Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Prémiový efektový modul Reverb s možností instalace do euroracku. Mercury 7 nabízí high endový reverb efekt pro všechny milovníky prostoru. O čistý zvuk se stará prémiový analogový obvod, efektový obvod má na starosti super kvalitní 24 bit AD / DA převodník s 32 bit DSP. Přední panel modulu je vybaven 6 potenciometry. Space Decay kontrolu délku ozvěn signálu, Mix míchá čistý a Efektovaný signál, Lo Frequency se stará o ekvalizaci nízkých frekvenci v efektových obvodu, Hi Frequency o nastavení odezvy výšek v reverbu. K dispozici je i potenciometr Modulate pro nastavení úrovně modulace a Pitch Vector, který nastavuje 6 módů pitch shifter efektu pro reverb. Efekt nabízí dvojici algorytmov - Ultraplate a Cathedra, jakož i funkci Swell s možností pitch shifting. Modul lze snadno instalovat do euroracku.
Možná montáž do racku: Ano
Typ: Multieffect
Adaptér součástí: Ne
Napájení: EURORACK
Země původu: USA

Meris 500 Series Ottobit 15667 CZK  4% 
Prémiový efektový modul typu Bitcrusher / Sequencer / Pitch Shifter / Stutter vhodný pro instalaci do euroracku. Ottobit nabízí několik high endových efektů v jednom kompaktním balení. O čistý zvuk se stará prémiový analogový obvod, efektový obvod má na starosti super kvalitní 24 bit AD / DA převodník s 32 bit DSP. Přední panel modulu je vybaven velkým potenciometrem Sample Rate pro nastavení vzorkovací frekvence, ďalejpotenciometrom Bits pro nastavení bitové hloubky signálu, Trigger Depth pro nastavení hloubky efektu při triggrovanom zvuku, RingMod Freq pro nastavení frekvence ringmod efektu s možností inteligentního počítadla tóniny Pitch track. K dispozici jsou i potenciometry LFO Depth pro nastavení hloubky LFO a AM / FM, který míchá AM a FM signál. Samozřejmostí je i tlačítko pro Tap Tempo. Modul je jednoduše instalovatelný do euroracku.
Adaptér součástí: Ne
Typ: Stutter;Pitch Shifter;Bitcrusher;Multieffect;Sequencer
Napájení: EURORACK
Možná montáž do racku: Ano
Země původu: USA

Strymon Magneto 14169 CZK  0% 
Zvuky a režimyStrymon je průkopník moderního analogového tape echa v pedálové a modulové podobě. Vytvářejte různé zvuky nového druhu a posuňte modulární melodii na jiné úrovně.
Výkonný DSP umožňuje přístup k množství parametrů s plynulými přechody pro živé hraní. Vyberte si ze tří odlišných režimů Echo, Loop a Sample. K dispozici je i nezávislý reverb.
Zpětná vazba čtyř hlavStejně jako pedál Strymon Volante i Magneto využívá systém zpětné vazby se čtyřmi hlavami na nasycení jednotlivých kroků opakování pásky.
 
Ovládání: Play;Tape Age;Tap;Pitch;Pan Control;Rychlost;Wet;Spring;Wow & Flutter;Repeats;Mode;Low Cut;Crinkle
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Linkové vstupy: Ano
Možná montáž do racku: Ano
Země původu: USA
MIDI rozhraní: Ne
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ne
Typ: Looper;Echo
Napájení: EURORACK
Balení obsahuje: Manuál;Kabel
Vzorkovací frekvence: 96 kHz

Micro Clock MKIII XB je velmi přesný generátor WordClock s pouze 0,6pS RMS chvěním na výstupech BNC. Může být použit jako hlavní WordClock generátor ve velkých produkčních nebo vysílacích zařízeních nebo na přetaktování digitálních mixpultů na živých vystoupeních. Jeho malý tvar má schopnost řídit až 300 m koaxiálního kabelu a je vhodný pro zlepšení kvality převodu zvukového rozhraní. Může synchronizovat všechny vaše digitální zařízení dohromady, i když je umístěno v různých místnostech nebo různých budovách.
Vzorkovací frekvence: 96 kHz;48 kHz;352.8 kHz;44.1 kHz;384 kHz;88.2 kHz;176.4 kHz;192 kHz
Ovládání: On/Off
Výstupy: Coaxial;Coaxial S/PDIF;Optical S/PDIF
Balení obsahuje: Adaptér;Držák do racku
Provoz na baterie: Ne
Šířka (cm): 16.5
Země původu: Čína
Hmotnost (g): 1000.0

Micro Clock MKIII je redesign svého předchůdce Micro Clock mk2, a obsahuje vylepšení jádra včetně krystalových oscilátorů s nižším chvěním, kvalitnější izolace galvanického transformátoru v signální cestě, vyhrazených výstupních ovladačů s lepší izolací, dělení signálu s vyšší přesností a větší filtrací šumu v celém okruhu.
S/PDIF: Ano
Výstupy: XLR;Optical S/PDIF;Coaxial S/PDIF;Coaxial
Možná montáž do racku: Ano
Vzorkovací frekvence: 96 kHz;352.8 kHz;44.1 kHz;88.2 kHz;48 kHz;192 kHz;384 kHz;176.4 kHz
Ovládání: On/Off;Polarity
Napájení: Adaptér;9V
Hloubka (cm): 15.2
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Adaptér
Šířka (cm): 16.5
Hmotnost (g): 1000.0
Provoz na baterie: Ne
Výška (cm): 4.45

AMS RMX 16 34939 CZK  -6% 
AMS RMX16 byl prvním digitálním reverberátorom řízeným mikroprocesorem s plnou šířkou pásma a od osmdesátých let charakterizoval obrovské množství významných nahrávek. Od té doby zůstal základním kouskem jakéhokoliv respektu-hodného studia a tyto jednotky se dnes kvůli velké poptávce prodávají za značně velké sumy oproti původní době.Každý program byl od počátku navržen tak, aby byl nejen hudební, ale i implementoval matematické algoritmy, byl vyladěn tak, aby poskytoval co nejširší "sweet spot" nastavení pomocí tabulek parametrů grafů s interaktivně propojeným ovládáním.Nyní je k dispozici ve formátu série 500 a zvuk, který byl k dispozici pouze v předních studiích, je nyní k dispozici pro mnohem širší základnu uživatelů. Kromě 9 standardních programů je uživatelům RMX16 k dispozici 9 aftermarket programů prostřednictvím jedinečného dálkového ovladače. Těchto 9 dalších programů je součástí modulu digitálního reverbu AMS RMX 16 500 Series.
Země původu: Čína
Ovládání: High;Mix;Effect Program;Low;Decay;In/Out;Program Down;Program Up;Pre;Save
Vzorkovací frekvence: 48 kHz / 32 bit
Hloubka (cm): 14.5
THD: 0,002%
Šířka (cm): 11.43
Hmotnost (g): 840.0
Výška (cm): 13.34
USB to Device: Ano
Typ: Reverb
Možná montáž do racku: Ano
Linkové vstupy: Ano
Linkový výstup (Line-Out): Ano

Micro Clock MKII od společnosti Black Lion Audio je externí generátor WordClock, který je vybaven křišťálovými oscilátory třetího řádu s velmi nízkým chvěním a obvodem paralelního buzení vysokého proudu navrženým na zvýšení množství požadovaných harmonii v spektrálním pásmu hodin. Ve snaze minimalizovat šum, který by mohl ovlivňovat signál, společnost upustila od nepotřebných periferních komponent, jako jsou světla nebo zobrazování frekvencí, a umístila jednotku do základního a odolného šasi, které poskytuje optimální RF stínění.
S/PDIF: Ano
Adaptér součástí: Ano
Provoz na baterie: Ne
Výstupy: Coaxial
Balení obsahuje: Adaptér;Manuál
Hmotnost (g): 340.0
Hloubka (cm): 8.0
Vzorkovací frekvence: 192 kHz;44.1 kHz
Napájení: 9V
Země původu: Čína
Šířka (cm): 10.0

TC Electronic TC2290-DT 4659 CZK  -2% 
VST s přibaleným stolním ovladačem vyrobené podle předlohy legendárního delay efektu TC2290. TC2290-DT představuje kompletní řešení pro vytváření autentických delay efektů, které vycházejí z originální předlohy. Přibalen stolní kontrolér dodává práci s VST plug-jiném realistický a přirozený pocit z vytváření delay a modulačních efektů. Samozřejmostí je přítomnost vstupů a výstupů, které pracují se zvukem ve vysokém rozlišení pro bezproblémové použití této efektové jednotky ve studiu. Kontroler je možné připojit k počítači pomocí USB konektoru. Rozměry: 43 x 109 x 135 mm. Hmotnost: 0,4 kg.
Adaptér součástí: Ne
Typ: Multieffect
Země původu: Čína
Napájení: Adaptér

PLASMA Rack zkresluje zvukový signál tím, že jej transformuje na viditelný vysokonapěťový elektrický výboj v xenonové trubici. Široké frekvenční spektrum funguje skvěle s různými zdroji zvuku. PLASMA rack má jedinečné zrnité zkreslení a pečlivě navržené ovládací prvky. Přirozeně se vyskytující efekt noise gate spolupracuje s ovladačem VOLTAGE a vstupní úrovní. V kombinaci s ovladačem DRY/WET mix je PLASMA Drive ideální pro bicí automaty a fx stopy.Modulace xenonové lampy vytváří mimořádné zvuky TREMOLO a RING MOD. Efekt CLEAN GATE přidává do čistého signálu charakteristický efekt PLASMA gating. Obvod SUSTAINER umožňuje vytáčet prskavé lomené zvuky bez ztráty sustainu. Obvod OVERSATURE přetěžuje lampu a přidává horní harmonie a mění dynamickou odezvu. To spolu se sofistikovanými vstupy/výstupy a plnou implementací MIDI vytváří výkonný postprodukční a postdestrukční stroj.Zkreslení, které se integruje ve studiovém prostředí se zpracováním signálu na úrovni nástroje/linky a vyváženými a nevyváženými vstupy/výstupy;Dosud neslýchaný zrnitý efekt CLEAN GATE, který lze aplikovat na suchý zvuk bez zkreslení;Dynamický efekt TREMOLO/RING MODULATOR moduluje xenonovou lampu, čímž vzniká jedinečný efekt, který lze ovládat vstupní úrovní;Zkreslení stereostopy pomocí dvou jednotek v konfiguraci master/slave;Vyvolejte své presety zkreslení pomocí MIDI PC a ovládejte všechny parametry pomocí MIDI CC. Harmonické artefakty, které vznikají jako vedlejší produkt vysokonapěťového výboje, jsou při tradičním zesilování signálu neobvyklé, a proto se zkreslení PLASMA nepodobá ničemu, co jste dosud slyšeli. PLASMA Rack produkuje velké množství nelineární harmonické saturace, která způsobuje extrémně bohaté a citlivé ataky a přináší pisklavé ostré podtóny a harmonie. Způsob, jakým elektronka PLASMA reaguje s různými nástroji a zdroji zvuku, jednoduše nelze zopakovat žádným jiným analogovým strojem, plug-inem ani digitálním modelováním. Rozsah intenzity zkreslení sahá od prskavých zlomených zvuků přes plnou saturaci a sustain až po zcela prosycené tóny. Úroveň zkreslení se ovládá pomocí ovladačů INPUT GAIN a VOLTAGE. Režim OVERSATURE překrývá lampu PLASMA a zvýrazňuje horní harmonie a overtony.Když vstupní úroveň klesne pod prahové napětí lampy PLASMA, elektrický výboj v trubici plněné plynem se přeruší. Vzniká tak gating efekt, který je jedinečný pro zkreslení PLASMA a je velkou součástí chuti tohoto zkreslení. Extrémně rychlá brána vytváří rozprašovací zvuky při každém ataku a rozpadu/uvolnění zvuku. Vytváří silné kontrasty mezi zvuky, takže velmi dobře funguje s beaty a bicími skladbami. Efekt gatingu spolupracuje s nastavením INPUT GAIN a VOLTAGE. Režim SUSTAIN umožňuje prodloužit sustain při použití nízkých nastavení VOLTAGE (vysoký threshold gate).CLEAN GATE aplikuje speciální gating PLASMA na suchý signál, i když není přimíchán zkreslený mokrý signál. To umožňuje aplikovat stejné rozprašovací zvuky vrat jako textura bez zkreslení signálu. Tento efekt má širokou škálu aplikací, například - drcení bicích, odstranění sustainu z činelů nebo přidání blikající kvality melodickým linkám.PLASMA RACK je vybaven rozmanitou sekcí TREMOLO, která ovlivňuje DRY i WET signál ve fázi nebo mimo ni. Tremolo se dosahuje modulací elektronky PLASMA. Rychlost tremola přechází do oblasti kruhové modulace. Rychlost tremola a frekvenci kruhové modulace lze ovládat pomocí zprávy MIDI CC a expression pedálu. Efekt má také envelope follower, který umožňuje ovládat hloubku tremola a ring modulace pomocí vstupní úrovně. Nakonec tremolo sekce spolupracuje s efektem CLEAN GATE, který umožňuje přidat do čistého zvuku blikající vrata PLASMA v tempu tremola.PLASMA Rack má vyvážený a nevyvážený vstup/výstup. Pracuje se signály nástrojové i linkové úrovně. Je to mono jednotka, avšak je navržena tak, aby mohla pracovat v konfiguraci master/slave pro zpracování stereo signálu. V různých částech signálového řetězce jsou 3 efektové smyčky, které také pracují se signály nástrojové i linkové úrovně.Zpracování signálu PLASMA Rack je plně analogové, ale parametry lze ovládat digitálně. Má plnou MIDI implementaci, každý parametr lze ovládat pomocí MIDI CC a PC zpráv a rack má 8 uživatelských presetových slotů plus výchozí startovací preset a nastavení. Vstup expression pedálu lze přesměrovat na libovolný parametr a uložit jej na globální nebo presetové bázi.Unikátní technologie vysokonapěťového zkresleníOstrý, zrnkavý a syčivý zvuk6 různých typů efektůVhodný pro použití s různými nástrojiŠiroký rozsah odezvy na signál
Možná montáž do racku: Ano
MIDI rozhraní: Ano
Vstupy: Send;XLR-Jack;Expression;MIDI;Nožní spínač;Jack 6,3 mm TS
Výstupy: Send;MIDI OUT;MIDI Thru;Return;Jack 6,3 mm TS
Linkové vstupy: Ano
Ovládání: Voltage;Hlasitost;Blend;Mid;Low;High;Rate;Gain
Hmotnost (g): 4100.0
Balení obsahuje: Manuál;Napájecí kabel
Hloubka (cm): 25.5
USB MIDI: Ne
Provoz na baterie: Ne
Sluchátkový výstup: Ne
Napájení: 90 - 245V
Šířka (cm): 44.0
Typ: Distortion
Výška (cm): 4.0