Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
TC Helicon VoiceTone C1 4130 CZK  -9% 
Hardtune a dolaďovací pedál procesor, dolaďování může být řízeno nastavením tóniny; chromatické nebo ovládené gitrovým vstupem, umožňuje nastavení barvy hlasu (ženský / mužský)
Adaptér součástí: Ano
Napájení: Adaptér
Typ: Vocoder
Země původu: Čína

AQ MM3 1325 CZK  -16% 
Gramofonový předzesilovač. Předzesilovač je zasazen v pevném a odolném celokovovém těle se vstupními a výstupními konektory. Zařízení umožňuje připojit gramofon běž vestavěného předzesilovače přímo k vaší hi-fi soustavě bez nutnosti Phono vstupu. Předzesilovač je napájen pomocí adaptéru, který je součástí balení. Technické parametry:Jmenovitá vstupní impedance: > 47 kOhmNominální zatěžovací impedance: ≥ 22 kOhmTHD zkreslení: <0,08% 63 Hz až 15 kHzNapájení z dodávaného zdroje: 12-15 V, DCRozměry (Š x V x H): 95 x 78 x 30 mm
Napájení: 15V
Výška (mm): 95.0
Balení obsahuje: Adaptér
Adaptér součástí: Ano
Výstupy: RCA
Vstupní impedance: 47 kOhm
Hloubka (mm): 30.0
Typ: Předzesilovač
Vstupy: RCA
Provoz na baterie: Ne
Šířka (mm): 78.0
Země původu: Česká republika

ULTRAVOICE UV1 je plnohodnotný channel strip se špičkovým mikrofonním předzesilovačem, všestrannými funkcemi zpracování zvuku a svobodnou volbou přehrát zpracovaný zvuk přes vyvážené analogové výstupy nebo jej přenést do interního rozhraní USB. ULTRAVOICE UV1 přichází s nejmodernějším mikrofonním předzesilovačem Midas s fantomovým napájením +48 V, velmi nízkým šumem, vysokým ziskem a audiofilskou kvalitou. Plná vzorkovací frekvence 192 kHz při jasném 24bitovém rozlišení vám vykouzlí úsměv na tváři při poslechu úžasně detailního zvuku, který získáte.
Ovládání: High;Mix;Úroveň;Drive;Low;Gain;Density;Frequency;Threshold;Ratio
Hloubka (mm): 150.0
Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3mm;Balanced XLR;Jack 6,3 mm TRS
Výška (mm): 44.0
Délka (mm): 483.0
Vstupy: Jack 6,3 mm TRS;XLR/TRS kombi
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Hmotnost: 1,5 kg
Balení obsahuje: Manuál;Napájecí kabel
Počet kanálů: 1
Napájení: 240V
Impedance: 200 Ohm
Země původu: Čína
Vzorkovací frekvence: 192 kHz / 24 bit
Výkon (Watt): 15.0
Gain: 60 dB
Přepínač: On/Off
USB: Ano
Možná montáž do racku: Ano
Fantomové napájení: Ano
MP3 / linkový vstup: Ano
Mikrofonní vstup: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
EQ: Ano
Provoz na baterie: Ne
Kompresor: Ano
Adaptér součástí: Ano
Typ: Předzesilovač
Výstup pro DI: Ne
Použití: Studio;Nahrávání

Kdykoli potřebujete více prostoru pro jakýkoli mikrofon ve vašem podcastovém nastavení, nahrávacím studiu nebo live rigu, MIC BOOSTER CT 1 je přesně ten nástroj, který potřebujete k získání ostrého a čistého signálu mikrofonu v robustním, kompaktním a snadno použitelném balení. CT 1 může pracovat s téměř jakýmkoli dynamickým nebo pasivním páskovým mikrofonem. Jeho vysoce kvalitní předzesilovač přidává vašim mikrofonním předzesilovačům neuvěřitelných +25 dB gainu, což zvyšuje zvukový prostor a umožňuje vám nastavit perfektní úroveň mikrofonu při mnohem nižším nastavení gainu na mixpultu, což vede k čistšímu zvuku. Jednoduchost a velikost CT 1 znamená, že jej můžete snadno připojit ke konci jakéhokoli mikrofonu ve vaší sestavě a zesílit signál přímo z mikrofonu. To minimalizuje riziko jakéhokoli potenciálního šumu z dlouhých kabelů mezi mikrofonem a předzesilovačem. Funguje také na fantomovém napájení a nepotřebuje žádný externí zdroj napájení. Stačí zapojit a hrát!
Výška (mm): 25.0
Impedance: 2 kOhm
Země původu: Čína
Gain: 25 dB
Délka (mm): 78.0
Hmotnost: 0,1 kg
Mikrofonní vstup: 1
Frekvenční rozsah: 10 Hz - 20 kHz
Hloubka (mm): 24.0
Počet kanálů: 1
Fantomové napájení: Ano
Přepínač: Ne
Kompresor: Ne
Typ: Předzesilovač
Rozhraní: XLR
Vstupy: XLR female
Výstupy: XLR Male

Warm Audio EQP-WA 16185 CZK  -16% 
1-kanálový, 2 pásmový lampový ekvalizér s frekvenčním rozsahem 20Hz - 50kHz, +/- 1dB. Vstupní impedance: 600 ohm. low frequency boost: 20, 30, 60, 100, 200, 400, and 800Hz při +12 db maximum, low frequency cut: 20, 30, 60, 100, 200, 400, and 800Hz při -18 db maximum, high frequency boost: 3, 4, 5, 8, 10, 12, and 16kHz při +18 db maximum, high frequency cut: 3, 4, 5, 10, and 20 khz při -14 db maximum. Montovatelný do racku. Rozměry: 2U, 19 ".
Typ: Boost (Zesílení);Ekvalizér
Země původu: Čína
Adaptér součástí: Ano
Napájení: 240V
Možná montáž do racku: Ano

Kompaktní a přenosné 1-kanálové fantomové napájení 12 V - 48 V pro jakýkoliv typ kondenzátorového mikrofonu, který směřuje mikrofonní signál do směšovače nebo mikrofonního předzesilovače. Zařízení poskytuje nízkošumový zvukový výkon a robustní celokovovou konstrukci. Je napájen z dodávaného napájecího zdroje. Rozměry: 57 x 31 x 102 mm. Hmotnost: 181 g.

Země původu: Čína

Jednokanálový předzesilovač ve vintage stylu pro mikrofony, nástroje a jednotky s linkovým výstupem, s dvoupásmovým LF (+/- 15 dB) a HF (+/- 20 dB) shelving ekvalizérem se dvěma volitelnými frekvencemi pro každé pásmo, který nabízí hladkou a efektivní úpravu zvuku. Jeho signálová cesta využívá pouze diskrétní součástky, jakými jsou rezistory, tantalové kondenzátory a tranzistory, bez použití integrovaných obvodů. Vstup a výstup jsou vyvážené s použitím tří různých transformátorů, z nichž každý je optimalizován pro daný účel. Plně přechodný výstup může fungovat s minimální úrovní +26 dBu a nízkým zatížením až do 600 Ohm. Obvod použitý v tomto předzesilovači je velmi podobný obvodu v klasické preamp sekci modulu Neve 1073, a má příslušný zvukový charakter, který je teplý, poutavý, příjemný a melodický. Tento klasický zvuk bylo v průběhu let možné slyšet na množství nahrávek, je velmi univerzální a funguje velmi dobře s většinou zvukových zdrojů a ve většině žánrech. Maximální zesílení v režimu MIC je 80 dB, takže zvládne i pasivní páskové mikrofony s tichými zvukovými zdroji, zatímco rozsah zesílení pro linkový výstup je -20 až +10 dB. Předzesilovač dále poskytuje přepínatelnou impedanci v režimu MIC (1200 nebo 300 ohmů), která změní tón většiny mikrofonů. Mezi další vlastnosti předzesilovače patří přepínatelné fantomové napájení a zpětnou fázi; nástrojový vstup s vysokou impedancí pro jakýkoliv zvukový modul, elektrickou kytaru nebo basu; a jednoduchý, ale účinný 3-krokový LED měřič výstupní úrovně. Výstupní ovladač úrovně umožňuje jemné vyladění zesílení a také přetížení hlavní zesilující fáze a následné snížení signálu na vhodnou úroveň před konečným výstupem. Předzesilovač dále nabízí kombinovaný XLR/TRS vstupní konektor a samostatné výstupní XLR a TRS konektory pro flexibilní připojení, jakož i vložený konektor pro připojení EQ a dalších jednotek. Obvodová deska je připravena pro vstupní transformátor Carnhill. Přístroj je napájen z externího zdroje napájení, což zabraňuje interakci s audio obvody a transformátory.
Země původu: Čína

Adaptér pro fantomové napájení vhodný pro elektretové mikrofony a vložky. Adaptér je možné použít jako adaptér pro fantomové napájení mixážních pultů s napájením +48 V DC. Interní napájení pomocí 1,5 V baterie velikosti AA (není součástí balení). Je vybaven Mini XLR In a XLR Out konektory. Provozní teplota: 0-40 ° C, Průměr: 22 mm, Délka: 170 mm, Hmotnost: 75 g
Země původu: Filipíny

Hlasový efektový pedál s vestavěným mikrofonním předzesilovačem a 24V phantom napájením. Nabízí různé efekty, hlavně výběr až z 8 druhů Harmony voice efektu (hlas spolu s kytarou), Reverb, nebo ovládání s volitelným TC-Helicon MP-75 / Sennheiser E 835 FX. Efekt je uložen v pevné kovové konstrukci, nabízí konektory LR Mic-Input balanced, XLR Line-Out balanced a konektor USB, guitar in, guitar out. Adaptér není součástí balení. Rozměry 140 x 90 x 60 mm, hmotnost: 0.42 kg
Adaptér součástí: Ne
Typ: Digitální signálový procesor;Reverb
Napájení: Adaptér
Země původu: Čína

Zesilovač určený k vyrovnávání stereo úrovně a impedance. Při připojování smartphonů, mobilních telefonů, tabletů a MP3 přehrávačů k zesilovači nebo mixážnímu pultu může dojít ke zkreslení signálu nebo ztrátě hlasitosti. SLA-35 dokáže díky správnému nastavení impedanci a gainu poskytnout lepší výsledný zvuk. Nabízí nastavitelný útlum až 1/10 (-20 dB) nebo 10 násobný zisk (+20 dB). Kromě toho je vybaven přepínáním impedance Hi/Lo, RCA a 3,5 mm stereo vstupy a výstupy a kovovou odolnou konstrukcí. Dodává se spolu s napájením.
MP3 / linkový vstup: Ano
Typ: Předzesilovač
Země původu: Čína
Napájení: Adaptér
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ne