Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Stylový gramofon s ''vintage'' dizajnem. I přes klasický nádech zajišťuje moderní zvuk typický pro GPO gramofony. Nabízí tři rychlosti přehrávání a zabudované analogové rádio. Disponuje výstupem pro sluchátka a pomocí RCA výstupu je možné ke gramofonu připojit přídavné reproduktory, nebo GPO Westwood Mini zesilovač. Rozměry: 240 x 400 x 330 mm. Hmotnost: 3,8 kg. Barevné provedení: Rose Wood
Rychlost: 78 RPM
Typ převodu: Přímý
Barva: Natural
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Adaptér součástí: Ano
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Rose Wood
Montážní systém: Stolík;Horizontální
Typ: Retro
Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti
Napájení: 240V
USB: Ano
Poloha ramene: Right

Shanling M6 Ultra 64 GB Green 22883 CZK  -12% 
M6 Ultra je první přenosný přehrávač Shanling adaptující nejnovější generaci AKM DAC, využívající čtyř kusů AK4493SEQ pro jedinečný Quad-DAC design. Tento multi-DAC koncept byl inspirován několika starými CD přehrávači Shanling s cílem maximalizovat potenciál DAC pro vyvážený obvod. Nyní se čtyřmi DAC jsou schopni rozdělit signál čtyřmi způsoby mezi každý z nich, čímž je dosaženo zcela nezávislého plně vyváženého výstupu.Konstrukce zesilovače byla dále upravena pro toto Quad-DAC pole, což umožňuje vyšší výstupní výkon, než jaký byl možný u předchozích modelů M6 založených na AKM od společnosti Shanling. Nabízí až 720 mW @ 32 Ohm výstup.M6 Ultra nabízí vysoký standard nastavený nejnovějšími přehrávači Android Shaling. Běží na mnohem rychlejším CPU Snapdragon 665, s otevřeným systémem Android 10 a interně vyvinutým systémem Android Global Lossless Output (AGLO) pro ideální zvukový výkon. Ovládá se přes pěkně jasný 5-palcový 1080p dotykový displej a vše je to zabaleno do klasické hliníkovo/skleněné konstrukce Shanling, tentokrát inspirované křivkami M3X a M8.
Balení obsahuje: Manuál;USB kabel
Kapacita baterie: 5650 mAh
Podporované formáty: AAC;LDAC;APTx-LL;APTx-HD;APTx Adaptive;APTx;SBC
Výstupy: Jack 3,5 mm;Jack 4,4 mm
Hmotnost: 263 g
Země původu: Čína
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 40 kHz
Typ: Media Player
Barva podle výrobce: Green
Typ baterie: Integrované
Velikost displeje: 5"
Operační systém: Android 10
Kapacita: 64 GB
Velikost operační paměti: 4 GB
Materiál ozvučnice: Hliník
Slot pro paměťovou kartu: Micro SD
LAN: Ne
Napájení: USB-C
AUX IN: Ne
Mikrofonní vstup: Ne
Typ displeje: Touchscreen
WiFi: Ano
Barva: Zelená
Vstup na SD: Ano
Vestavěný reproduktor: Ne
DLNA: Ano
Displej: Ano
Bluetooth: Ano
Procesor: Qualcomm Snapdragon 665
Provoz na baterie: Ano

Lenco LS-410WA 6437 CZK  -14% 
Lenco LS-410 je gramofon s vestavěnými reproduktory. Čtyři reproduktory (dva 15wattové reproduktory a dva 10wattové reproduktory) poskytují pěkně vyvážený zvuk. Jednoduše jej zapojte a okamžitě si vychutnejte své oblíbené LP! Případně streamujte svůj seznam skladeb z chytrého telefonu nebo tabletu pomocí Bluetooth 5.0. Nastavitelná rychlost vám umožňuje vybrat si mezi 33 a 45 ot./min. LS-410 je gramofon s řemenovým pohonem a vybaven vysoce kvalitní přenoskou Audio-Technica. Pomocí tlačítka start-stop můžete desku kdykoli zastavit a opět spustit tam, kde jste přestali.
Adaptér součástí: Ano
AUX IN: Ano
Montážní systém: Stolík;Horizontální
Poloha ramene: Right
Ramínko: Plast
Zabudovaný zesilovač: Ano
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Typ: Domácí gramofon
Rychlost: 45 RPM;33 RPM
Typ převodu: Řemenový pohon
Bluetooth: Ne
Výkon (Watt): 40.0
Balení obsahuje: Manuál
Výška (mm): 192.0
USB: Ne
Šířka (mm): 425.0
Výstupy: Line OUT
Země původu: Čína
Gramofonová přenoska: Audio-Technica
Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti
Barva: Hnědá
Hloubka (mm): 360.0
Napájení: Adaptér

Lenco TTA-301 1893 CZK  -18% 
Abyste si svoji vinylovou kolekci užili co nejdéle, je důležité, abyste své desky správně skladovali. Úložné pouzdro Lenco TTA-300BNWH je vhodné pro uložení a přenášení až 30 LP desek. Toto hnědé pouzdro na gramofonové desky má design z umělé kůže, který je uprostřed zvýrazněn pruhem na ozdobu. Vnitřek je vystlán měkkou plstí, aby byly vaše desky v naprostém bezpečí. Rukojeť a uzávěr kufříku jsou kovové.
Výška (cm): 43.2
Šířka (cm): 39.1
Země původu: Čína
Počet v balení (ks): 1
Barva podle výrobce: Brown
Barva: Hnědá
Hloubka (cm): 22.6

Tato kompletní, vysoce kvalitní sada pro čištění vinylových desek 6 v 1 je vyrobena s ohledem na profesionály a seriózní sběratele. Poskytne vám vše, co potřebujete pro pravidelné a spolehlivé hloubkové čištění vaší sbírky vinylů. Čistící kapalina zajišťuje dostatečné množství pro důkladné hloubkové vyčištění nejméně 250 LP. Vysoce kvalitní sametový antistatický kartáček na čištění ploten se snadno uchopitelnou dřevěnou rukojetí pro jemné a efektivní čištění mikrodrážek pomáhá předcházet poškrábání povrchu vašich ploten. Obsahuje také dvě super měkké utěrky z mikrovlákna, které nepouštějí vlákna, 38 cm x 38 cm a 32 cm x 32 cm, navrženy tak, aby nezanechávaly vlákna a pomáhaly předcházet statickému náboji přitahujícímu prach.
Materiál: Mikrovlákno
Balení obsahuje: Čisticí hadřík;Kartáček na čištění;Cleaning Fluid;Tekutina na čištění stylusu;Čistící kartáček na stylus
Typ: Čistící set na LP desky
Země původu: Čína
Vhodné pro: LP
Objem: 200 ml

Orca OR-270 Low Profile Audio Mixer Bag je součástí kolekce tašek (OR-268, 270 a 272) na audiorekordéry. Taška byla navržena na uchování, ochranu a přepravu malých audiorekordérů jako Sound Devices MixPre-3, 3 II, 6, 6 II nebo podobně velké, spolu se sáňkami na baterie MX-LMount. OR-270 je ideální pro nahrávání hudby nebo jednoduché vícekanálové nahrávání.
Vlastnosti:

Lehký, nízkoprofilový design
Pevná vnitřní struktura pro maximální ochranu při práci a mobilitě
Přední a zadní kapsy na malé baterie a duální bezdrátové přijímače
Popruhy na suchý zip na zajištění rekordéru uvnitř tašky
popruh
Snadný přístup ze všech stran, včetně bočního přístupu na celý zip

Vhodné pro: Sound Devices MixPre-6;Sound Devices MixPre-3;Sound Devices MixPre-3 II;Sound Devices MixPre-6 II
Zip: Ano
Balení obsahuje: Ramenní popruh
Řemínek: Termoplastický polyuretan (TPU)
Hmotnost (g): 620.0
Země původu: Čína
Délka interiéru (mm): 200.0
Varianta: OR-270
Délka (mm): 240.0
Vnitřní výška (mm): 200.0
Barva: Modrá;Černá
Hloubka (mm): 140.0
Typ: Taška
Výška (mm): 254.0
Vnitřní hloubka (mm): 55.0

Vysoce kvalitní a odolný DJ gramofon byl navržen ve spolupráci se světovými profesionály a disponuje množstvím funkcí pro maximální kreativitu.Reloop RP-8000MK2 je navržen pro práci se software Serato DJ Pro. Hybridní gramofon obsahuje direct drive - přímý pohon s vysokým točivým momentem a 7 nezávislých barevných RGB režimů. Režimy padů je možné ovládat na různých zařízeních individuálně a současně. Funkce Platter Play umožňuje používat pady na ovládání rychlosti desky prostřednictvím MIDI, což vede k větší flexibilitě.Gramofon přináší tři rychlosti (33, 45 a 78) se silnějším počátečním momentem oproti předchozímu modelu a vylepšenou základnu výškově nastavitelného ramene. Odolná konstrukce je opatřena izolovaným designem s eliminováním vibrací.Profesionální gramofon umožňuje přepnutí DVS a vinyl režimu a připojení dvou mixpultů současně. Obsahuje vylepšenou řídící jednotku.RP8000 nabízí digitální displej, který zobrazuje hodnotu pitch, key, scale a BPM. K dispozici je LED osvětlení jehly.Gramofon navíc přináší funkci reverse s nastavitelnou rychlostí brzdění a rozsahu pitch (+/- 8%, +/- 16% a +/- 50%), což umožňuje mix různých žánrů a skladeb s rozdílným tempem.RP-8000 MK2 společnosti Reloop představuje hybridní DJ gramofon funkcí Smart USB link, která umožňuje připojení až 4 gramofonů pro maximální kreativitu a složitější techniky práce.
Balení obsahuje: USB kabel;Slipmat;LED Light
USB: Ano
Adaptér součástí: Ano
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Montážní systém: Stolík;Horizontální
Poloha ramene: Right
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Země původu: Čína
Efektivní délka ramínka: 230.0 mm
Talíř: Hliník
Typ převodu: Přímý
Barva: Černá
Pomer signál/šum: 55 dB
Napájení: 240V
Typ: DJ Gramofon
Gramofonová přenoska: Ne
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti
Varianta: Mk.2
Barva podle výrobce: Černá
Převis: 15.0 mm
Kolísání rychlosti: 33: ±0.01%
Rychlost: 78 RPM

Lenco TTA-5IN1 844 CZK  -21% 
Abyste si svoji vinylovou kolekci užili co nejdéle, je důležité, abyste desky správně udržovali. S čistící sadou Lenco 5 v 1 můžete LP důkladně vyčistit, aniž byste je poškodili. TTA-5in1 se skládá z dřevěného kartáče se sametovým povrchem pro čištění vašeho vinylu, k tomuto dřevěnému kartáči dostanete i čistič. Pro důkladnější čištění má sada 50 ml čistící kapaliny s malým kartáčkem. Jehlu můžete vyčistit také kartáčkem z uhlíkových vláken.
Balení obsahuje: Ochranné pouzdro;Kartáček na čištění;Čisticí hadřík
Vhodné pro: LP
Objem: 50 ml
Země původu: Čína
Typ: Čistící set na LP desky

Zoom SMF-1 919 CZK  -12% 
SMF-1 je držák pro F1 Field Recorder. S modelem SMF-1 můžete ke své digitální zrcadlovce připojit záznamník F1. Držák SMF-1 byl navržen tak, aby eliminoval nežádoucí dunivé zvuky způsobené vibracemi.
Materiál: Plast
Barva: Modrá;Černá
Kompatibilní s: Zoom F1-LP;Zoom F1-SP
Země původu: Čína

Victrola Premiere V1 Black 12486 CZK  -14% 
Nový hudební systém Victrola Premiere V1 je nejlépe znějící a nejlépe vypadající stereo systém gramofonu, jaký byl kdy vyroben. Inženýři společnosti Victrola věnovali pečlivou pozornost detailům, díky čemuž je poslech hudby stylovým, jednoduchým a skvěle znějícím zážitkem. Systém spojuje stereo gramofon V1 a subwoofer S1 a obsahuje výkonné interní stereo reproduktory, streamování přes Bluetooth®, připojení k TV přes optické připojení a multifunkční dálkové ovládání. Systém V1 se nastaví během několika minut, zabírá velmi málo místa a zní jako špičkový stereo systém.Hudební systém V1 je první svého druhu, který obsahuje prémiový gramofon, výkonné interní stereo reproduktory a bezdrátový subwoofer, díky kterým je poslech hudby jednodušší než kdykoli předtím. Hudební systém V1 zaplní celou místnost zvukem pro úžasný zvukový zážitek, který byl dříve možný pouze prostřednictvím drahých, složitých a neatraktivních domácích stereo systémů.Gramofon V1 Music System obsahuje patentovanou antivibrační technologii a bezdrátový subwoofer pro ostrý a čistý zážitek z poslechu bez obětování basových frekvencí, což je častý problém all-in-one řešení gramofonů. Kovový talíř, silikonová protiskluzová podložka a jedinečně navržený kryt proti prachu vytváří dokonalé spojení ochrany plotny a designu. Systém také obsahuje první vysokovýkonnou pohyblivou magnetickou přenosku Victrola, VPC-190, a vlastní hliníkové rameno pro obnovení dynamiky špičkového prémiového audio systému se širší frekvenční odezvou a specifikovaným přítlakem.
Bluetooth: Ano
AUX IN: Ano
Výstupy: RCA Line OUT;Konektor pro sluchátka 3,5 mm
Typ: Gramofonová souprava
Gramofonová přenoska: VPC-190
Vestavěný reproduktor: Ano
MP3 / linkový vstup: Ano
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Vstupy: Optická;AUX IN
Montážní systém: Stolík;Horizontální
Set: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
Poloha ramene: Right
Balení obsahuje: Subwoofer;Dálkový ovladač;Protiprachový kryt;Adaptér
USB: Ne
Výška (cm): 42.0
WiFi: Ne
Rychlost: 45 RPM;33 1/3 RPM
Šířka (cm): 38.0
Hmotnost netto (kg): 6.15
Výkon (Watt): 20.0
CD-R/RW: Ne
Displej: Ne
Šířka (mm): 380.0
Výška (mm): 420.0
Barva podle výrobce: Black
Typ převodu: Řemenový pohon
Provoz na baterie: Ne
Země původu: Čína
Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti
Hloubka (cm): 20.0
Napájení: 240V
Barva: Černá
Zvedání ramínka: Manuál
Vstup na SD: Ne