a DSD512. Zažijete více detailů a lepší kvalitu zvuku. Edice M1p Bluetooth je kombinací přehrávače a Bluetooth DAC se sluchátkovým zesilovačem. FPGA vysílá signály Bluetooth do DAC a část zesilovače má 3 výstupy pro sluchátka: 3,5 mm/4,4 mm/2,5 mm. Může fungovat jako vysoce kvalitní Bluetooth DAC se sluchátkovým zesilovačem. Vložte kartu microSD, přehrajte hudební soubory na úrovni mastertape a edice Bluetooth M1p může prostřednictvím vestavěného modulu CSR8675 přenášet signály Bluetooth s vysokým rozlišením do vašich Bluetooth sluchátek nebo reproduktorů (podporuje přenos aptX HD). Jedná se o mobilní audio centrum. M1p má výstup pro sluchátka 3,5 mm, vyvážený 2,5 mm a 4,4 mm. Uvnitř jsou čtyři nezávislé zesilovače. Má velkou sílu a širokou zvukovou kulisu. THD+N M1p dosáhlo -112dB a SNR 102dB. Vynikající specifikace jsou základem vynikajícího zvuku.
Barva: Černá
Podporované formáty: CUE;DSD;FLAG;APE;WAV
Země původu: Čína
Typ displeje: IPS
Doba přehrávání (hodiny): 6.0
Hmotnost: 147 g
Velikost displeje: 2,4"
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Výstupy: Jack 3,5 mm;Jack 4,4 mm;Jack 2,5 mm
THD: 0,00021%
Balení obsahuje: Manuál;Kabel USB-C
Napájení: Baterie
Vzorkovací frekvence: 768 kHz / 32 bit
WiFi: Ne
Vstup na SD: Ano
Slot pro paměťovou kartu: Ano
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano

Lenco CD-400GY 2257 CZK  -3% 
Přenosný CD přehrávač Lenco CD-400 je kompaktní CD přehrávač, který si můžete jednoduše vzít s sebou. Zařízení lze použít k přehrávání MP3 a CD a je to i rádio! Můžete si předprogramovat 30 DAB+ stanic a 30 FM stanic. Zařízení je pogumované a chráněné před nárazy. Tento discman má funkci Dynamic Bass Boost, která poskytuje hřejivý zvuk. Baterie poskytuje až 8 hodin zábavy s MP3/CD a až 12 hodin přehrávání rádia. Dot-matrix displej spotřebuje minimum energie.
Displej: Ano
Balení obsahuje: USB Adapter;Manuál;Sluchátka
Rádio: RDS;DAB+;FM
Barva: Šedá
Provoz na baterie: Ano
Typ displeje: LCD
Země původu: Čína
Podporované formáty: CD;MP3
Typ baterie: Integrované
Bluetooth: Ne
Kapacita baterie: 1000 mAh
Napájení: Baterie
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm
Typ: CD přehrávač

Denver DMP-395B 1362 CZK  -9% 
Přenosný CD přehrávač s automatickým spuštěním, antishock a vestavěnými reproduktory.

Přenosný CD/MP3 přehrávač s antishock a funkcí automatického obnovení
40s digitální ochrana proti otřesům u CD a 100s u MP3
Vestavěné reproduktory
Přehrává CD, CD-R, CD-RW a MP3 z CD
LCD displej
Funkce automatického obnovení/funkce opakování
Včetně stereo sluchátek

Typ displeje: LCD
Podporované formáty: MP3;CD
Balení obsahuje: Manuál;Sluchátka
Země původu: Čína
Barva: Černá
Napájení: Baterie
Bluetooth: Ne
Typ: CD přehrávač
Typ baterie: AA
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm
Vestavěný reproduktor: Ano
Provoz na baterie: Ano
Displej: Ano

Shanling M9 Plus 65369 CZK  -6% 
M9 Plus je založen na stejné platformě Android jako původní M9, ale těší se ze všech vylepšení, které softwarový tým implementoval za posledních 20 měsíců vývoje. Krásná 6" 2k obrazovka s rychlým osmijádrovým procesorem Snapdragon 665 s otevřeným systémem Android 10, který obsahuje 8 GB RAM pro plynulý multitasking, velkorysou 256 GB interní paměť pro všechny vaše aplikace a s podporou karet MicroSD až do 2 TB.Celková konstrukce odpovídá vysokým standardům stanoveným M9, s odborně vyrobeným CNC hliníkovým tělem, tentokrát zkráceným o 0,5cm, pro poněkud kompaktnější rozměry. Zvukové výstupy na M9 Plus byly zjednodušeny a nyní nabízí standardní kombinaci 3,5mm nevyvážený a 4,4mm vyvážený výstup.Zvukový obvod M9 Plus byl největší otázkou, protože kam byste mohli zajít poté, co byl zrušen oblíbený AKM AK4499? Vzniklo nespočet prototypů s konkurenčními DAC, divoké experimenty s méně běžnými řešeními, ale nakonec to byl vracející se AKM, kdo přinesl jasnou volbu, nový AK4499EX. Tento vlajkový čip DAC se ukázal jako skvělý v Shanling H7, ale to byl jen začátek, protože v M9 Plus posunul svůj výkon mnohem dále ve snaze o Hi-Fi zvuk.Design Quad DAC nabízí zvýšený proudový výstup a celkově zlepšenou dynamiku, lepší SNR a nižší šum na pozadí, přičemž všechny čtyři DAC jsou aktivní pro vyvážený výstup. Všechny čtyři DAC jsou manuálně testovány a spárovány pro ideální přizpůsobení v audio obvodu. Krystalové oscilátory byly upgradovány na verze 90,3168MHz/98,304MHz, interně vyvinutý I/V převodní obvod byl upraven pro ADA45253 a celá sekce DAC dostala vlastní nezávislý napájecí čip XC9519. Sekce zesilovače využívá osvědčenou architekturu OP+BUF, která nyní obsahuje kombinaci MUSES 8920 J-FET a BUF634 pro hladší a jemnější zvuk, s vylepšeným napájením pro zvýšenou stabilitu a celkovým výstupním výkonem 1120mW @ 32Ohm.
Vstup na SD: Ano
Procesor: Qualcomm Snapdragon 665
USB: Ano
WiFi: Ano
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ano
Typ: Media Player
Hmotnost: 379 g
Doba přehrávání (hodiny): 18.0
Barva: Černá
Kapacita interního úložiště: 256 GB
Napájení: Baterie
Paměť: Vnitřní
Velikost displeje: 6"
THD: 0,0007%
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 40 kHz
Balení obsahuje: Manuál
Operační systém: Android 10
Výstupy: Jack 4,4 mm
Kapacita baterie: 8350 mAh
Velikost operační paměti: 8 GB